Binnaz Abla

kızlar ben hatrlarsanız yeni biriyle bi ilişkiye başlamıştım bür sebebten dolayı tartıstık ve sanırım ayrıldık 4 gundur ne arama ne mesaj bişey bende bıttı sanırım hersey ıcın sagl yazdım cevap yok yne ..ben en basında seruvene bunun ıcın fal atmıştım cocukla ılglı gercekten cok onemlı ayrıntıları bıldı ama ayrılmadınız yenıden donucek sana 3 hafta suresı var demış.s bzm ılıskımız ztn kaç gunluktu kı donsun yanı cıkmayacak ama yınede cıkarsa yazıcam ztn 2 hafta falan kaldı önümde

Kızlar bişey sorucam kuzenim falimpirde Tarot prensesini önerdi.. Dediklerinin hepsi çıkmış...Aldatıldığını bile söylemiş...Sanırım pembe tablo çizen falcılardan değil birde size soruym dedim var mı baktıran aranızda.. Benim erkek arkadaşımla problemlerim var onun için atıcam...

İnşallah geri döner canım benim..

canım özel değilse neden ayrılmıştınız? öyle düşünme kaç günlük olursa olsun ilk başlarda kurtarmak daha kolay ilişkileri bence

valla o siteye girmedim ben hiç.

canım gitcekse şimdi gitsin.. bir tartışmada 4 gün aramamak ne şimdiden sinir oldum kendisi 3 hafta sonunda konuşmak istersede şimdimi aklına geldi alt yazısıyla konuş...

tellwe astral yolculuk nasıl sizce, denediniz mi ?

baktırma

Kizlar Selenaya Fal yollaman istiyorum ama uyari geliyor Falci günlük fal sayisina ulasmis diye. Yani bugün daha gönderemezmiyim?
Sirada kac fal falan diyede yazmiyor

canım sende çok deneyimlisin fal konusunda hiç dediklerini yaşadığın falcılar varmı??
öyle canım.. şimdi bak şekerim, ruhani bildi görüşmemiz oldu benle ilişki olacak dedi fakat onunla devam etti.. ek olarak sana kralzeus diyorum... anımı çok iyi tespit etti.. etrafınızdaki kumral kıza dikkat edin de.. şuanki sevdiceğimin hayatındaki insan yani.. ben onu beğendim.. diğerleri için beklemedyim:) serüvene kitap falı baktırdım ve dediği her şeyi yaşadım.. :)) senin beğendiklerin ve çıkanlar kimler? ayrıca baktırdıklarım genel olarak 3-4 ay verdiler.. yani olursa bu ay içinde.. olmazsa nisan gibi falan.. tugrulmelih de gayet güzel bak fiyatı artmadan mutlaka baktır. tarot gönderebilirsin. yorumu çok netti. beklemedeyim. :))

baktığında da ben gülmüyorum, yani genelde gülümseyen bir insan değil, ben de tersler falan diye gülümsemiyorum. bazı işlerde yanına gidiyorm, sadece ben konuştuğumda o kadar tatlı gülümsüyor ki onun dışında yok. Bugün tüm gün aynı yerdeydik bİr kere bile gözlerimiz birbirine değmedi :/

onu tellwede de çok öneren oldu.. ben bilgilerimizi kullandığını düşünüyorum.. bence astral yolculuk o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…