- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Hat uzerinden engelliyo kontor olmadigi icin kalkmis olabilir.fallar mart nisandi hep ama bilmiyorum mesajda tek kelime bile yazmadi.bence pembe gözlükleri tak belki sesini duymayı özledi. beni arama diycek insan engeli kaldırmaya uğraşmaz bile inan
eBen bulamadim seruvene sanal fincan attim gayette guzeldi :)kızlar telvede 15 liralık güzel birini önerir misiniz?
sanal fincandan baya bişey bilinebiliyo mu ya bana hiç güven vermiyo oB
eBen bulamadim seruvene sanal fincan attim gayette guzeldi :)
Tatlim tekrar kitap acmis gibiydi :)sanal fincandan baya bişey bilinebiliyo mu ya bana hiç güven vermiyo o
Ah canım yaMesajima cvp gelmeyince arayip caliyomu diye baktim.sonra o aramaya basladi acmadim.kotu birsey soylicek diye.
selena umarım bugün bakar sana bakalım ne diyor donetcim
8.siradayim cnm bn onceden attigimda 2.5 vade vermisti.
Sorma c nm yaAh canım yanasıl alıştıysak ağızlarından kötü sözler duymaya, şu hale bak
kızlar, bütün bi gün dşündükten sonra selenaya fal atmaya karar verdim, 4-5 gün sonra bakıcak muhtemel, ben önceden tarot atmıştım; şimdi ne atayım
su, ateş, çizgi falları daha mı detay gösteriyo, hem tarotunu hem de bu özel fallarını deneyen var mı?
hangisini tavsiye edersiniz kızlar?
hmmmm vala 2 saattir 4 te görünüyorum ve falda yazıyor bugünde bakmıcak sanırım bana
bu da kötü ama ya paran gidiyor bekle allah bekle bugün 3. gün cafelerde 2 saat bekleyince tripleniyoruz :)birkac gün icinde bakar
nazz a atmamissin iyiki ben kac gündür bekliyorum nerdeyse 1 hafta olcak hala ortada yok
Geri gonderir enerji alamdm diye :)sellinusa sanal fincan attım şimdi telwe de 3 tlm vardı maksat eğlence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?