Binnaz Abla

O zamanlar seviyor muydun canım? O kadr çok istiyorum ki ben de yıllar sonra gelen bi hal hatır mesajını. Sular durulmuşken olan olmuş biten bitmişken. Ama evlenir benimki beş seneye

bebişim ,
su atayım o zaman, tarotu da su yardımıyla bakıyo demek ki sana öyle dediyse, bazı falcılar öyle yapıyor, rezzan ablaya eskiden baktırdığımda söylemişti, sudan yardım aldığını
tatlım bana 2 dediği şey çıktı, 3. dediği onun söylediği gibi ilerliyor şu an bakalım

ya ama ne bileyim para verdim içim gidiyor :) bi de ilk defa baktırdım su ATTIM VALLA TEK BAŞKA BİLMİYORUM ATEŞ FALINDAN KORKTUM NEDENSE YAA
su atayım ben o zaman, yarın fikrim değişmezse, alımı dolmuş bugün

Aynen.. Kızlar şöyle deyin.. Değer verdim yeteri kadar artık herkes ederi kadar!

Hahah.. Turbo Turabiye bağladım

Aynen.. Kızlar şöyle deyin.. Değer verdim yeteri kadar artık herkes ederi kadar!

Hahah.. Turbo Turabiye bağladım
HAHAHAHAH yaaaa amaaannnn bigün gelicek ay dicez nasıl üzülmüşüm bi de o kadar fallara para döktüm bu salak için diye üzülücez :)))) bütün kızlara bedükten KOYVERRR GİTSİİİİİİİNNNN

O zamanlar seviyor muydun canım? O kadr çok istiyorum ki ben de yıllar sonra gelen bi hal hatır mesajını. Sular durulmuşken olan olmuş biten bitmişken. Ama evlenir benimki beş seneye
Hemde ne o kdr zayıflamıstımki pazarda tansiyonum düşüp bayılmıstım hahaha bugünde cnm cok işim var yine konusuruz öpüorum diyip sepetledim.. :))) ya suna emin olun dualar asla red edilmio doğru zamanı beklio:))

S

eSen ayrilali ne kdr oldu cnm
Bi buçuk yıl oldu canım
ah bebeğim inşallah öyledir. Hadi dönsün gelsin diye ettiklerimi geçtim onun iyiliği hayrı için ettiğim duaların hatrına olsa keşke öyle bişey

Kızlar bir yolun var helen i deneyen var mı o da 8 lira yapmış

edit: puanı %60 mış zaten

Bi buçuk yıl oldu canım
ah bebeğim inşallah öyledir. Hadi dönsün gelsin diye ettiklerimi geçtim onun iyiliği hayrı için ettiğim duaların hatrına olsa keşke öyle bişey
Canim nasi dayandin atlatmissindir ama baya olmus hic iletisim oldumu seviyormusun hala.

Canim nasi dayandin atlatmissindir ama baya olmus hic iletisim oldumu seviyormusun hala.
Canım ben bırakıp giden sonra da sürünerek dönen ex sevgili oluyorum sizin bekledikleriniz bizim hikayede benim yani. Baya karışık benim olayım. Atlatamadım canım bi ara atlattım sandım bitti sandım ama atlatamadım. Seviyor muyum emin değilim. Sanırım sevemiyorum artık :S ama sürünsün istiyorum ki önceden hep mutlu olsun isterdim. Artık beter olsun istiyorum. Benden başka kimsesi olmasın istiyorum garip yani :)

Ayni duygu ve dusunceler icerisindeyiz bence onunda icinde gıpte kalm8stir seni tekrar gorse sevgisi ortaya cikabilir.ne diyim hepimizin farkli bir hikayesi var ya bizimle olsunlar yada surunsunler diyoruz

Ayni duygu ve dusunceler icerisindeyiz bence onunda icinde gıpte kalm8stir seni tekrar gorse sevgisi ortaya cikabilir.ne diyim hepimizin farkli bir hikayesi var ya bizimle olsunlar yada surunsunler diyoruz
Canım biz altlı üstlü oturuyoruz ya her gün görüyor zaten ne gıpte ne duygu ahahah napalım kısmet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…