- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
TAkipteyizbenim eskisinin sevgilisi bizimkiyle olan her şeyini kaldırmıs niden acaba
haha yakında cıkar kokusu ama ayrıldıklarını sanmıyorum :) kız her şeyini kapatmıs gerçi..TAkipteyiz
valla kuzu biraz kötü idin beyaz tenli ve kumral orta boylarda olarak gördüm seni rüyamda öyle idin sonra gülmeye basladın :)Ruyanda ne gordun malum olmustur belki :)
benim eskisinin sevgilisi bizimkiyle olan her şeyini kaldırmıs niden acaba
Oyleyim vala beyaz ten tam beyaz degil ama orta boy aynen gozler de renkliyse beni gormusundur aynenvalla kuzu biraz kötü idin beyaz tenli ve kumral orta boylarda olarak gördüm seni rüyamda öyle idin sonra gülmeye basladın :)
güleceksin yakında kuzu o zaman :)))) inşallah.Oyleyim vala beyaz ten tam beyaz degil ama orta boy aynen gozler de renkliyse beni gormusundur aynen
Benimkiin eeskiside aynn ole herseyi kapali yicekler sanki bnm tam tersi acik benimki bakar fln barisirsak gizliyorum ayrilinca komple aciyorum :)haha yakında cıkar kokusu ama ayrıldıklarını sanmıyorum :) kız her şeyini kapatmıs gerçi..
hahah hayaller hayaller iştesevinmek yok daha evlencek onlar kız evlencez diyordu
Saclarda uzunmuydu haha :) :)güleceksin yakında kuzu o zaman :)))) inşallah.
hayırlısı diliyorum büyük altın takacagım pahalı ama degerhahah hayaller hayaller işte
hatırlamıyorum kuzum onuuuu valla :))))))Saclarda uzunmuydu haha :) :)
benım de kapalı da valla keyifleri bilir ama kız silmiş şaşırtıcı her şeyi.. sevgilisi kızmıstır belkiBenimkiin eeskiside aynn ole herseyi kapali yicekler sanki bnm tam tersi acik benimki bakar fln barisirsak gizliyorum ayrilinca komple aciyorum :)
Ay kızlar ne oluyor yahubenim eskisinin sevgilisi bizimkiyle olan her şeyini kaldırmıs niden acaba
Fallarmi cikiyor nedir mart cilar nisancilar olarak costu forum :)Ay kızlar ne oluyor yahuşaka maka mart güzel haberlerle kapanıyor farkında mısınız. Darısı hepimize yaa
bendede yokbi bende yok gelişme ayyy ya
sanırım biz kazana düştükbendede yok
Tallim bizede bir esip gidiyor selena cizgi falimi bekliyorum belkide adim atman lazim yada gizliden ara kim bu desin belki bahaneyle seni ararsanırım biz kazana düştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?