Binnaz Abla

O kadar dogru soylemissin ki. 23 yasindayim ama o kadar yasli hissediyorumki kendimi. Yasanmisliklar hep. 23 yasinda bi kizin kaldirabileceginden cok fazlasini yasadim. Simdi benden 15 yas buyuk biri icin aci cekiyorum. Cok ama cok uzuluyorum ama bi yandan donse ne degisicek diyorum. Olgunlasmak buysa ben hic sevmedim buisi. Eskiden cabalardim nolursa olsun olucak derdim ama artik gururum izin vermiyor cabalamaya

bermuda canim gecmis yazinda yazmissin meryemden bahsetmissin cep telin azizliginden yazamadim bana fali cok kötüydü meryemin .. cikacagini düsünmüyorum yarisi assagilama gibi nerdeyse kafasindan bi karakter uydurmus sorularimdan ve uzak vadeli zamanlar vermis yani o zamanlar gelincede dedikleri olmayacak tutarsa tuttu demem icin.. hissiyat 0 asla tavsiye etmiyorum

Erkeklerın ancak ıkıncı cocukları oldugu zaman baba olduklarını ıdrak edebıldıklerını dusunecek olursak bence sevdıklerını anlamaları ıcın bıraz zaman gecmesı normal kızlar onlarda ınsan evladı ben kendı acımdan bakacak olursam o kadar agır konustumkı ben onun yerınde olsam askımdan olsem aramam bısey yapmam yanı o derece bazı erkekler harıcınde soyluyorum kendımızede bı donup baklmalıyız ben ne yaptımda adam bu hale geldı dıye

ben de karsımdaki erkegin yerinde olsam asla geri dönmem benim gibi bir hatuna..hayatının hatasını tekrar yapar zor kactı zaten..

Valla bırakın artık karsı tarafı haklı bulmayı o kötü lafLarı durduk yere sizofren diiliz söyleyelim tahrik var kazık var hatalar var yalan var cok hakettiler alındıgını zoruna gittiğini bilsem 5 kat daha söverim az bile.. Merak etmeyin okuyup kapıolar o kdr incincek kdr narin diiller:)

kzuu benım ılıskımde yuzde yuz hatalı bendım dıger tarafları bılemem:)

Kızlar kendınıze gelın allah askınaa noluyor sızee !bakın hava guzel cıkın gezın yuruyus yapın kendınıze gelın kendınden 15 yas buyuk adam ıcın uzulmek nedır ?
yada sızı 5 ay telefonundan engelleyen bır ınsan ıcın nolur yapmayın kendınıze bunu evet sevgı buyuk bır sey ama sevgı boyle bırsey degıl bence,bu takıntı veya baska bısey kusura bakmayın haddıme degıl ama sızı goruncee ben uzuluyorum bana yapılmıs gıbı nolur bıraz kendınızee gelın bu sevgı degil evet sevgı karsılıklı olmak zorunda degıldır ama eger o adamın hayatında baska bırısı varsa veya sızı ıstemıyorsa bu sevgı degıldır kı bu kendınıze ezıyet etmekten baska bısey degıl sızı sevıcek sacınızın ucu kırılsa canı yanıcak adamlar varken yada karsılıklı bıseylerı yasamak varken boyle bır sevgı yasamak varken bu ezıyet nıye?ve durmadan kendınızı suclamaktan vazgecın cevremde ne kızlar var sevgılılerı gozlerının ıcıne bakıyor bende kendımı suclardım ama bu tamamane kendını kandırmaktan baska bırsey degıl ben boyle yapsaydım boyle olurdu boyle yapardı demek sadece sıze zarar verır.
boyle bır sevgı olamaz bu hastalıklı bır durum ..
her gune yenı bır gun dıyee baslamayı ogrenmek lazım hayatınızda bır adım atın,ben bgn oyle yaptım sabah kalktım sporumu yaptım derslerıme calıstım uzun zamandır gozumde buyuyen bır proje vardı ona basladım ve dua ettım,

Nolur yazık gunah genceciksiniz fal falan hıkayee hersey insanın kendı degerını bılmesınden baslıyor,haddımı astıysam ozur dılerım ..

Haklısın kuzucum ben bir attığıma bir daha atmam genelde ama yanlış yazmısım 14 subattı, indirimliydi ya sanki bakmamıs biraz özensiz bakmış gibi geldi ondan denesem mi dedim

ben de ayline 2. falımı manitalar günündeki indirimde atmıştım tatlım, bana aynı paralel şeyleri söyledi, pek bi değişiklik yoktu...

Kacinci siradasin ben 6 dayim 3 gun olcak bugun

ben de selenaya su falı atsam mı diyorum sonra tutuyorum kendimi, hem çok bekletiyo, hem de sıra çok galiba, ben ilk baktırdığımda 4gün beklemiştim ve ilk attığımda 8. sıradayım,

benimki avea oluyomudur . acaba

IPhone ların ve smart phoneların engelleme gibi özellikleri var tatlım

Hayırlı günler arkadaşlar Falalem Sahra 'ya baktıran oldu mu? Birde bütün falci lar seni sevmiş hala da seviyor diyor. Genel olarak hepsinin fikirleri aynı böyle bir durumda

Bana da anlık durumdan baya alakasız bi fal baktı kafasından atsa bu kadar olabilirdi herhalde. Bu kadar övülüpte baktırdığımda bu kadar beğenmediğim tek falcı olarak yazdım kendisini. Hiç mi enerji tutmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…