Binnaz Abla

Ilk arayan bendim kuzu ses sedada yok onda :)

GAza getirmeyin selenadan falim gelsin bi ya kotu hissetdigim icin acmadim :S
Canim seni anlamadim ben boyle kendine eziyet ediysun ac kotu bisey dersede bier gider hersey icinde umut beslemezsin ne kadar cok uzdun kendini bazen boyle acilar bile insanin kendine gelmesini sagliyor iyi bisey dersede oturur dusunursun en azindan fala inanicagina kendin yasayip gor bencee hem sonra kendin karar verirsin su anda neden acmiyorsun anlamadim gercekten korkuyorsun tamam ama bu belrsixlikte eziyet ediyorsun kendine falcimi soyliycek sana cocugun diceklerini ? Anlamadim gercekten

Faceden telden o kadar mesaj attim bir satir bile cvp yazmadi bana faceden okunmamis gosteriyo dusun o yuzden aramasina pek sevinemedim ben caldirdiktan sonra aradi bide ben caldirdiktan sonra :)
Telını sılmış olup, aradıgında kım bu arayan dıyıp geri dönmüş olabılırmı?;( bıraz olumsuz oldu ama ben zaten pek aydınlık bakamıyorum buaralar

Bir kere aradi cnm ikinci bir arama yok aradi direk kapadim ztn arasa tekrar tabi acarim

Telını sılmış olup, aradıgında kım bu arayan dıyıp geri dönmüş olabılırmı?;( bıraz olumsuz oldu ama ben zaten pek aydınlık bakamıyorum buaralar
Benden baska mesaj atip o sekilde kimse konusmazdi mesaj atmistim birde o silmez numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…