- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
bence sen de fal bakmalısın o zaman. bu arada sen de hangi falcılar tutturdu hangileri patladı?
O zamanlar seviyor muydun canım? O kadr çok istiyorum ki ben de yıllar sonra gelen bi hal hatır mesajını. Sular durulmuşken olan olmuş biten bitmişken. Ama evlenir benimki beş seneyeBanada :)) noluo anlamadım exler bu hafta sıraya girdi cocukla ünideyken cıkmıstım 5 yıl olmus msj attı:)) esas oğlandan ses yok belki cumartesi cok kalabalık biyere gidicez ikimizde karsılasırmıyız bilmiorum 1000 kişi içinde ama inşallah:)
bebişimgizoşşş
hayatım ben tarot attım ama dedikleri çıkmadı galiba artık bir buçuk ay oldu yaniAma su atmadığıma pişman oldum bence su at en çok su falında tutturuyor galiba, ama bana sorduğumda su atsan da bunları görürdüm büyük ihtimal dedi ama yine de su aklımda kaldı
su atayım ben o zaman, yarın fikrim değişmezse, alımı dolmuş bugünya ama ne bileyim para verdim içim gidiyor :) bi de ilk defa baktırdım su ATTIM VALLA TEK BAŞKA BİLMİYORUM ATEŞ FALINDAN KORKTUM NEDENSE YAA
Aynen.. Kızlar şöyle deyin.. Değer verdim yeteri kadar artık herkes ederi kadar!Kızlar kızlar nasılsınız, keyifler nasıl ?
Sabahki mevzulara yorum yazamadım, herkes kalbini ya da mantığını dinlemekte özgürdür ama bir erkeğe kendinizden cok değer verirseniz üzülen siz olursunuz ve kaybedersiniz. Açık konusayım ben yok dediğimde sürekli arayan insanı istemem tutku kalmaz, biraz kendinizi kaba tavırla ağırdan alın. Geçmeyen acı diye bir şey yok ama geçmeyeceğine ve yapamadığınıza sabitlerseniz kendinizi tabiki geçmez, 3 günlük dünyada bu kadar acı çekmeye gerek yok tamam hepimiz çekiyoruz ama bir noktada stopa basmak lazım, aşk acısını çekip de atlatmayan var mı yahu. Hayat güzel kendinize haksızlık yapmayın.
HAHAHAHAH yaaaa amaaannnn bigün gelicek ay dicez nasıl üzülmüşüm bi de o kadar fallara para döktüm bu salak için diye üzülücez :)))) bütün kızlara bedükten KOYVERRR GİTSİİİİİİİNNNNAynen.. Kızlar şöyle deyin.. Değer verdim yeteri kadar artık herkes ederi kadar!
Hahah.. Turbo Turabiye bağladım
eSen ayrilali ne kdr oldu cnmO zamanlar seviyor muydun canım? O kadr çok istiyorum ki ben de yıllar sonra gelen bi hal hatır mesajını. Sular durulmuşken olan olmuş biten bitmişken. Ama evlenir benimki beş seneye
Hemde ne o kdr zayıflamıstımki pazarda tansiyonum düşüp bayılmıstım hahaha bugünde cnm cok işim var yine konusuruz öpüorum diyip sepetledim.. :))) ya suna emin olun dualar asla red edilmio doğru zamanı beklio:))O zamanlar seviyor muydun canım? O kadr çok istiyorum ki ben de yıllar sonra gelen bi hal hatır mesajını. Sular durulmuşken olan olmuş biten bitmişken. Ama evlenir benimki beş seneye
ya ama ne bileyim para verdim içim gidiyor :) bi de ilk defa baktırdım su ATTIM VALLA TEK BAŞKA BİLMİYORUM ATEŞ FALINDAN KORKTUM NEDENSE YAA
Canim uzerine gitmeKizlar dun benimki engeli kaldirmisti bugun mesaj attim cvp gelmedi biraz once aradi acmadim.agliyorum simdide.kotu bise soylemesinden korktum :S
Bi buçuk yıl oldu canımS
eSen ayrilali ne kdr oldu cnm
ah bebeğim inşallah öyledir. Hadi dönsün gelsin diye ettiklerimi geçtim onun iyiliği hayrı için ettiğim duaların hatrına olsa keşke öyle bişeyHemde ne o kdr zayıflamıstımki pazarda tansiyonum düşüp bayılmıstım hahaha bugünde cnm cok işim var yine konusuruz öpüorum diyip sepetledim.. :))) ya suna emin olun dualar asla red edilmio doğru zamanı beklio:))
ya ama ne bileyim para verdim içim gidiyor :) bi de ilk defa baktırdım su ATTIM VALLA TEK BAŞKA BİLMİYORUM ATEŞ FALINDAN KORKTUM NEDENSE YAA
Canim nasi dayandin atlatmissindir ama baya olmus hic iletisim oldumu seviyormusun hala.Bi buçuk yıl oldu canım
ah bebeğim inşallah öyledir. Hadi dönsün gelsin diye ettiklerimi geçtim onun iyiliği hayrı için ettiğim duaların hatrına olsa keşke öyle bişey
Korkudan acmadim zatenCanim uzerine gitme
Canım ben bırakıp giden sonra da sürünerek dönen ex sevgili oluyorumCanim nasi dayandin atlatmissindir ama baya olmus hic iletisim oldumu seviyormusun hala.
Ayni duygu ve dusunceler icerisindeyiz bence onunda icinde gıpte kalm8stir seni tekrar gorse sevgisi ortaya cikabilir.ne diyim hepimizin farkli bir hikayesi var ya bizimle olsunlar yada surunsunler diyoruzCanım ben bırakıp giden sonra da sürünerek dönen ex sevgili oluyorumsizin bekledikleriniz bizim hikayede benim yani. Baya karışık benim olayım. Atlatamadım canım bi ara atlattım sandım bitti sandım ama atlatamadım. Seviyor muyum emin değilim. Sanırım sevemiyorum artık :S ama sürünsün istiyorum ki önceden hep mutlu olsun isterdim. Artık beter olsun istiyorum. Benden başka kimsesi olmasın istiyorum garip yani :)
Canım biz altlı üstlü oturuyoruz yaAyni duygu ve dusunceler icerisindeyiz bence onunda icinde gıpte kalm8stir seni tekrar gorse sevgisi ortaya cikabilir.ne diyim hepimizin farkli bir hikayesi var ya bizimle olsunlar yada surunsunler diyoruz
AaaaaAaaa supermis ya ona ayrilik denmezki oyle ayriliga can kurbanCanım biz altlı üstlü oturuyoruz yaher gün görüyor zaten ne gıpte ne duygu ahahah napalım kısmet değilmiş
Hahah belki böyle olmasa şimdi aklımda bile değildi amaAaaaaAaaa supermis ya ona ayrilik denmezki oyle ayriliga can kurban
Yok be cnm baksana bize unutan varmi hic aksine daha cok aklinda ne yapiyo ne ediyo diyeHahah belki böyle olmasa şimdi aklımda bile değildi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?