Binnaz Abla

Kızlar karşı tarafın ufacık bir ilgisine, sevgisine eminseniz ömrünüzün sonuna kadar bekleyin, hırs yapın benim ona dediğim bişey yok.. Ama bir adam beni 5 ay telefondan engellicek sonra engeli kaldırcak, umutlanıcam sevinecem.. Duygular eyvallah anlarım.. Ama bir kadının gururunu bu kadar bir erkek uğruna ayak altına almasına gönlüm razı gelmiyor

Yani adam donse bile, ben ayni ben degilim ki onca acidan sonra. bana bunca aci cektirmis adama bir daha nasil guveneyim, nasils eveyim diye dusunuyorum. Benim icimde zerre sevgi kirintisi kalmadi artik, herif ne yaparasa yapsin umrumda degil acikcasi Aynisini tez zamanda topikteki diger kizlar icin de dilerim.

kesinlikle bu kuzuya katılıyorum kızlar.. zaten belirsizlik yüzünden baktırdık hep ve buna neden olan da karşı tarafın hislerini bilememk, çok çok istisnai durumlar haricinde seven adam sevdiğinden kopmaz ve yanında olur.. bu adamlarla mutlu sona ulaşsak bile ki mutlu son subjektif bir tanım, asla safi huzur bulmaz bizi. hep bir gidecek korkusu, hep bir kaybedilecek korkusu olacaktır.

kızlar dıger sitelere yazdım ama cevaplaya olmadı kadınlar kahvesi dilege fal baktıran oldumu?

O
Ben onun acusini cikardim ztn karsilikli yapilan seyler var benimde yaptiklarim var olaylarin ic yuzu farkli karakterlerde farklidir karsimdaki o kdr inatci ve gururluki bir aslan erkegi tipik yapilani unutmaz.bendede bir hirs var bu insana istemedigi seyler yaptiriyor dediklerin tabikide dogru ama hangimiz mantigimizi kullanip yolumuza devam ettik.ole olsaydi burda kimse fal atmazdi.fal attigimza gore icimizde hala bir umut var demektir.hicbirsey gorundugu gibide degildir.

Mantık yasla doğru orantılı gelio tecrübe edinioruz zmnla bende 23-24 yaslarımda umut ediodum cılgınlıklar yapabiliodum 30 a gelince insan değmez dio cünkü önceden denedi değmediğini gördü.. Umarım aynı tecrübeleri edinmezsiniz.. Umut acı süresini uzatıo tecrübeyle sabittir:)

Canim
Kuzum aynen dedigin gibi seven isteyen adam yanimizda olur zaten bizi tek umutlandiran bu fallar olmus aslinda faldan uzaklastikca mantigin devreye giriyor ve diyorsunki ne umutlanmasi ne beklemesi beni istemeyeni ben hic istemem zaten hayat kisa ve heriste vardir bir hayir

19 um daha cok aci cekicem demekki :)

anlaşıldı o zaman, sen daha çok gençsin kuzum neyse, bunları yaşamak da güzel.. o yaşlarda daha kolay atlatılır.. içinden nasıl geliyorsa öyle yap o halde.
Icimden hep donsun diye ugrasmak geliyo belli bir yasa gelsem bende bole olmam tabi daha olgun davranirim yasanmislik olur ama suan mantiik devre disi ben burdaki herkezi 20 25 yas arasi saniyodum .

kizlar eski erkek arkdsm beni telden engellemisti 5 aydir engelliydim.engeli kaldirmis.ister istemez umutlandim. :)
telefonunu degismis olabilir
neden pesinden kosuyosunuz ki böyle erkeklerin kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar

Bitanem tabi ki aranızda ki bağı kimse bilemez.. Sen yine en doğrusunu bilirsin.. Ama ortada gerçekler var.. Adam seni telefondan 5ay boyunca engellemiş. Bu seni kaybetmeyi göze almış demektir..

Seni kaybetmeyi göze alanı, sen niye kazanmak için uğraşıyorsun ki

Tek kelime ile cok ozledim ♥♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…