Binnaz Abla

Kızlar, bende bugün medyum denize kahve falı baktırdım..kısa ama güzeldi ,durumu bilmiş..İnşallah söyledikleri çıkar. Nairaya da geçenlerde kahve falı yolladım.Karakter analizi çok iyi,ama gelecek için söyledikleri biraz kısaydı.Şimdi Medyum Selenanın yorumunu bekliyorum.Bugun inşallah sıra bana gelecek.

Bende nairada cok sasirmdim ama deniz iyiydi bence

peki canım nairanın çeliştiği bir şey var mıydı, mesela ben de hep tutar dediğin bir falcıyla çeliştiği bir durum ? Bu nairayı çözemedim ya maşallah sırası da hiç bitmiyor ne zaman girsem bir iki kişi oluyor sırada

Bı ıkı ısım demıstın ama ben unuttum
Meryem, fama, Biryolunvar Emine, Rezzan, Kiraze, Medyum selena, Tellwe crazywomen
Bunların falları çıktı bana canım. Onun dışında beklemede olup, anlık durumda çok beğendiklerim
Yiğit, tellwe Naazz, serüven

Yani burda hemen hemen adı geçen tüm falcılara baktırdım sayılır.. Benim en beğendiklerim bunlar canım

kızllar tüm falcılar adam da seni seviyor dedi adam da bana bunu hissettiriyordu ama çok belli değil, bir haftadır okula gitmiyordum neredeyse uzaklaşmak için ama şimdi beni görünce hiçbir şey yapmadı, konuşmadı, yüzüme bile bakmadı anlamıyorum. neyee inanacağımı bilmiyorum. ne yapacağımı, gerçi ben de bakmadım ama çaktırmadan bakmıştım

zeus bir seyahate ççıkacaksın demişti, bir günlüğüne istanbul dışı bir geziye gittim seyahatten sayılır mı haha

Insallah sana cıkanlar bana da cıkar ama bnm favorım SELENA gercekten cok begendım yorumunu

sen adim at konus bugun konusamadik yaz, yani yaz bisey ben treni kacirdim simdi yapsam olmaz o yuzden treni kacirmayan herkese tavsiyem bu. Obur turlu bekle bekle daha ckk aci cekiyorsun zaten.

sen adim at konus bugun konusamadik yaz, yani yaz bisey ben treni kacirdim simdi yapsam olmaz o yuzden treni kacirmayan herkese tavsiyem bu. Obur turlu bekle bekle daha ckk aci cekiyorsun zaten.
biz öyle konuşan insanlar değiliz iş icabı ben konuşuyorum genelde bir de bakışma oluyor adam bir tip yaa ne yapacağom bilmiyorum

biz öyle konuşan insanlar değiliz iş icabı ben konuşuyorum genelde bir de bakışma oluyor adam bir tip yaa ne yapacağom bilmiyorum

hiç özel bir konuşmanız olmadı mı canım ? Hem temkinli ol hem de baktığını yakalarsan gülümsemeni eksik etme, daha özel bir şey olmadıysa biraz temkinli yaklaş sonra cok üzülüyoruz, adamlara bi şey olmuyor olan hep bize oluyor

kızlarrr merhabaaa:) ben Aylinede attım kahve :))) çok değişik bir konuşması var finali rezzanla aynı yaptı ama ..var mıdır çıkan falları onun birilerine..nairanın bir konuda söylediğinin tam tersini dedi

Sevgılı dostlar bugun sızınle bışey paylaşıcam bı sure yazamayabılırım.naıra hanıma bugun son bı fal attım, ınanmıcaksınız ama çok detaylı cok ıcten ve herseyden onemlısı şok olucagım bılgıler geldı, benımkı kızla bırlıkte dıye agız degıştırmedı naıra.ustune basa basa kuantumla ılgılı bılgı vererek bazı konularda uyanmamı sagladı.face kapattım bıkere bı sure bakmıcam.yorumculardan en begendıgım saraylı bu hala degışmedı.ama naıra yıda es gecmek hak yemek olucaktı, bakın dun gece oturdum her sıtedekı fallarımı tektek gozyaşları ıcınde okudum.bılgehatun seruven aynı seyı demış hazıranda yazarım cıkarsa, rezzan abla aynı sekılde kı ınsan olarak cok severım.saraylı hanım tarıh acık ama gıdışat o yonlu. Naıra benım yolumu farklı sekılde bakmama vesıle oldu, ıster baktırın ıster baktırmayın ınanın benım için degerlı arkadsslarsınıx renksız haystımın rengı bu site, her bırınızın butun dertlerı bıtsın.tez zamanda.allaha emanet olun canlar..

Sıkma canını, umarım güzel haberlerini alırız, nairanın falı özel değilse atar mısın yol göstermiş galiba, bu arada ne olursa olsun üzülme, her yeni gün yeni bir hayat doğabilir, belki o adam gelecek sen istemeyeceksin. Şimdi demesi kolay diyorsun ama bana da kolay değil hayatım ama kendime de diyorum. Ben vedalaşmadan şehir değiştiren bir adam için sınavımı harcadım, şimdi işsiz kaldım. Hiçbir şey kolay değil ama yarın bizim için cok güzel olabilir. Bir de mucizelere inanıyorum ben. Kendine iyi bak, ara sıra yaz bize :)

Ben trene hr gun yem atiyorum kus otmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…