- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Tatlim ilk mesaj attim cvp gelmeyince caldirdim.sonra o aradi kesin olumsuz konuscaktiyavrum aç bişey olmaz :) hatta duymamışım de işim vardı açamadım de sen ara şimdi :)
Slm kizlar...bircok siteyi ve bircok falciyi denedim ama faceden falci kadriyeye bayildim...onceden randevu veriyor...eskiden onu bulmak icin onu taniyan insanlardan buluyordum...kendisi nette acacam diyordu acmis...bugun denedim kendisini harika...
Arkdsmda aynen boyle dedibence arama demek için ya da kötü bişey için aramadı canım. arama falan diycek olsaydı bi daha arama diye mesaj atar engellerdi. konuşmak istemiş ki aramış öyle hissettim sen bilirsin tabi sakinleşince konuşman en iyisi
nedense bende öyle hissediyorumbence arama demek için ya da kötü bişey için aramadı canım. arama falan diycek olsaydı bi daha arama diye mesaj atar engellerdi. konuşmak istemiş ki aramış öyle hissettim sen bilirsin tabi sakinleşince konuşman en iyisi
sor kuzummmkızlarrr içinizde hislerine güvenen bırısı war mı bı soru sorcammmmm
cnm bişe dicem...ben düşük yaptım..ama tekrar bebek sahıbı olmak ıstıorm sence hamıle kalacam mı içinden ne geçiıoo.sadece tahmınn..sor kuzummm
kuzu bunu bekliyorduk zaten ac telefonu allahım..Kizlar dun benimki engeli kaldirmisti bugun mesaj attim cvp gelmedi biraz once aradi acmadim.agliyorum simdide.kotu bise soylemesinden korktum :S
mesajında kötü bi şey mi dedin, bi şey mi sordun? belki sadece konuşmak istiyodur. bence aç bi daha ararsa. konuşma fırsatın doğmuş işte ne güzelTatlim ilk mesaj attim cvp gelmeyince caldirdim.sonra o aradi kesin olumsuz konuscakti
tabikide evet..bir kere düşük yaptıgın ıcın ümitsizlige kapılma sakın..cnm bişe dicem...ben düşük yaptım..ama tekrar bebek sahıbı olmak ıstıorm sence hamıle kalacam mı içinden ne geçiıoo.sadece tahmınn..
ne kadar doğru bi tespit biz kesin ayrılalı 3 hafta oldu ama ondan önce 2 hafta hiç konuşmadık. Ama ne bilim 2 ay sonra mesaj atmamız şartmı gururumuz kırılmasın ilk arayan biz olmayalım hiç yazmasak gelmezmiyiz aklına :)) bu arada sen kaç yaşındasın bayağı yerinde tespitler sanki :)Selam canım sende de işe yarar mı bilmiyorum ama sanıyorum ilişki bittikten sonra en büyük hata ısrar edip şans istemek. Zaten o esnada adamın aklında hep olumsuz şeyler olduğu için fikri iyice sabit hale geliyor sonu engellemeye kadar gitmiş. Erkekleri geri getirmek için sanıyorum ilk adım üstüne gitmemek.. Yani ayrılığa karar vermiş bi adama mantıklı konuşup özür dileyip geri kazanmak imkansıza yakın. Çünkü erkek giderken içindeki çekim azalmış veya bitmiş oluyo, hala sevse bile bunu göremiyor. Kendini sakin şekilde ifade ettikten sonra onu anladığını söyleyip ayrılığın doğru karar olduğunu, böyle düşündüğünü söyleyip kibarca uzaklaşmak en doğrusu olabilir. İlişki ve hataları tartışmaya gerek yok, bu sadece daha fazla defans yapmasına sebep olacak. Beklemediği şekilde davranıp onu anladığını, iki tarafın da hataları olduğunu, güzel şeyler yaşandığını bunun için teşekkür ettiğini ama ayrılığın en doğru şey olduğunu söylemen defansını kaldıracak ve rahatlayacaktır. Bundan sonra en az 30 gün hiç ses vermemen lazım. Hiç bir yerde.. İdeal 60 gün. Bu sürede o da gevşeyip kötü anıları unutmuş olur. Arada gördüğün biriyse arkadaşça selam verip yoluna devam etmek en iiyisi. Ama artık hayatında öylesine tanıdığın ve çok takılmadığın biri olduğu hissini vermek lazım. Hiç görmediğin biriyse bu 60 gün sonra yaşadığınız güzel bir şey aklına gelmiş gibi veya keyifli bi olay yaşarken onunla yaşadığın güzel bi olay aklına gelmiş gibi mesaj atabilirsin. Bu durumda yeniden ve keyifli şekilde üstüne düşmeden mesajlaşmak sana çekim duymasını sağlayabilir. Çok taktik var böyle. Ama ilişki bitince taktiksel davranmak lazım maalesef. Duygularımıza kapılıp yalvarınca adamın döneceği varsa da dönmüyor. Erkekleri döndürmek istiyorsanız mantığına değil ruh haline hitap edin diyorlar. Defans gösteriyorsa ayrılığı kabul edip kibarca yolunuza gidin. Aslında erkeklerin beklediği peşinden koşup şans istemeniz, kabul etmese de egosu şişecek. Bunu ellerinden alın, aslında ok bence de ayrılmamız doğrusu demeniz erkek psikolojisinde onun sizi terketmesini sizin onu terketmesine çevirmek demek. O an rahatlasa da hoşuna gitmicek bu. Sonra sessiz kalırsanız zamanla öfkesi azalacak ve güzel anıları hatırlamaya başlayacak. Bu noktada iletişim kurduğunuzda ve doğru bi şekilde zorlamadan ve keyifli yaptığınızda tekrar düzgün bişi olasılığı olabilir. İlişkilerin bitişi çok büyük oranda geri çevrilebilir ama duygularla hareket etmek o an kendimize yaptığımız en büyük kötülük. Bol şans umarım bu olur, olmasa da onu unutturcak süper biri gelsin sana:)
Hayir gorusmek istedim ama cvp vermedimesajında kötü bi şey mi dedin, bi şey mi sordun? belki sadece konuşmak istiyodur. bence aç bi daha ararsa. konuşma fırsatın doğmuş işte ne güzel
Bendecanlar bu arada selena sistemde 4. sıradayım baktıran varmı sırada olup
tAtlim tabiki olur kotu dusunme ama hemen degil dusuk yeni cunku bir yil fslan gecsin daha saglikli olur.cnm bişe dicem...ben düşük yaptım..ama tekrar bebek sahıbı olmak ıstıorm sence hamıle kalacam mı içinden ne geçiıoo.sadece tahmınn..
ya bebeğim niye kötü düşünüyosun belki işi vardı o sıra yazamadı açamadı sonra o aradı seni hadi bi cesaret ara duymamışım de onu görmek için değmez mi buna çok özlediğini söylüyordunHayir gorusmek istedim ama cvp vermedi
Ben anlamadım canım sonr o ardığında açmadın mıHayir gorusmek istedim ama cvp vermedi
AcmadIm korktum bida beni arama der diye korktum.kuzu bunu bekliyorduk zaten ac telefonu allahım..
Mesajima cvp gelmeyince arayip caliyomu diye baktim.sonra o aramaya basladi acmadim.kotu birsey soylicek diye.Ben anlamadım canım sonr o ardığında açmadın mı
Ters birsey soylicek gibi hissettim mesajda cevap verebilirdi ama vermedi.ya bebeğim niye kötü düşünüyosun belki işi vardı o sıra yazamadı açamadı sonra o aradı seni hadi bi cesaret ara duymamışım de onu görmek için değmez mi buna çok özlediğini söylüyordun
bence pembe gözlükleri tak belki sesini duymayı özledi. beni arama diycek insan engeli kaldırmaya uğraşmaz bile inanTers birsey soylicek gibi hissettim mesajda cevap verebilirdi ama vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?