Binnaz Abla

kızlar barış can yücel nasıl sizce, tarih falan vermiş benim geçmişimi bilmiş, tarihte tutturduğu oldu mu? ya anlamıyorum adam yüzüme bakmıyor bütün falcılar adamla beni mayısa kadar sevgili yaptı

hayatım hepimize oluyor bunlar gerçi bakıyorsam bir nedeni var bakmıyorsam kesinlikle bir nedeni var diye de bir şey var ama bilemiyorum falların elde patladığı da çok

hayatım hepimize oluyor bunlar gerçi bakıyorsam bir nedeni var bakmıyorsam kesinlikle bir nedeni var diye de bir şey var ama bilemiyorum falların elde patladığı da çok
anlamadım nasıl nedeni var? :) yahu elimde tabii patlayabilir, bundan bir hafta önce kesin ilgisi var derken şimdi yok yani yüzüme bakmıyor ben de bakmıyorum ama hep konuşan ben oluyorum bu kadar zaman iki ay olmuştur heralde sadece bakışıyoruz bir kere de gel be adam bir şey söyle bahane bul yok tık yok bu adam gelip bana açılacak daa, ilişki olacaak daaa

hani derler bir yere bakıyorsan ilgini çeken bir şey var ama o yere bakmıyorsan kesin ilgini çeken bir şey var diye ondan dedim. Yani kesin olmamakla beraber adam tip türk erkeklerinden hoşlandığına bodoslama yaklaşamayan tip de olabilir. Ama tabi bilemiyorum ki kelin ilacı olsa basına sürer hesabı

anammm esas oğlandan önceki ex aşkım mesaj atmışşş :)))
Banada :)) noluo anlamadım exler bu hafta sıraya girdi cocukla ünideyken cıkmıstım 5 yıl olmus msj attı:)) esas oğlandan ses yok belki cumartesi cok kalabalık biyere gidicez ikimizde karsılasırmıyız bilmiorum 1000 kişi içinde ama inşallah:)

bende atmak istedim ama günlük sinirina ulasmis su falindan genelde cikanlar oluyor yada hic olmuyor ..

sabah atayım saat kaç ta alım yapıyor ki selena, tarotta tutan şeyler var, suda da tutar mı acaba? 2 tane şeyi bilmiş, 1 tanesi çıkıcak mı dediği gibi devam ediyor, 2 ay önce atmıştım

hmmmm vala 2 saattir 4 te görünüyorum ve falda yazıyor bugünde bakmıcak sanırım bana

ben ilk baktırdığımda günde max 3 fal bakıyodu, ve 2 fal baktığıda olmuştu, ay bu beklemek yoruyor, canım sen ne atmıştın su mu tarot mu?

su attım canım ben ama heran sinirlenip geri çekebilirim bu ne yaaa

adam türk değil o da ayrı mesele

ben de ilk attığımda çok tepki vermiştim beklemeye, ama hatun çok sakin bi şekilde, ben geç bakıyorum demişti
ben de su atayım o zaman, bilemedim ; ateş ve çizgi falı nasıl onun denedin mi önceden?

gizoşşş

hayatım ben tarot attım ama dedikleri çıkmadı galiba artık bir buçuk ay oldu yani Ama su atmadığıma pişman oldum bence su at en çok su falında tutturuyor galiba, ama bana sorduğumda su atsan da bunları görürdüm büyük ihtimal dedi ama yine de su aklımda kaldı

ya ama ne bileyim para verdim içim gidiyor :) bi de ilk defa baktırdım su ATTIM VALLA TEK BAŞKA BİLMİYORUM ATEŞ FALINDAN KORKTUM NEDENSE YAA
çekme bence=) kadın rahatsızım demiş, ona rağmen sırf isteyenler var diye girip fal bakıyor.

ben de ilk attığımda çok tepki vermiştim beklemeye, ama hatun çok sakin bi şekilde, ben geç bakıyorum demişti
ben de su atayım o zaman, bilemedim ; ateş ve çizgi falı nasıl onun denedin mi önceden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…