- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
benım otuz yasında eski sevgilim varmıs benım haberım yokYa bende ilk zamanlar ona atmistim sen onun gozdesisin bilmem ne adam o zaman beni bulsa bi kasik suda bogcak hayatimi mahfettin diyebirde mert terazi burcuyms burc ozeligini anlatti ben de olsam boyle soyle diye diye...ona kalsa simdiye evli mutlu cocukluydum
ama acmak istesen sen de acardın o da böyle düşünüyorHayir kuzum ya aramak istese tekrar arardi
Adam sana eski sevgili yapmis geri dondurmus daha ne istiyosunbenım otuz yasında eski sevgilim varmıs benım haberım yokkara kaşlı kara gözlü
canım biz öyle düşünüyoruz çünkü öyle düşünmek istiyoruz.aramış açmamışsın ki aylardır bunu bekliyosun. adamHayir kuzum ya aramak istese tekrar arardi
Tatlim mesajima cvp vermedi .iki tane atmistim.ben caldirdiktan sonra aradi yani iyi niyetli arama degildi.ama acmak istesen sen de acardın o da böyle düşünüyor
2 tane mesaj atıp sonra aramasını açmamak da biraz şey değil mi amaTatlim mesajima cvp vermedi .iki tane atmistim.ben caldirdiktan sonra aradi yani iyi niyetli arama degildi.
ama soru sordum yorumunda eski sevgilim geri dönecek mi dedim hayır dedi buna ne diyorsunAdam sana eski sevgili yapmis geri dondurmus daha ne istiyosun
ayyy aramak istemeyen aramaz mesaj atar ses duymak cesaret işidir kuzum mesaj atardı arama beni derdi olur biterdi..Tatlim mesajima cvp vermedi .iki tane atmistim.ben caldirdiktan sonra aradi yani iyi niyetli arama degildi.
Faceden telden o kadar mesaj attim bir satir bile cvp yazmadi bana faceden okunmamis gosteriyo dusun o yuzden aramasina pek sevinemedim ben caldirdiktan sonra aradi bide ben caldirdiktan sonra :)canım biz öyle düşünüyoruz çünkü öyle düşünmek istiyoruz.aramış açmamışsın ki aylardır bunu bekliyosun. adam
adım atıyo açmıyosun ben birini arasam açmasa bide dönmese birdaha ölene kadar asla aramam böyle uzun aradan
sonra adım atmışsam..hatalısın özür dilerim ama...birde korkacak bişey yok çünkü kötü bişey diyecek olsa baktıki arıyo açmıosun hemen patlatırdı mesajı bidaha rahatsız etme v.s diye hemen mevzuyu orda kapardı.böyle yaparak dengesiz bi profil oluşturma erkek kadına çok aşık bile olsa dengesizce bi tavır gördüünde hem korkuyor hem de soğuyor bunu bil canım.açık oyna kartlarını.ya bitir ya da çok yalın ol.hatta açıp çok rahat şekilde konuşsaydın ve o kapamadan birini aramam gerekiyor kapalmalıyım falan deseydin.apışıp kalırdı ve bozulur peşine düşerdi..benden söylemesi..:)
ama tatlım o kadar mesaj atıyosun çaldırıyosun cevap versin diye uğraşıyosun sonra arıyo seni açmıyosun adam demez mi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dalga mı geçiyo benimle bu kız? ne istediğini mi bilmiyo amacı ne yani?Faceden telden o kadar mesaj attim bir satir bile cvp yazmadi bana faceden okunmamis gosteriyo dusun o yuzden aramasina pek sevinemedim ben caldirdiktan sonra aradi bide ben caldirdiktan sonra :)
Cvp vermeyip ben caldirdiktan sonra aramasida biraz sey degilmi2 tane mesaj atıp sonra aramasını açmamak da biraz şey değil mi ama
Kızlar bu söylediklerimi okuduktan sonra derhal unutun şayet ben herşeye çook karamsar bakıyorum ama telefonunu değiltirmiş olabilir mi? Hani engel otomatikmen kalkmış falan?Cvp vermeyip ben caldirdiktan sonra aramasida biraz sey degilmi
olabilir tabi kiKızlar bu söylediklerimi okuduktan sonra derhal unutun şayet ben herşeye çook karamsar bakıyorum ama telefonunu değiltirmiş olabilir mi? Hani engel otomatikmen kalkmış falan?
Hat uzerinden engelliyo :) birde suan don alcak parasi yok birak teliKızlar bu söylediklerimi okuduktan sonra derhal unutun şayet ben herşeye çook karamsar bakıyorum ama telefonunu değiltirmiş olabilir mi? Hani engel otomatikmen kalkmış falan?
hattan engelledi demişti.. telefondan değilKızlar bu söylediklerimi okuduktan sonra derhal unutun şayet ben herşeye çook karamsar bakıyorum ama telefonunu değiltirmiş olabilir mi? Hani engel otomatikmen kalkmış falan?
O an cani oyle istemis mertcigime laf ettirmem keyfi oyle istemis bu seferama soru sordum yorumunda eski sevgilim geri dönecek mi dedim hayır dedi buna ne diyorsun
Hadi ya i phonedur diye düşündüm i phone da telden engelleniyor daHat uzerinden engelliyo :) birde suan don alcak parasi yok birak teli
Anladım canım öyle demiş ben telden sandımhattan engelledi demişti.. telefondan değil
valla he allahım yaO an cani oyle istemis mertcigime laf ettirmem keyfi oyle istemis bu sefersaka maka da valla ben artik fal baksam daha tutarli yorum yaparim insanlara tecrubeyle sabit yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?