Kızlar karşı tarafın ufacık bir ilgisine, sevgisine eminseniz ömrünüzün sonuna kadar bekleyin, hırs yapın benim ona dediğim bişey yok.. Ama bir adam beni 5 ay telefondan engellicek sonra engeli kaldırcak, umutlanıcam sevinecem.Canım çok haklısın aslında, ama ben aşkın nasıl nefrete dönüşebileceğini hırsın insana neler yaptırabileceğini çok iyi biliyorum. Ben exime deli gibi aşık olmama rağmen, sırf inadımdan hırsımdan koskoca bir yıl bi başkasıyla beraber oldum. Ama tek bi saniyem bile exi düşünmeden geçmedi. Ama insanız işte. Yaptım. Şimdi feci şekilde pişman ediliyorum zaten. Yani demem o ki, aslını astarını bilemeyiz hiçbişeyin.
Kızlar karşı tarafın ufacık bir ilgisine, sevgisine eminseniz ömrünüzün sonuna kadar bekleyin, hırs yapın benim ona dediğim bişey yok.. Ama bir adam beni 5 ay telefondan engellicek sonra engeli kaldırcak, umutlanıcam sevinecem.. Duygular eyvallah anlarım.. Ama bir kadının gururunu bu kadar bir erkek uğruna ayak altına almasına gönlüm razı gelmiyor
kesinlikle bu kuzuya katılıyorum kızlar.. zaten belirsizlik yüzünden baktırdık hep ve buna neden olan da karşı tarafın hislerini bilememk, çok çok istisnai durumlar haricinde seven adam sevdiğinden kopmaz ve yanında olur.. bu adamlarla mutlu sona ulaşsak bile ki mutlu son subjektif bir tanım, asla safi huzur bulmaz bizi. hep bir gidecek korkusu, hep bir kaybedilecek korkusu olacaktır.Yani adam donse bile, ben ayni ben degilim ki onca acidan sonra. bana bunca aci cektirmis adama bir daha nasil guveneyim, nasils eveyim diye dusunuyorum. Benim icimde zerre sevgi kirintisi kalmadi artik, herif ne yaparasa yapsin umrumda degil acikcasiAynisini tez zamanda topikteki diger kizlar icin de dilerim.
Ben onun acusini cikardim ztn karsilikli yapilan seyler var benimde yaptiklarim var olaylarin ic yuzu farkli karakterlerde farklidir karsimdaki o kdr inatci ve gururluki bir aslan erkegi tipik yapilani unutmaz.bendede bir hirs var bu insana istemedigi seyler yaptiriyor dediklerin tabikide dogru ama hangimiz mantigimizi kullanip yolumuza devam ettik.ole olsaydi burda kimse fal atmazdi.fal attigimza gore icimizde hala bir umut var demektir.hicbirsey gorundugu gibide degildir.Kızlar karşı tarafın ufacık bir ilgisine, sevgisine eminseniz ömrünüzün sonuna kadar bekleyin, hırs yapın benim ona dediğim bişey yok.. Ama bir adam beni 5 ay telefondan engellicek sonra engeli kaldırcak, umutlanıcam sevinecem.. Duygular eyvallah anlarım.. Ama bir kadının gururunu bu kadar bir erkek uğruna ayak altına almasına gönlüm razı gelmiyor
Kuzum aynen dedigin gibi seven isteyen adam yanimizda olur zaten bizi tek umutlandiran bu fallar olmus aslinda faldan uzaklastikca mantigin devreye giriyor ve diyorsunki ne umutlanmasi ne beklemesi beni istemeyeni ben hic istemem zaten hayat kisa ve heriste vardir bir hayirBana kalirsa burda ugruna fal baktirip tonlarca para doktugumuz heriflerin hicbirinden bize bir yol olmaz.
Seven, deger veren adamlar zaten yanimizda olurdu, ee nerde bu adamlar ? Gideni beklemek bence omur israfi, gecen zamandan sonra bunu anladim.
19 um daha cok aci cekicem demekki :)Mantık yasla doğru orantılı gelio tecrübe edinioruz zmnla bende 23-24 yaslarımda umut ediodum cılgınlıklar yapabiliodum 30 a gelince insan değmez dio cünkü önceden denedi değmediğini gördü.. Umarım aynı tecrübeleri edinmezsiniz.. Umut acı süresini uzatıo tecrübeyle sabittir:)
Bende 9 sira hic ilerlemiyo girmemis dun sanirimKacinci siradasin ben 6 dayim 3 gun olcak bugun
anlaşıldı o zaman, sen daha çok gençsin kuzum19 um daha cok aci cekicem demekki :)
Icimden hep donsun diye ugrasmak geliyo belli bir yasa gelsem bende bole olmam tabi daha olgun davranirim yasanmislik olur ama suan mantiik devre disi ben burdaki herkezi 20 25 yas arasi saniyodum .anlaşıldı o zaman, sen daha çok gençsin kuzumneyse, bunları yaşamak da güzel.. o yaşlarda daha kolay atlatılır.. içinden nasıl geliyorsa öyle yap o halde.
EvetTamam
Bende 9 sira hic ilerlemiyo girmemis dun sanirim
telefonunu degismis olabilirkizlar eski erkek arkdsm beni telden engellemisti 5 aydir engelliydim.engeli kaldirmis.ister istemez umutlandim. :)
Bitanem tabi ki aranızda ki bağı kimse bilemez.. Sen yine en doğrusunu bilirsin.. Ama ortada gerçekler var.. Adam seni telefondan 5ay boyunca engellemiş. Bu seni kaybetmeyi göze almış demektir..O
Ben onun acusini cikardim ztn karsilikli yapilan seyler var benimde yaptiklarim var olaylarin ic yuzu farkli karakterlerde farklidir karsimdaki o kdr inatci ve gururluki bir aslan erkegi tipik yapilani unutmaz.bendede bir hirs var bu insana istemedigi seyler yaptiriyor dediklerin tabikide dogru ama hangimiz mantigimizi kullanip yolumuza devam ettik.ole olsaydi burda kimse fal atmazdi.fal attigimza gore icimizde hala bir umut var demektir.hicbirsey gorundugu gibide degildir.
Hat uzerinden engllmsti.kosmak bende istemiorum ama kalp sesi hep bir daha dene diyo :)telefonunu degismis olabilir
neden pesinden kosuyosunuz ki böyle erkeklerin kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar
Tek kelime ile cok ozledim ♥♥♥♥Bitanem tabi ki aranızda ki bağı kimse bilemez.. Sen yine en doğrusunu bilirsin.. Ama ortada gerçekler var.. Adam seni telefondan 5ay boyunca engellemiş. Bu seni kaybetmeyi göze almış demektir..
Seni kaybetmeyi göze alanı, sen niye kazanmak için uğraşıyorsun ki
Çok seviyorsun belli.. Duygularına hakim olamıyorsun..hakkın da herşeyin hayırlısı olsun.. Dua et o zamann canımTek kelime ile cok ozledim ♥♥♥♥
hat üstünden engelleme nasil oluyor kuzum bana cok lazm :)Hat uzerinden engllmsti.kosmak bende istemiorum ama kalp sesi hep bir daha dene diyo :)
Ins hepimiz icinÇok seviyorsun belli.. Duygularına hakim olamıyorsun..hakkın da herşeyin hayırlısı olsun.. Dua et o zamann canım
Ttuhat üstünden engelleme nasil oluyor kuzum bana cok lazm :)
turkcellde var engelleme servisi hangi hatsin.hat üstünden engelleme nasil oluyor kuzum bana cok lazm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?