Binnaz Abla

Merhaba arkadaşlar ben bir kaç gündür fal baktıracaktım içim öyle sıkkın öyle bunaldım.. şu zamana kadar binnazabla.com da baktırdıklarımdan (NATALİ, UMUT IŞIK, CEREN, CAN KORKMAZ ŞUAN HATIRLADIKLARIM BUNLAR) ve gittiğim falcılardan hiçbirinin söylediği daha doğrusu verdiği tarih çıkmadı. binnaz ablada mayaya baktıracaktım ama onlayn olmadı bir türlü. bende gece bu forumu gördüm ve bu sabah biryolunvar da İLKAY hanıma baktırdım. hiç ama hiç memnun kalmadım sırf laf kalabalığı yapmış sürekli aynı şeyi tekrar ediyor dinlerken içim sıkıldı ağlayacaktım sinirden.. bana samimi olarak dedikleri çıkan bir falcı söyler misiniz ?

bu arada nairaya fal atmıstım bes dakika önce bu olayı ogrenmeden yanıtı geldi..yok sen asıksın seviyorsun seklindeydi ayrılık gormuyorum yazmıs..ee bunlar ayrılmıs ıste fal gitti güme

mesaj atmış aramadan önce 2 tane.. anlamıştır kim olduğunu silmiş olsa bile
Tamam o zaman cnm, bence arama bekle dıcegı bişey varsa gönlünde cok tutamaz. Sınavların bıtsın saglıkla atlat .sonra olayların gelişine gore bakarsın.zaten ok yaydan cıkmışsa arıcaktır.aramazsa eger cok ıcınde kalırsa bakarız bı formul:) ne yapılabılır dıye yorarız kafaları, zaten olucaksa bışey bı telıne cvp vermedın dıye bıtmez..hersey gönlünce olucak buna ınan.ve sınavlarını düşün.dune kadar engellıydın, bugun degılsın:) bazen mutlu olmak ıcın sebebler olur, buda bı sebeb olsun, çokda hayal kurma kuruntuda yapma bence,yenı telınde otomotık bıle acmış olsa sıstem engelını gene engellerdı, yapmadıgına göre vardır bı hıkmet de, hayal kurma dememım sebebı allah korusun kotu bı sonuç olursa daha cok yıkılma dıye, fallarada sorma yorumcu bazen mantık yurutuyo, hata yaptırabılıyo, ben yasadım adam gecen sene aynısunı yaptı bana engellı kaldırdı d.gununde onun yok msj atıyımmı kutlıyım mı kutlamıyımmı derken, falcılar yapma dedı yapmadım belkı olucak işi bozdum((( artık engeller buyudu( benım hatama duşme iç sesını ve herseyden once kendı hayatındakı karıyerını sınavını düşün.kendın 1 sın.o 2. Sırada unutma olurmu? Unutmuş ve suanda surunen bırı olarak yazıyorum arkadasım.

Son düzenleme:
Tatlim en guzel halinle git ve adim atarsada baris gitsin birazda o kiz surunsum araya giren 3.kizlara karsiyim
kuzu gıtmemeyi düşünüyorum.benim yerime arkadasım gidecek zaten herkes sorar duygusuz nerede diye.onun da kafasında soru ısareti kalır belki bu kız nedeng elmedi diye..

Ayrıca rahatsız etme beni diyecek olsa tekrar engeller aramakla falan uğraşmazdı belliki bişey var.

Ayrıca rahatsız etme beni diyecek olsa tekrar engeller aramakla falan uğraşmazdı belliki bişey var.
Bu bi grup acmis kpss ile ilgili orayada kabul etti beni .ama mesajima cvp vermedigi icin biraz olumsuzum.birde bunun en yakin arkdsi ben hep benimkini buna sorardim bana mesaj atmis seninki napiyo diye.anlamadim

kuzu gıtmemeyi düşünüyorum.benim yerime arkadasım gidecek zaten herkes sorar duygusuz nerede diye.onun da kafasında soru ısareti kalır belki bu kız nedeng elmedi diye..
Bence git tatlim ben olsam ucarak giderdim bir gorun :)

dikkat!!!!!kim kime ne attı karıştırdım son olayımız ıcın fıkrım
Tamam o zaman cnm, bence arama bekle dıcegı bişey varsa gönlünde cok tutamaz. Sınavların bıtsın saglıkla atlat .sonra olayların gelişine gore bakarsın.zaten ok yaydan cıkmışsa arıcaktır.aramazsa eger cok ıcınde kalırsa bakarız bı formul:) ne yapılabılır dıye yorarız kafaları, zaten olucaksa bışey bı telıne cvp vermedın dıye bıtmez..hersey gönlünce olucak buna ınan.ve sınavlarını düşün.dune kadar engellıydın, bugun degılsın:) bazen mutlu olmak ıcın sebebler olur, buda bı sebeb olsun, çokda hayal kurma kuruntuda yapma bence,yenı telınde otomotık bıle acmış olsa sıstem engelını gene engellerdı, yapmadıgına göre vardır bı hıkmet de, hayal kurma dememım sebebı allah korusun kotu bı sonuç olursa daha cok yıkılma dıye, fallarada sorma yorumcu bazen mantık yurutuyo, hata yaptırabılıyo, ben yasadım adam gecen sene aynısunı yaptı bana engellı kaldırdı d.gununde onun yok msj atıyımmı kutlıyım mı kutlamıyımmı derken, falcılar yapma dedı yapmadım belkı olucak işi bozdum((( artık engeller buyudu( benım hatama duşme iç sesını ve herseyden once kendı hayatındakı karıyerını sınavını düşün.kendın 1 sın.o 2. Sırada unutma olurmu? Unutmuş ve suanda surunen bırı olarak yazıyorum arkadasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…