Binnaz Abla

bu arada bir yolun var da kahve falında emineyi bulamadım gitti mi yoksa kahve alımını mı kapattı?

böyle güzel haberler görelim işte burda her zaman

bu eskilere noluyor ya benımkıde yol yapıyormus gelmek için ben de korkuyorum..sevindim kuzu:)
bu eskilere noluyor ya benımkıde yol yapıyormus gelmek için ben de korkuyorum..sevindim kuzu
bilmiyorum belkide bosa umutlandim bir arim dedim engel kalkmis gece gece sapik gibi tekrar koyarsa bilmiyorum :) seninki cnm doner ztn.fallar ciksa mart nisan dediler hepimize :)

bilmiyorum belkide bosa umutlandim bir arim dedim engel kalkmis gece gece sapik gibi tekrar koyarsa bilmiyorum :) seninki cnm doner ztn.fallar ciksa mart nisan dediler hepimize :)
gunes zaten bu erkekleri de tuttu oy oy eskiler hoba geri gelme modunda..

kizlar eski erkek arkdsm beni telden engellemisti 5 aydir engelliydim.engeli kaldirmis.ister istemez umutlandim. :)
Canım yazacaklarım için sakın yanlış anlama beni. Şimdi adam seni tam 5ay boyunca telefondan engelledi.. Engeli kaldırdı diye umutlanıp seviniyor musun? yani sana geri dönse bile hemen hiçbirşey olmamış gibi kabul edeceksin.. Canım biraz gözünü aç.. Böyle devam edersen üzülen taraf hep sen olursun.. Bu adam sana geri dönse bile aynısını yine yapacak ve yine üzüleceksin. Bu kişiden sana bir cacık olmaz. Nacizane fikrim..

Canım çok haklısın aslında, ama ben aşkın nasıl nefrete dönüşebileceğini hırsın insana neler yaptırabileceğini çok iyi biliyorum. Ben exime deli gibi aşık olmama rağmen, sırf inadımdan hırsımdan koskoca bir yıl bi başkasıyla beraber oldum. Ama tek bi saniyem bile exi düşünmeden geçmedi. Ama insanız işte. Yaptım. Şimdi feci şekilde pişman ediliyorum zaten. Yani demem o ki, aslını astarını bilemeyiz hiçbişeyin.

Canim napim olmuyo bazen donse evet kabul edicem fal atmamin sebebi o zaten mantikli olamiyorum duygular on planda :)

Aynen cnm 4.5 yil kolay silinmiyo herseyin ic yuzu farkli

Bana kalirsa burda ugruna fal baktirip tonlarca para doktugumuz heriflerin hicbirinden bize bir yol olmaz.
Seven, deger veren adamlar zaten yanimizda olurdu, ee nerde bu adamlar ? Gideni beklemek bence omur israfi, gecen zamandan sonra bunu anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…