Binnaz Abla

selam kizlar umarim herkesler iyidir hele ki baharin geldigi bu zmnlarda insan yasadigi her gun icin bile sdc mutlu olmali,
uzun zmndir ise gomulmekten yazmadim hic, tabi aklim da hala binbir sey yok diiil ama bazen ise kaptirmak daha iyi oluyor. bu arada bende sarayli ve selena disinda tutturan olmadi genel olarak, aylin ve meryemi de denedim ikisidee sarayli ve selena ile ayni seyleri soyledi ve bir detayi bildiler herkes olumlu konusuyor ama artik bu saatten sonra malesef ben geri donus pek olmaz die dusunuyorum yani dengesiz biri evt ne yapacagi belli olmaz ama yinede araya bu kdr zmn girdikten sonra biraz zor gibi, zaman konusuna gercekten takilmamak gerek cunku sarayli bana ilk falinda baktiginda ekim ayi gibi olacak dedigi seyi suan yasiyorum ve bazi soyledigi seyler o kdr birebir ciktiki bazi noktalarda kisiler arasinda karisma olasada bana en cok bilen kendisi, ve selenanin bir faliyla saraylinin ilk fali birebir ayni hatta o zmnda nasil bu iki fal ayni olur diye sasirmis forumda yazmistim, ama selenanin soyledigi diger olaylar cikti ve 3 kez baktirmamam durumu da bilmesine ragmen hala israrla geri donus var dior bakalim,
bu arada seruvene baktirdim kitap fali cok ovulmus dun gece icim cok daraldi ve denemek istedim ama malesef arkaaslar hic benim alakali tutarli deildi hem is hem ask konusunda, yazin bir kez daha baktrmistim o zmn tamamen farkli zit seyler soylemisti ama dediklerinin bir tanesini bile yasamadim,
benden bu kdr fali birakmak aslnda psikolojik acidan daha hayirli oluyor

Selena fallari ne kadar süre icinde yorumluyor? Editörlere sordum ne zaman müsaitse o zaman dediler ..

yaw cidden iyi falcı var mı? niye bana hiç denk gelmiyorlar ki acaba
Ankarada şu bilir dediğiniz varsa y a da buradan yazsanıza merak ettim hiç denk gelmedim hiç beni hep yanlış biliyorlar çünkü

Kuzu sız ayrılalı ne kadar oldukı

Kizlar dun benimki engeli kaldirmisti bugun mesaj attim cvp gelmedi biraz once aradi acmadim.agliyorum simdide.kotu bise soylemesinden korktum :S

gordu iletildi cunku beni arama fln der diye korktum kaldiramam cunku agir konusarsa
Açsaydın keşke. Yada sen ara şimdi aramışsın görmedim yada müsait değildim falan de. En azından sana olann duygularından emin olursun umudun varsa oda yok olur önüne bakarsın.
Bazen gerçekler ne kadar acıtsa da üstüne gidip aşmak gerek.
Sen böyle yaparak atlatamazsın. Ben sözüme 1 hafta kala aldatıldım çok ağır depresyon atlattım. O kişiye zorlada olsa sevmiyorum dedirttim bunu duymak kötüydü ama en azından umudumu yok ettim.

senınkı gelsın kuzu ben ne hissettiğimi bilmiyorum yılan hikayesi durumum:)))
Selam canım sende de işe yarar mı bilmiyorum ama sanıyorum ilişki bittikten sonra en büyük hata ısrar edip şans istemek. Zaten o esnada adamın aklında hep olumsuz şeyler olduğu için fikri iyice sabit hale geliyor sonu engellemeye kadar gitmiş. Erkekleri geri getirmek için sanıyorum ilk adım üstüne gitmemek.. Yani ayrılığa karar vermiş bi adama mantıklı konuşup özür dileyip geri kazanmak imkansıza yakın. Çünkü erkek giderken içindeki çekim azalmış veya bitmiş oluyo, hala sevse bile bunu göremiyor. Kendini sakin şekilde ifade ettikten sonra onu anladığını söyleyip ayrılığın doğru karar olduğunu, böyle düşündüğünü söyleyip kibarca uzaklaşmak en doğrusu olabilir. İlişki ve hataları tartışmaya gerek yok, bu sadece daha fazla defans yapmasına sebep olacak. Beklemediği şekilde davranıp onu anladığını, iki tarafın da hataları olduğunu, güzel şeyler yaşandığını bunun için teşekkür ettiğini ama ayrılığın en doğru şey olduğunu söylemen defansını kaldıracak ve rahatlayacaktır. Bundan sonra en az 30 gün hiç ses vermemen lazım. Hiç bir yerde.. İdeal 60 gün. Bu sürede o da gevşeyip kötü anıları unutmuş olur. Arada gördüğün biriyse arkadaşça selam verip yoluna devam etmek en iiyisi. Ama artık hayatında öylesine tanıdığın ve çok takılmadığın biri olduğu hissini vermek lazım. Hiç görmediğin biriyse bu 60 gün sonra yaşadığınız güzel bir şey aklına gelmiş gibi veya keyifli bi olay yaşarken onunla yaşadığın güzel bi olay aklına gelmiş gibi mesaj atabilirsin. Bu durumda yeniden ve keyifli şekilde üstüne düşmeden mesajlaşmak sana çekim duymasını sağlayabilir. Çok taktik var böyle. Ama ilişki bitince taktiksel davranmak lazım maalesef. Duygularımıza kapılıp yalvarınca adamın döneceği varsa da dönmüyor. Erkekleri döndürmek istiyorsanız mantığına değil ruh haline hitap edin diyorlar. Defans gösteriyorsa ayrılığı kabul edip kibarca yolunuza gidin. Aslında erkeklerin beklediği peşinden koşup şans istemeniz, kabul etmese de egosu şişecek. Bunu ellerinden alın, aslında ok bence de ayrılmamız doğrusu demeniz erkek psikolojisinde onun sizi terketmesini sizin onu terketmesine çevirmek demek. O an rahatlasa da hoşuna gitmicek bu. Sonra sessiz kalırsanız zamanla öfkesi azalacak ve güzel anıları hatırlamaya başlayacak. Bu noktada iletişim kurduğunuzda ve doğru bi şekilde zorlamadan ve keyifli yaptığınızda tekrar düzgün bişi olasılığı olabilir. İlişkilerin bitişi çok büyük oranda geri çevrilebilir ama duygularla hareket etmek o an kendimize yaptığımız en büyük kötülük. Bol şans umarım bu olur, olmasa da onu unutturcak süper biri gelsin sana:)

Tatlim kaldiramam suan psikolojim buna hazir dgl

Tatlim kaldiramam suan psikolojim buna hazir dgl
bence arama demek için ya da kötü bişey için aramadı canım. arama falan diycek olsaydı bi daha arama diye mesaj atar engellerdi. konuşmak istemiş ki aramış öyle hissettim sen bilirsin tabi sakinleşince konuşman en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…