- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
O kadar dogru soylemissin ki. 23 yasindayim ama o kadar yasli hissediyorumki kendimi. Yasanmisliklar hep. 23 yasinda bi kizin kaldirabileceginden cok fazlasini yasadim. Simdi benden 15 yas buyuk biri icin aci cekiyorum. Cok ama cok uzuluyorum ama bi yandan donse ne degisicek diyorum. Olgunlasmak buysa ben hic sevmedim buisi. Eskiden cabalardim nolursa olsun olucak derdim ama artik gururum izin vermiyor cabalamayaMantık yasla doğru orantılı gelio tecrübe edinioruz zmnla bende 23-24 yaslarımda umut ediodum cılgınlıklar yapabiliodum 30 a gelince insan değmez dio cünkü önceden denedi değmediğini gördü.. Umarım aynı tecrübeleri edinmezsiniz.. Umut acı süresini uzatıo tecrübeyle sabittir:)
benimki avea oluyomudur . acabaTtu
turkcellde var engelleme servisi hangi hatsin.
ben de karsımdaki erkegin yerinde olsam asla geri dönmem benim gibi bir hatuna..hayatının hatasını tekrar yapar zor kactı zaten..Erkeklerın ancak ıkıncı cocukları oldugu zaman baba olduklarını ıdrak edebıldıklerını dusunecek olursak bence sevdıklerını anlamaları ıcın bıraz zaman gecmesı normal kızlar onlarda ınsan evladı ben kendı acımdan bakacak olursam o kadar agır konustumkı ben onun yerınde olsam askımdan olsem aramam bısey yapmam yanı o derece bazı erkekler harıcınde soyluyorum kendımızede bı donup baklmalıyız ben ne yaptımda adam bu hale geldı dıye
kzuu benım ılıskımde yuzde yuz hatalı bendım dıger tarafları bılemem:)Valla bırakın artık karsı tarafı haklı bulmayı o kötü lafLarı durduk yere sizofren diiliz söyleyelim tahrik var kazık var hatalar var yalan var cok hakettiler alındıgını zoruna gittiğini bilsem 5 kat daha söverim az bile.. Merak etmeyin okuyup kapıolar o kdr incincek kdr narin diiller:)
Ben baktırdım beğendim mantıklı şeyler söylemişti. Olumlu da konuştu inşallah çıkar diye bekliyorum canım. Çıkan var mı ?kızlar mert reikiyi nasıl bilirsiniz
kızlar iş görüşmesine gidiyorum bana şans dileyin
kızlar iş görüşmesine gidiyorum bana şans dileyin
ıyı sanslar kuzuuuuu :)))kızlar iş görüşmesine gidiyorum bana şans dileyin
Haklısın kuzucum ben bir attığıma bir daha atmam genelde ama yanlış yazmısım 14 subattı, indirimliydi ya sanki bakmamıs biraz özensiz bakmış gibi geldi ondan denesem mi dedim
Kacinci siradasin ben 6 dayim 3 gun olcak bugun
benimki avea oluyomudur . acaba
Çok önceden baktırdığımda sağlık durumlarını bilmişti ama esas konu için pespembe bir yorum yapmıştı, hiçbir şey söylediği gibi olmadı..O da sizi seviyor tarzı konuşmuştu ki adamın aklında tamamen başkası varmış.kızlar mert reikiyi nasıl bilirsiniz
Bana da anlık durumdan baya alakasız bi fal baktı kafasından atsa bu kadar olabilirdi herhalde. Bu kadar övülüpte baktırdığımda bu kadar beğenmediğim tek falcı olarak yazdım kendisini. Hiç mi enerji tutmaz yabermuda canim gecmis yazinda yazmissin meryemden bahsetmissin cep telin azizliginden yazamadim bana fali cok kötüydü meryemin .. cikacagini düsünmüyorum yarisi assagilama gibi nerdeyse kafasindan bi karakter uydurmus sorularimdan ve uzak vadeli zamanlar vermis yani o zamanlar gelincede dedikleri olmayacak tutarsa tuttu demem icin.. hissiyat 0 asla tavsiye etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?