yahu sende nabza göre şerbet vermeyi bill :))
güzel konuşursa ne ala :))
Baktın durum vahim beni sen aradın oğlumm ne var arama beni dersinnn
Nasıl konuşursa sende o şekilde karşılık verirsin senden değerlii beeeeee
kız git ara aaaa deli mi ne böyle fırsat yakalamışsınKoptumm ya yarin hayirli cumalar atarim belki bahane
ben benimkinee tripp olsun diyee 1 aradığınaa açmasamm 10 dk zor dayanırr yinee ararımmSover vala arama lan der :)
GAza getirmeyin selenadan falim gelsin bi ya kotu hissetdigim icin acmadim :Skız git ara aaaa deli mi ne böyle fırsat yakalamışsınbaktın kötü bişey diyo kapa yüzüne duymamış olursun
Ilk arayan bendim kuzu ses sedada yok onda :)yahu sende nabza göre şerbet vermeyi bill :))
güzel konuşursa ne ala :))
Baktın durum vahim beni sen aradın oğlumm ne var arama beni dersinnn
Nasıl konuşursa sende o şekilde karşılık verirsin senden değerlii beeeeee
cuma mesajina kotu birsey diyemez carpilirallah senı ne yapmasın bahane üretio resmen
Canim seni anlamadim ben boyle kendine eziyet ediysun ac kotu bisey dersede bier gider hersey icinde umut beslemezsin ne kadar cok uzdun kendini
GAza getirmeyin selenadan falim gelsin bi ya kotu hissetdigim icin acmadim :S
Telını sılmış olup, aradıgında kım bu arayan dıyıp geri dönmüş olabılırmı?;( bıraz olumsuz oldu ama ben zaten pek aydınlık bakamıyorum buaralarFaceden telden o kadar mesaj attim bir satir bile cvp yazmadi bana faceden okunmamis gosteriyo dusun o yuzden aramasina pek sevinemedim ben caldirdiktan sonra aradi bide ben caldirdiktan sonra :)
Bende ıstıyorum telBiri yeni bi falci mi dediayy canim ben ant yasiyorum ama banada numarasini yollarmisin belki anlar halimide telefondan bakar
mesaj atmış aramadan önce 2 tane.. anlamıştır kim olduğunu silmiş olsa bileTelını sılmış olup, aradıgında kım bu arayan dıyıp geri dönmüş olabılırmı?;( bıraz olumsuz oldu ama ben zaten pek aydınlık bakamıyorum buaralar
Bir kere aradi cnm ikinci bir arama yok aradi direk kapadim ztn arasa tekrar tabi acarimCanim seni anlamadim ben boyle kendine eziyet ediysun ac kotu bisey dersede bier gider hersey icinde umut beslemezsin ne kadar cok uzdun kendinibazen boyle acilar bile insanin kendine gelmesini sagliyor iyi bisey dersede oturur dusunursun en azindan fala inanicagina kendin yasayip gor bencee hem sonra kendin karar verirsin su anda neden acmiyorsun anlamadim gercekten korkuyorsun tamam ama bu belrsixlikte eziyet ediyorsun kendine falcimi soyliycek sana cocugun diceklerini ? Anlamadim gercekten
Lafi agzimdan aldinmesaj atmış aramadan önce 2 tane.. anlamıştır kim olduğunu silmiş olsa bile
Heycann yaptik bizde burdaaa :):) insallah hayirli seyler olur canim sende boylee icini sikip kendini uzmeeBir kere aradi cnm ikinci bir arama yok aradi direk kapadim ztn arasa tekrar tabi acarim
Benden baska mesaj atip o sekilde kimse konusmazdi mesaj atmistim birde o silmez numaraTelını sılmış olup, aradıgında kım bu arayan dıyıp geri dönmüş olabılırmı?;( bıraz olumsuz oldu ama ben zaten pek aydınlık bakamıyorum buaralar
Ins cnm ya fallarim mart ve nisandi.hep.Heycann yaptik bizde burdaaa :):) insallah hayirli seyler olur canim sende boylee icini sikip kendini uzmee
Hahahah hep falcıları mı reklm edicez sıra telefonlara geldiYok cnm xperia markayida vetmis oldum:)
Ruyanda ne gordun malum olmustur belki :)donetellamm senden cok biz taktık kafaya bu durumu emın olabilirsin gece rüyama kadar girdipc basında olmadıgımda arkadasa soruyorum gır sıteye gelişme var mı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?