Binnaz Abla

kızlar mert reikiye fal attım..naira ve birkac ile de aynı dogrultuda söyledi geçmişimdeki insanı ve yine ikilim durumlarını söyledii..lakin bir şey hissetmiyorsun dedi biraz öncede eski erkek arkadasımın arkadasları ınternete fotograf atmıslar aniden karsıma cıktı gordum ve tuhaf oldum fallar güme gidecek gibi..

Slm kizlar...bircok siteyi ve bircok falciyi denedim ama faceden falci kadriyeye bayildim...onceden randevu veriyor...eskiden onu bulmak icin onu taniyan insanlardan buluyordum...kendisi nette acacam diyordu acmis...bugun denedim kendisini harika...

Bende bayıldım.... Fakat siteden de attım...

Arkdsmda aynen boyle dedi

cnm bişe dicem...ben düşük yaptım..ama tekrar bebek sahıbı olmak ıstıorm sence hamıle kalacam mı içinden ne geçiıoo.sadece tahmınn..
tabikide evet..bir kere düşük yaptıgın ıcın ümitsizlige kapılma sakın..

ne kadar doğru bi tespit biz kesin ayrılalı 3 hafta oldu ama ondan önce 2 hafta hiç konuşmadık. Ama ne bilim 2 ay sonra mesaj atmamız şartmı gururumuz kırılmasın ilk arayan biz olmayalım hiç yazmasak gelmezmiyiz aklına :)) bu arada sen kaç yaşındasın bayağı yerinde tespitler sanki :)

canlar bu arada selena sistemde 4. sıradayım baktıran varmı sırada olup
Bende
cnm bişe dicem...ben düşük yaptım..ama tekrar bebek sahıbı olmak ıstıorm sence hamıle kalacam mı içinden ne geçiıoo.sadece tahmınn..
tAtlim tabiki olur kotu dusunme ama hemen degil dusuk yeni cunku bir yil fslan gecsin daha saglikli olur.

Ters birsey soylicek gibi hissettim mesajda cevap verebilirdi ama vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…