- 26 Mart 2015
- 21
- 9
- 3
- 27
hayatında biri var tatlım ben zaten bana dönmesini değil ayrılıp sürünmesini bekliyorumTallim bizede bir esip gidiyor selena cizgi falimi bekliyorum belkide adim atman lazim yada gizliden ara kim bu desin belki bahaneyle seni arar
Of halimiz ne olucak boyle :Shayatında biri var tatlım ben zaten bana dönmesini değil ayrılıp sürünmesini bekliyorum
Bomba patladi bence senin icin ayrildiKIZLAR AYRILMISLAR
ohohohohohoo ay benimki ayrılsa bu kadar sevinirdim yani hayıtlı olsun yavruuuKIZLAR AYRILMISLAR
Su anda şoktayım.. ve aksam organizasyon var davetliyim o da geliyorBomba patladi bence senin icin ayrildi
yaa tuhaf oldumohohohohohoo ay benimki ayrılsa bu kadar sevinirdim yani hayıtlı olsun yavruuu
Tatlim en guzel halinle git ve adim atarsada baris gitsin birazda o kiz surunsum araya giren 3.kizlara karsiyimSu anda şoktayım.. ve aksam organizasyon var davetliyim o da geliyor
Tamam o zaman cnm, bence arama bekle dıcegı bişey varsa gönlünde cok tutamaz. Sınavların bıtsın saglıkla atlat .sonra olayların gelişine gore bakarsın.zaten ok yaydan cıkmışsa arıcaktır.aramazsa eger cok ıcınde kalırsa bakarız bı formul:) ne yapılabılır dıye yorarız kafaları, zaten olucaksa bışey bı telıne cvp vermedın dıye bıtmez..hersey gönlünce olucak buna ınan.ve sınavlarını düşün.dune kadar engellıydın, bugun degılsın:) bazen mutlu olmak ıcın sebebler olur, buda bı sebeb olsun, çokda hayal kurma kuruntuda yapma bence,yenı telınde otomotık bıle acmış olsa sıstem engelını gene engellerdı, yapmadıgına göre vardır bı hıkmet de, hayal kurma dememım sebebı allah korusun kotu bı sonuç olursa daha cok yıkılma dıye, fallarada sorma yorumcu bazen mantık yurutuyo, hata yaptırabılıyo, ben yasadımmesaj atmış aramadan önce 2 tane.. anlamıştır kim olduğunu silmiş olsa bile
kuzu gıtmemeyi düşünüyorum.benim yerime arkadasım gidecek zaten herkes sorar duygusuz nerede diye.onun da kafasında soru ısareti kalır belki bu kız nedeng elmedi diye..Tatlim en guzel halinle git ve adim atarsada baris gitsin birazda o kiz surunsum araya giren 3.kizlara karsiyim
Ayrıca rahatsız etme beni diyecek olsa tekrar engeller aramakla falan uğraşmazdı belliki bişey var.canım biz öyle düşünüyoruz çünkü öyle düşünmek istiyoruz.aramış açmamışsın ki aylardır bunu bekliyosun. adam
adım atıyo açmıyosun ben birini arasam açmasa bide dönmese birdaha ölene kadar asla aramam böyle uzun aradan
sonra adım atmışsam..hatalısın özür dilerim ama...birde korkacak bişey yok çünkü kötü bişey diyecek olsa baktıki arıyo açmıosun hemen patlatırdı mesajı bidaha rahatsız etme v.s diye hemen mevzuyu orda kapardı.böyle yaparak dengesiz bi profil oluşturma erkek kadına çok aşık bile olsa dengesizce bi tavır gördüünde hem korkuyor hem de soğuyor bunu bil canım.açık oyna kartlarını.ya bitir ya da çok yalın ol.hatta açıp çok rahat şekilde konuşsaydın ve o kapamadan birini aramam gerekiyor kapalmalıyım falan deseydin.apışıp kalırdı ve bozulur peşine düşerdi..benden söylemesi..:)
Ben de aynı kazandaydım sanırım canım yasanırım biz kazana düştük
bana yakınlara tarih veren de yok bi ihtimal bekliyorumBen de aynı kazandaydım sanırım canım yayiğitle burak nisan başı demişti nisanın kaçına kdar başı sayılıyor acaba
Bu bi grup acmis kpss ile ilgili orayada kabul etti beni .ama mesajima cvp vermedigi icin biraz olumsuzum.birde bunun en yakin arkdsi ben hep benimkini buna sorardim bana mesaj atmis seninki napiyo diye.anlamadimAyrıca rahatsız etme beni diyecek olsa tekrar engeller aramakla falan uğraşmazdı belliki bişey var.
Bence git tatlim ben olsam ucarak giderdim bir gorun :)kuzu gıtmemeyi düşünüyorum.benim yerime arkadasım gidecek zaten herkes sorar duygusuz nerede diye.onun da kafasında soru ısareti kalır belki bu kız nedeng elmedi diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?