- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
Bende sendenim canım yavvv:)bu arada kızlar bu meryemin çok kötü fal baktığı bi ben bi varım herkese süper bakmış maşallah
bende hala merak ediyorum onu sen attın mı canım???kızlar mert reikiyi nasıl bilirsiniz
Canım selam 28 yaşındayım:) sadece tecrübe değil aslında bayağı yabancı kaynaklara baktım eski sevgili geri nasıl kazanılır diye:) sanırım 1. Kural asla duruşu bozmamak. Çünkü maç 90 dakika:) sen kendini düşün ayrılmaya karar versen ve sevgilin sana yalvarsa geri döner misin? Sadece saygını kaybedersin. Ama peki sen bilirsin diyip haklısın bence de doğrusu bu dese? İyi be dersin ama hadi ya ciddi böyle mi düşünmüş dersin, egon kırılır. Kadınlar için durum bu denli kritik olmasa da erkekler için çok daha önemli.. Bir de erkekler sevse de bazen sıkılıp kızıp ayrılmak isteyebiliyorlar kadınlarda durum daha değişik. Kadın mücadele ederken erkek kaçabiliyor. Bu yüzden seni özlemesi, iyi anıları hatırlaması ve dönmek istemesi için ayrılığı kabullenip hatta yaşadığınız güzel şeyler için teşekkür edip bi süre yeryüzünden kaybolmak en doğrusu. Bu şekilde sana defansını kaldırmış olup tekrar iletişimi oluşturabilirsin. Senin durumunda 1 ay daha bekleyip sonra bi teşekkür maili at:) aramızda kötü şeyler de geçmiş olsa ben her sey için teşekkür ederim. Birbirimizi anlayamamış olabiliriz ama bu kötü ayrılmamız gerektiği anlamına gelmez. İnsanlar ilişkiye başlar, yürütür yürütemez ama yaşanılan güzel şeyler için teşekkür etmeyi bilmeli. Bir yerlerde karşılaşırsak selamını esirgeme. İyi bak kendine gibi bişiler yazabilirsin. Afallayıp şaşıracak ve tüm gardını indirecek ve olumlu bir yanıt yazacaktır muhtemelen ( aranızda çok çok kötü şeyler geçmediyse) 1-2 hafta sonra ikinizin yaşadığı bir hatırayı anımsatır şekilde bi msj atabilirsin. Falanca yerde çok güzel .... Yemiştik. Yerini tam hatırlıyor musun. Veya bugün şurdan geçtim de aklıma sen geldin, .....ne eğlenmiştik.. V.b.. Bu şekilde güzel anıları hatırlatmış oluyorsun. Asla eski kavgaları kim haklı kim haksızı konuşma. Kapat gitsin. Üstüne düşmeden nostalji yaptırıp içinde özlem oluşmasını sağlayabilirsen işin 50% si tamam. :) sevgiler umarım işe yarar ( asla cevap vermeden 2. Mesajı atmayın, o 1 arıyorsa siz 1 arayın ilişki oturana kadar... Acil durumlar/ gereklilikler hatiç)ne kadar doğru bi tespit biz kesin ayrılalı 3 hafta oldu ama ondan önce 2 hafta hiç konuşmadık. Ama ne bilim 2 ay sonra mesaj atmamız şartmı gururumuz kırılmasın ilk arayan biz olmayalım hiç yazmasak gelmezmiyiz aklına :)) bu arada sen kaç yaşındasın bayağı yerinde tespitler sanki :)
attım naira ile aynı şeyi söyledi..bu aralar eskisi cok aklıma geliyor ama kimse fallarımda eskisiyle ilgili bir şey söylemiyor sen de bitmiş diyorlar..ben anlamadım fallar patlayacak hepsibende hala merak ediyorum onu sen attın mı canım???
ben de farklı degilim kafamda türlü türlü düşünceler var..ahhhh kızçeler!!!!..fecii mutsuzum..yüreğimin üstünde bir öküz oturuyor şu anda.. bugün işde berbat bir gün geçirdim hani şu bana her falda çıkan işinle ilgili bir çok güzel bomba yaşıycan diyen fallar asıl bomba gibi patlıycak bence böyle giderse... zaten diğer konularda yüzüm gülmedi bide iş böyle olunca valla niye yaşıyomki diyorum
Benimde bu aralar çok aklımdan çıkmaya başladı biliyor musun duygusuz.attım naira ile aynı şeyi söyledi..bu aralar eskisi cok aklıma geliyor ama kimse fallarımda eskisiyle ilgili bir şey söylemiyor sen de bitmiş diyorlar..ben anlamadım fallar patlayacak hepsi
valla ben de kafayı yıyorum hayırlısı olsun kuzum hepimiz içinde her şey..Benimde bu aralar çok aklımdan çıkmaya başladı biliyor musun duygusuz.böyle amaaannn napayım yani moduna girdim. Ben de böyle olsun istemiyorum ya intikam almak istiyorum. Gerçi en son intikam almaya çalıştım diye bu hale geldim ya neyse. Of napıcaz ya. Bi yüzümüz gülmedi yani bananisan başı diyen o kdr çok fal oldu ki. Had bakalım. Az kaldı.
bu akşam içinde bulunduğum yoğun gönül buhranı sebebiyle az önce mantığımdan bağımsız olarak kendimi nil Han'a tarot falı atmaya çalışırken yakaladım.. kendime geldiğimde çoktan ödeme sayfasındaydım. sonra bekleyen fallarıma girip eserime bakmaya çalışınca anladımki benim buhranın bir limiti olmasada kredi kartımın varmış..ödeme başarısız oldu sanırsam
Aynen canım ya bende öyle düşündüm kendime gelince bunalımdan bir anlık gözüm kararmış:)Bence hayrina olmus, ben begenmediydim o hatunu.
Ahaha yaptim selinusa sanal bide promosyon attim selinus komple salladi yahu :)o arada promosyon fal at bi yerlere, atıştırmalık olsun=D
Hadi yaa çoook mrk ediyordum ben de onu iyi ki denememişimmert reikiye verdiğim para haram zıkkım olsn ne güzel salladı öyle!!!!
ya herif soru kısmında bile öyle güzel salladı ki anlatamam.bana diyor ki eskiden biri gelecek otuz yaslarında la dingil k.bakmasın ama otuz yasında benim eskim yok ki kara kaşlı kara gözlüymüş alakası yok sonra soru kısmında sordum eskisi gelecek mi diye bilerek gelmeyecek dedi.eee ne alaka ses kaydı ile cevap kısmının fal 8 dakika 7 dakikası laylaylomla geçmişHadi yaa çoook mrk ediyordum ben de onu iyi ki denememişim
canım önceleri bende bi halt bilio sanmıştım,sonradan zırvaladı,ne tarihi nede dediği tutmadı.Hadi yaa çoook mrk ediyordum ben de onu iyi ki denememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?