Binnaz Abla

bence pembe gözlükleri tak belki sesini duymayı özledi. beni arama diycek insan engeli kaldırmaya uğraşmaz bile inan
Hat uzerinden engelliyo kontor olmadigi icin kalkmis olabilir.fallar mart nisandi hep ama bilmiyorum mesajda tek kelime bile yazmadi.

kızlar, bütün bi gün dşündükten sonra selenaya fal atmaya karar verdim, 4-5 gün sonra bakıcak muhtemel, ben önceden tarot atmıştım; şimdi ne atayım
su, ateş, çizgi falları daha mı detay gösteriyo, hem tarotunu hem de bu özel fallarını deneyen var mı?
hangisini tavsiye edersiniz kızlar?

8.siradayim cnm bn onceden attigimda 2.5 vade vermisti.

bende atmak istedim ama günlük sinirina ulasmis su falindan genelde cikanlar oluyor yada hic olmuyor ..

Kızlar kızlar nasılsınız, keyifler nasıl ?

Sabahki mevzulara yorum yazamadım, herkes kalbini ya da mantığını dinlemekte özgürdür ama bir erkeğe kendinizden cok değer verirseniz üzülen siz olursunuz ve kaybedersiniz. Açık konusayım ben yok dediğimde sürekli arayan insanı istemem tutku kalmaz, biraz kendinizi kaba tavırla ağırdan alın. Geçmeyen acı diye bir şey yok ama geçmeyeceğine ve yapamadığınıza sabitlerseniz kendinizi tabiki geçmez, 3 günlük dünyada bu kadar acı çekmeye gerek yok tamam hepimiz çekiyoruz ama bir noktada stopa basmak lazım, aşk acısını çekip de atlatmayan var mı yahu. Hayat güzel kendinize haksızlık yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…