- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
Canım bana anlık durumu en iyi bilenler falalem Rezzan abla,falsepeti nesibe.. ama nesibenin geleceği çıktı diyene pek rastlamadım ben burada..anlık durum olarak en son falalem naira şumanda iyiydi.. hepsinin söylediği tek ortak şey işde bir yükselme kısa zamanda.. ilişki konularına hepsi farklı final yazdı serüvenin kitap falıda güzeldi yani az baktırmadan beklesem şu çıktı bu çıktı diyecemde hergün farklı birine atıyorum :)) o kadar çok baktırdımki bekleyip görmek lazım artık..öyle canım.. şimdi bak şekerim, ruhani bildi görüşmemiz oldu benle ilişki olacak dedi fakat onunla devam etti.. ek olarak sana kralzeus diyorum... anımı çok iyi tespit etti.. etrafınızdaki kumral kıza dikkat edin de.. şuanki sevdiceğimin hayatındaki insan yani.. ben onu beğendim.. diğerleri için beklemedyim:) serüvene kitap falı baktırdım ve dediği her şeyi yaşadım.. :)) senin beğendiklerin ve çıkanlar kimler? ayrıca baktırdıklarım genel olarak 3-4 ay verdiler.. yani olursa bu ay içinde.. olmazsa nisan gibi falan.. tugrulmelih de gayet güzel bak fiyatı artmadan mutlaka baktır. tarot gönderebilirsin. yorumu çok netti. beklemedeyim. :))
Gun siniri olmus 12 den itbren atabilirsinNeden?
telwe? binnaz abla? :) :*canı
Canım bana anlık durumu en iyi bilenler falalem Rezzan abla,falsepeti nesibe.. ama nesibenin geleceği çıktı diyene pek rastlamadım ben burada..anlık durum olarak en son falalem naira şumanda iyiydi.. hepsinin söylediği tek ortak şey işde bir yükselme kısa zamanda.. ilişki konularına hepsi farklı final yazdı serüvenin kitap falıda güzeldi yani az baktırmadan beklesem şu çıktı bu çıktı diyecemde hergün farklı birine atıyorum :)) o kadar çok baktırdımki bekleyip görmek lazım artık..
Canim begenmedim demiyorum sadece sok olmadim sanki her iliskide soylencek sozler vardir ya o tarz gibiydi soyledikleri cok mantikli ama.bunun icin falci olmak gerekmiyoru evet yol gostermek aydinlanmak evrene iyi mesaj vermek bunlar kabulum sesinide yaklasimida sevdim ama sok olmadm hicbi sozune donucek de donucek dedipeki canım nairanın çeliştiği bir şey var mıydı, mesela ben de hep tutar dediğin bir falcıyla çeliştiği bir durum ? Bu nairayı çözemedim ya maşallah sırası da hiç bitmiyor ne zaman girsem bir iki kişi oluyor sırada
Canim begenmedim demiyorum sadece sok olmadim sanki her iliskide soylencek sozler vardir ya o tarz gibiydi soyledikleri cok mantikli ama.bunun icin falci olmak gerekmiyoru evet yol gostermek aydinlanmak evrene iyi mesaj vermek bunlar kabulum sesinide yaklasimida sevdim ama sok olmadm hicbi sozune donucek de donucek dedi
tatlım tellwede saraylıyı çok bekledim fal alımı yapmadı..serüvenin kitap falını beğendim ama o da finaldeki kişi konusunda kararsız kalanlardan:) Binnaz abladada çok batırmadım maya demir(kahve) ve deniz devrim(tarot) gelecek çıkarmı bilmem ama deniz devrim ilk falında şoka sokmuştu beni.. 2.de güzeldi tespitleri harikadır onun.. maya demir de fena sayılmaz onun finali nesibe ve deniz devrimle aynıydı ama konuşması pek akıcı değildir mayanın.. keşke fal atmasaydım dediğim ise hülya demir:)) o da bana başkasının hayatını anlatmıştıtelwe? binnaz abla? :) :*
canlar meryeme fal attım ne zamandır atmıyodum artık dayanamadım. genel bir faldı ve gayet güzeldi.eskiyle ilgili birşey sormadım ama uzun vade verip adım atacağını ve benim istemeyeceğimi söylemiş ki çok doğru o defteri çoktan kapattım.bayağı bir harf vermiş ve yeni ilişki demiş ama vade uzun .en azından pembe tablo olmayan güzel bir faldı
canım benim hepimiz mutlu olalım inşallah gerci benim butun fallarım patladığı için artık falı okuyup geçiyorum.Gec olsun guc olmasin. Yenisi gelince coook mutlu ol Laloş :*
Evrene yolladgim mesajlar bana ters donuyo zaten evreninde benle arasi yokanladım canım olmamış tabi, evrene olumlu mesaj yolla olayı özellikle hiç olmamış fal baktırıyoruz biz sana yani. Bakalım onun da dedilerini göreceğiz yakında
canım benim hepimiz mutlu olalım inşallah gerci benim butun fallarım patladığı için artık falı okuyup geçiyorum.
Evrene yolladgim mesajlar bana ters donuyo zaten evreninde benle arasi yok
Inan bana ben hayata cok pozitif bakan biriyimdir ne yasarsam yasiyim gulmemi eksiltmem yasadiklarimida tiye alirim yani hayat bu daha neler gorucez ya suan evet bazi seyleri istemeden takiyorum kafama ama eminimki zaman gecince ah bunlaridami yapmstm dicem ne dunydaki son erkek o ne de ben son kadinim zaten rabbim kimseye erken yasatmsn bu aciyi ama annemi kaybettiktn sonra kim giderse gitsin ondan daha uzaga gidemez bakma takilum ole hicbsy canimi yakamaz artik eskiden olsa bugun onla konustm diye heyecanlnrdim kendi bana bi karikatur yollams felaket olcak tam 5 dakikadir knsmysn diye gecmisi o acmaya calisti ben ustnu kapattmmesela bu bir olumsuz mesaj
Inan bana ben hayata cok pozitif bakan biriyimdir ne yasarsam yasiyim gulmemi eksiltmem yasadiklarimida tiye alirim yani hayat bu daha neler gorucez ya suan evet bazi seyleri istemeden takiyorum kafama ama eminimki zaman gecince ah bunlaridami yapmstm dicem ne dunydaki son erkek o ne de ben son kadinim zaten rabbim kimseye erken yasatmsn bu aciyi ama annemi kaybettiktn sonra kim giderse gitsin ondan daha uzaga gidemez bakma takilum ole hicbsy canimi yakamaz artik eskiden olsa bugun onla konustm diye heyecanlnrdim kendi bana bi karikatur yollams felaket olcak tam 5 dakikadir knsmysn diye gecmisi o acmaya calisti ben ustnu kapattm
Amin cnm hepimizin insallahsenin icin en dogrusunu sen bilirsin canim insallah hakkinda hayirlisi olur, bundan sonra her sey guzel olur.
ne güzel.. ben hiçbirne baktırmadım dediklerinin.. emre dinç,rüya falan vardı.. :) onlar da ne zaman olur bilmiyorumtatlım tellwede saraylıyı çok bekledim fal alımı yapmadı..serüvenin kitap falını beğendim ama o da finaldeki kişi konusunda kararsız kalanlardan:) Binnaz abladada çok batırmadım maya demir(kahve) ve deniz devrim(tarot) gelecek çıkarmı bilmem ama deniz devrim ilk falında şoka sokmuştu beni.. 2.de güzeldi tespitleri harikadır onun.. maya demir de fena sayılmaz onun finali nesibe ve deniz devrimle aynıydı ama konuşması pek akıcı değildir mayanın.. keşke fal atmasaydım dediğim ise hülya demir:)) o da bana başkasının hayatını anlatmıştıbu arada meryemin çok beyeneni var burda ama bana nokta atışı yoktu andan hiç bahsetmemiş çünkü hep gelecekle ilgili konuşmuş onunda finali burdaki isimlerle aynı ama ben kısa buldum falını.. geçmişle ilgili hiçbirşey demediği için yorum yapamadım..bir yolun varda ilkay ve ayline baktırdım bide.. ilkay 1 hafta enerjimi yerle bir etti.. özel hayatımı dallasa çevirdi ve sonuçsuz bir şekilde gitti..neydim ne oldum anlamadım Aylini de beğendim onun finali favorim rezzanla aynıydı.. Yani canımcım ilişki konusunda finalleri Rezzan ve Aylinin aynı..Diğerleri farklı.. tüm falcıların tek ortak noktaları iş konusunda kısa zamanda bir bomba yaşayacağım ki ben bunu çok merak ediyorum herkes dediği için.. ilişki milişkiyi geçte şu bomba bi patlasa yetecek bana napolyonum artık ben pere pere pere
BenYa kizlar selenanin sirasinda olan varmi iki gundur bekliyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?