Bende nairada cok sasirmdim ama deniz iyiydi benceGreycim bende cok basariliydi naira gibi olmadi sansmi saatine mi geldim bilmiyorum
Bende nairada cok sasirmdim ama deniz iyiydi bence
de kımlerın gelecekle ılgılı dedıgı seyler oldu cok merak edıyorumMedyumdenizin falına baktım. Şubatta olcak dediği bir durum olmamış.. Bende patlamış medyum Deniz kızlar
Bı ıkı ısım demıstın ama ben unuttumKuzu sen
de kımlerın gelecekle ılgılı dedıgı seyler oldu cok merak edıyorum
Meryem, fama, Biryolunvar Emine, Rezzan, Kiraze, Medyum selena, Tellwe crazywomenBı ıkı ısım demıstın ama ben unuttum
Insallah sana cıkanlar bana da cıkar ama bnm favorım SELENA gercekten cok begendım yorumunuMeryem, fama, Biryolunvar Emine, Rezzan, Kiraze, Medyum selena, Tellwe crazywomen
Bunların falları çıktı bana canım. Onun dışında beklemede olup, anlık durumda çok beğendiklerim
Yiğit, tellwe Naazz, serüven
Yani burda hemen hemen adı geçen tüm falcılara baktırdım sayılır.. Benim en beğendiklerim bunlar canım
kızllar tüm falcılar adam da seni seviyor dedi adam da bana bunu hissettiriyordu ama çok belli değil, bir haftadır okula gitmiyordum neredeyse uzaklaşmak için ama şimdi beni görünce hiçbir şey yapmadı, konuşmadı, yüzüme bile bakmadı anlamıyorum. neyee inanacağımı bilmiyorum. ne yapacağımı, gerçi ben de bakmadım ama çaktırmadan bakmıştım
biz öyle konuşan insanlar değiliz iş icabı ben konuşuyorum genelde bir de bakışma oluyor adam bir tip yaa ne yapacağom bilmiyorumsen adim at konus bugun konusamadik yaz, yani yaz bisey ben treni kacirdim simdi yapsam olmaz o yuzden treni kacirmayan herkese tavsiyem bu. Obur turlu bekle bekle daha ckk aci cekiyorsun zaten.
biz öyle konuşan insanlar değiliz iş icabı ben konuşuyorum genelde bir de bakışma oluyor adam bir tip yaa ne yapacağom bilmiyorum
Sevgılı dostlar bugun sızınle bışey paylaşıcam bı sure yazamayabılırım.naıra hanıma bugun son bı fal attım, ınanmıcaksınız ama çok detaylı cok ıcten ve herseyden onemlısı şok olucagım bılgıler geldı, benımkı kızla bırlıkte dıye agız degıştırmedı naıra.ustune basa basa kuantumla ılgılı bılgı vererek bazı konularda uyanmamı sagladı.face kapattım bıkere bı sure bakmıcam.yorumculardan en begendıgım saraylı bu hala degışmedı.ama naıra yıda es gecmek hak yemek olucaktı, bakın dun gece oturdum her sıtedekı fallarımı tektek gozyaşları ıcınde okudum.bılgehatun seruven aynı seyı demış hazıranda yazarım cıkarsa, rezzan abla aynı sekılde kı ınsan olarak cok severım.saraylı hanım tarıh acık ama gıdışat o yonlu. Naıra benım yolumu farklı sekılde bakmama vesıle oldu, ıster baktırın ıster baktırmayın ınanın benım için degerlı arkadsslarsınıx renksız haystımın rengı bu site, her bırınızın butun dertlerı bıtsın.tez zamanda.allaha emanet olun canlar..
Ben trene hr gun yem atiyorum kus otmuyosen adim at konus bugun konusamadik yaz, yani yaz bisey ben treni kacirdim simdi yapsam olmaz o yuzden treni kacirmayan herkese tavsiyem bu. Obur turlu bekle bekle daha ckk aci cekiyorsun zaten.
Ben trene hr gun yem atiyorum kus otmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?