- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Yok cnm xperia markayida vetmis oldum:)Hadi ya i phonedur diye düşündüm i phone da telden engelleniyor da
Yok cnm xperia markayida vetmis oldum:)
Sinav donemindeyim kotu birsey soyledigi an sinavlarim berbat gecer.birde bi umudum var onun bunu bitirmesinden korktum .canım ya sen niye korkuyosun ki bu kadar ?
%50 iyi %50 kötü olabilrdi ,
Belki güzel bişey için aradı nerden biliyosun ki farkındaysan şuan kendi teorilen var sadece :))
Benimki arayacakda açmıycam hee deli olurum bee acaba ne diycekti diye ?
diğer %50 olduğunu farzedelim kötü bişeyse kötü yani ne var ki bunda , arafta kalmaktansa ne olduğunu öğrenir yoluna bakardın ...
Ne kadar meraklyıız kendimize acı çektirmeye
Yapma ya. O zaman hiç bulaşmayayım Ben de bitanem..burda beğenenleri de vardı halbukicok kotu az kalır greyim..
Serüvenle Naazzı deneyebilirsin.. En
enerjimiz tutmamısta olabilirYapma ya. O zaman hiç bulaşmayayım Ben de bitanem..burda beğenenleri de vardı halbuki
Ama meraktanda oluyorum tekrar arasa acarim :)canım ya sen niye korkuyosun ki bu kadar ?
%50 iyi %50 kötü olabilrdi ,
Belki güzel bişey için aradı nerden biliyosun ki farkındaysan şuan kendi teorilen var sadece :))
Benimki arayacakda açmıycam hee deli olurum bee acaba ne diycekti diye ?
diğer %50 olduğunu farzedelim kötü bişeyse kötü yani ne var ki bunda , arafta kalmaktansa ne olduğunu öğrenir yoluna bakardın ...
Ne kadar meraklyıız kendimize acı çektirmeye
Ama meraktanda oluyorum tekrar arasa acarim :)
Ah tatlim keske o kadarkolay olsa :)sen ara beybisi :) aramışsın beni açadım müsati olamadım şimdi müsaitim de :))
numarayı ver ben arayacagımAh tatlim keske o kadarkolay olsa :)
Ah tatlim keske o kadarkolay olsa :)
numarayı ver ben arayacagım
Koptumm ya yarin hayirli cumalar atarim belki bahanenumarayı ver ben arayacagım
Sover vala arama lan der :)kolayy valla :))
ara kız valla sevap işlersin :)
Sover vala arama lan der :)
slm kızlar, moralim çok bozuk kredi yükledim selenaya fal atayım die fal alımını 1 kişi ile sınırlı tutmuş, günde 1 kişi alıyomuş, hangi saat açılıyo bu limit yaw... koşarak gideyim....
kuzumm yenii yazabildimmm cokk sağollHayir olsun tez vakkitte evlilik olacak
tmm canım, umarım internet kurbanı olmam...Tam gece 12de vur
allah senı ne yapmasın bahane üretio resmenKoptumm ya yarin hayirli cumalar atarim belki bahane
o kıvama geldim yanikolayy valla :))
ara kız valla sevap işlersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?