- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Allah Allah bilemedim vallaValla cnm sen bilirsn ama ben begendim yani asiri asirisi fal baktiran biri olaraktan oda gonlumde bi yer etti yani
ya canım birden bakınca gözüme gelinlik gibi bir şey göründü ama bilmiyorum yani :)falıma bir şeyler sallayında siteye atmim kuzular yemini mi bozmayım
Bn kahve attım ıyıydı yorumlarıne attin canim? Kahve atan var mi
Ben attım denıze memnun kaldım kızlar
Bıryolunvar medyum denız canımHangi deniz bu hangi sitede?
koca yok evlenıyorum benya canım birden bakınca gözüme gelinlik gibi bir şey göründü ama bilmiyorum yani :)
Şaka yapıyosun ya böyle şeyler duyunca çok ümitleniyorum bi bakarsın fallarım çıkmış düşünseneCanim sana bahsettigim bir konu vardiya ozelden yZmistim bugun hic o konuya gelmeden basit soru sordum herseyi dokmus herseyi anlatamam sana
Bu da benim fal bakısım çıkarsa karışmamkoca yok evlenıyorum ben
Ben ona Deniz hanım demiştim
Fena değildi. Ama birdaha baktırır mısın diye sor.. Aslaaa. Naira gibi ya. Falda mantıksız bişey yok ama beni şaşırtan nokta atışı da yok.. Tatmin olmamıştımsen begendin mi hayatim :)
Fena değildi. Ama birdaha baktırır mısın diye sor.. Aslaaa. Naira gibi ya. Falda mantıksız bişey yok ama beni şaşırtan nokta atışı da yok.. Tatmin olmamıştım
Baldan ikidir fal atıcan. Ben döndürüyorum fikrinden.o zaman gerek yok zaten faturam dolu yuke girmeyeyim bos yere :)
Greycim bende cok basariliydi naira gibi olmadi sansmi saatine mi geldim bilmiyorumFena değildi. Ama birdaha baktırır mısın diye sor.. Aslaaa. Naira gibi ya. Falda mantıksız bişey yok ama beni şaşırtan nokta atışı da yok.. Tatmin olmamıştım
Marple sen de baya bilmiş canım. Çok şaşırdımGreycim bende cok basariliydi naira gibi olmadi sansmi saatine mi geldim bilmiyorum
Baldan ikidir fal atıcan. Ben döndürüyorum fikrinden.
Bendede cok basarılıydı ben begendımGreycim bende cok basariliydi naira gibi olmadi sansmi saatine mi geldim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?