Binnaz Abla

Laylaylooom galiba sana göre fal bakmalar

Arkadaşlar girnedeki sevdanın numarasını baya bi kişi istemişti benden ama bulamamıştım. Sonunda buldum isteyenler bana tekrar özelden yazabilir.

Ucreti ne beybi bide bu kadin senin meshur falcinmi bide telde bakarmi sorularin bu kadar
Canım ya, 50 tl ücreti ama telde bakacağını hiç sanmıyorum yani hiç denemedim hep gittim. Numarasını vereyim bi ara sor. Bence bu kadın baya iyi. Hele ki yıllar önce ilk baktırdığım falda baya bi döktürmüştü. Ama son gittiğimde biraz ağzımdan laf alarak konuştu. Özelden baya bi arkadaş istemişti numarasını ama verememiştim. Bu sabah bi de baktım faceten nosunu yazmış. Ben de isteyenlere vereyim dedim numarasını.

Seruvene sanal fincan atmistim eski sevgilim hakkinda birseyler duyacagimi baska biri ile oldugu vs.ama yalan oldugunuda ogrencekmisim inanma ve dert etme dedi

Arkadaşlar girnedeki sevdanın numarasını baya bi kişi istemişti benden ama bulamamıştım. Sonunda buldum isteyenler bana tekrar özelden yazabilir.
Biri yeni bi falci mi dedi ayy canim ben ant yasiyorum ama banada numarasini yollarmisin belki anlar halimide telefondan bakar

valla delirtti beni ya gitti para
Ya bende ilk zamanlar ona atmistim sen onun gozdesisin bilmem ne adam o zaman beni bulsa bi kasik suda bogcak hayatimi mahfettin diye birde mert terazi burcuyms burc ozeligini anlatti ben de olsam boyle soyle diye diye...ona kalsa simdiye evli mutlu cocukluydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…