- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Benim ne geçmişten ne gelecekten beklentim bile kalmadı ot gibi yasayacagım.benim bu ay beklentim bitti,aslında yıl sonuna kadar bile tarihim var,inanın şaşırdım.
Hahahahah canım benim ya benim de bütün bi yıla yetecek tarihim var biri patlıyor diğerini bekliyorumbenim bu ay beklentim bitti,aslında yıl sonuna kadar bile tarihim var,inanın şaşırdım.
Laylaylooom galiba sana göre fal bakmalarya herif soru kısmında bile öyle güzel salladı ki anlatamam.bana diyor ki eskiden biri gelecek otuz yaslarında la dingil k.bakmasın ama otuz yasında benim eskim yok ki kara kaşlı kara gözlüymüş alakası yok sonra soru kısmında sordum eskisi gelecek mi diye bilerek gelmeyecek dedi.eee ne alaka ses kaydı ile cevap kısmının fal 8 dakika 7 dakikası laylaylomla geçmiş
Ucreti ne beybi bide bu kadin senin meshur falcinmi bide telde bakarmi sorularin bu kadarArkadaşlar girnedeki sevdanın numarasını baya bi kişi istemişti benden ama bulamamıştım. Sonunda buldum isteyenler bana tekrar özelden yazabilir.
Canım ya, 50 tl ücreti ama telde bakacağını hiç sanmıyorum yani hiç denemedim hep gittim. Numarasını vereyim bi ara sor. Bence bu kadın baya iyi. Hele ki yıllar önce ilk baktırdığım falda baya bi döktürmüştü. Ama son gittiğimde biraz ağzımdan laf alarak konuştu. Özelden baya bi arkadaş istemişti numarasını ama verememiştim. Bu sabah bi de baktım faceten nosunu yazmış. Ben de isteyenlere vereyim dedim numarasını.Ucreti ne beybi bide bu kadin senin meshur falcinmi bide telde bakarmi sorularin bu kadar
Kaç kredin kaldı?Telwede kalan kredimi en hayırlı kime harcamalıyım acabağğğğğ
Aa ben de ona baktırmayı düşünüyordum.. Ne zamandır aklımdaydı.. Çok mu kötüydü duygusuz?mert reikiye verdiğim para haram zıkkım olsn ne güzel salladı öyle!!!!
cok kotu az kalır greyim..Aa ben de ona baktırmayı düşünüyordum.. Ne zamandır aklımdaydı.. Çok mu kötüydü duygusuz?
Bi kc kisi cok ovmustu bende atcaktim ama oda fossscok kotu az kalır greyim..
50Kaç kredin kaldı?
valla delirtti beni ya gitti paraBi kc kisi cok ovmustu bende atcaktim ama oda fosss
Biri yeni bi falci mi dediArkadaşlar girnedeki sevdanın numarasını baya bi kişi istemişti benden ama bulamamıştım. Sonunda buldum isteyenler bana tekrar özelden yazabilir.
sen telefonla geri döndün mü ona bunu de hele dünden beri çatlıozSeruvene sanal fincan atmistim eski sevgilim hakkinda birseyler duyacagimi baska biri ile oldugu vs.ama yalan oldugunuda ogrencekmisim inanma ve dert etme dedi
Ya bende ilk zamanlar ona atmistim sen onun gozdesisin bilmem ne adam o zaman beni bulsa bi kasik suda bogcak hayatimi mahfettin diyevalla delirtti beni ya gitti para
Hayir kuzum ya aramak istese tekrar arardisen telefonla geri döndün mü ona bunu de hele dünden beri çatlıoz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?