Binnaz Abla

benım otuz yasında eski sevgilim varmıs benım haberım yok kara kaşlı kara gözlü

Hayir kuzum ya aramak istese tekrar arardi
canım biz öyle düşünüyoruz çünkü öyle düşünmek istiyoruz.aramış açmamışsın ki aylardır bunu bekliyosun. adam
adım atıyo açmıyosun ben birini arasam açmasa bide dönmese birdaha ölene kadar asla aramam böyle uzun aradan
sonra adım atmışsam..hatalısın özür dilerim ama...birde korkacak bişey yok çünkü kötü bişey diyecek olsa baktıki arıyo açmıosun hemen patlatırdı mesajı bidaha rahatsız etme v.s diye hemen mevzuyu orda kapardı.böyle yaparak dengesiz bi profil oluşturma erkek kadına çok aşık bile olsa dengesizce bi tavır gördüünde hem korkuyor hem de soğuyor bunu bil canım.açık oyna kartlarını.ya bitir ya da çok yalın ol.hatta açıp çok rahat şekilde konuşsaydın ve o kapamadan birini aramam gerekiyor kapalmalıyım falan deseydin.apışıp kalırdı ve bozulur peşine düşerdi..benden söylemesi..:)

Dün sormuştum arkadaşlar Falalem Sahra'ya baktıran oldu mu?

Faceden telden o kadar mesaj attim bir satir bile cvp yazmadi bana faceden okunmamis gosteriyo dusun o yuzden aramasina pek sevinemedim ben caldirdiktan sonra aradi bide ben caldirdiktan sonra :)

Faceden telden o kadar mesaj attim bir satir bile cvp yazmadi bana faceden okunmamis gosteriyo dusun o yuzden aramasina pek sevinemedim ben caldirdiktan sonra aradi bide ben caldirdiktan sonra :)
ama tatlım o kadar mesaj atıyosun çaldırıyosun cevap versin diye uğraşıyosun sonra arıyo seni açmıyosun adam demez mi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dalga mı geçiyo benimle bu kız? ne istediğini mi bilmiyo amacı ne yani?

Kızlar bu söylediklerimi okuduktan sonra derhal unutun şayet ben herşeye çook karamsar bakıyorum ama telefonunu değiltirmiş olabilir mi? Hani engel otomatikmen kalkmış falan?
Hat uzerinden engelliyo :) birde suan don alcak parasi yok birak teli

ama soru sordum yorumunda eski sevgilim geri dönecek mi dedim hayır dedi buna ne diyorsun
O an cani oyle istemis mertcigime laf ettirmem keyfi oyle istemis bu sefer saka maka da valla ben artik fal baksam daha tutarli yorum yaparim insanlara tecrubeyle sabit yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…