eylül bana katina baktı içime çok büyük kurt düşürdü hiç bi sorun yokken ayrılmıştık biz eylülde nişan düşünürken doğuda memurdu erkek arkadasım.. işyerinden bi kızla takılıo şimdi eylül kızın en basından beri beni bildiğini erkek arkadasımın bana olan sevgisini farkettiğini işve cilveyle kandıramaynca hırs yapıp büyü yaptığını söylüo ehli birine git sorunu çöz dedi bana bol bol dua et dedi
Eylul genelde olumsuzda olsa konuşuyor. Eski erkek arkadaşın sana donmicek dedi ki donmedi.hayatinda biri var demisti.bugun ogrendim öylemi s
Cikmayanlar var nesibenin. Yazsinlar o zaman bilgilenelim.ben baktirmadim hiç
bana büyüye rağmen hala aklından cıkaramamış seni sana sevgisi çok büyük aklında sen varsın ama yasadıklarına da anlam vermio boşlukta savruluo dedi bunun tesirinden kurtulcak sen de bişi yap kurtulsun yazık olmuş dedi napim sizce?
bana büyüye rağmen hala aklından cıkaramamış seni sana sevgisi çok büyük aklında sen varsın ama yasadıklarına da anlam vermio boşlukta savruluo dedi bunun tesirinden kurtulcak sen de bişi yap kurtulsun yazık olmuş dedi napim sizce?
Kızzlaarr bu arada Açelya dönmüş sonunda :)) benim gibi bekleyen varsa haber veriyim dedim :) ben bugün 3 leyeceğim yakalayabilirsem :)
açelya'nın dedikleri sana çıkmışmıydı.
Eylule ben aklimdaki kisi degilde daha onceki biriyle ilgili gonderdim .olmaz bunla demisti olmadida zaten bilmem tesadufte tutturmus olabilir
Canım Açelya durum analizinde çok çok iyidir.. Beni şoka sokan tek kişidir.. Verdiği zamana daha var, o yüzden bişey söyleyemem ama ben söylediklerinin çıkacağına da inanıyorum
evet durum analizlerini bende beğenmiştim. ama bende söylediği tarih geçti çıkmadı. moralini bozmak istemem tabi canım, seninkisi inşşşalllahhh çıkar
rezzana baktırdım nesibeyi denicem şimdi onu bekliyorum
Hadi hayırlı olsuunn :)) inşallah senin de enerjin tutar.. Yorumlarını paylaşmayı unutma olur muu?? :)
nesibe için son yarım saattir sayfa yeniliyorum yakaladım sonuda:))))
eylül bazen tutturuyor, bazen tutturamıyor diğer falcılar gibi işte.
Sana verdiği zamanın çıkmamasına üzüldüm canım ama kendi adıma söyliyim Zamana takılmamayı öğrendim artık..Onun verdiği enerji çok hoşuma gidiyor, durum analizi şu ara benim için daha önemli.. Bunda da en iyi isimlerden biri Açelya.. Ah bi de yakalayabilsem bugün ne güzel olacakk :))
Açelya pek kahve bakmıyor, kahvesi nasıl bilmiyorum. baktırdınmı kahve? sanki kahvede çok iyi bakarmış gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?