1ay öncesi ,ayy hiç sorma bir türlü yakalayamamıştım 3 gün uğraşmıştımen sonunda yakalamıştım. Sanırım nesibeye ulaşmak için hep böyle mücadele etmek gerekecek
Nesibe sana tuttu mu .ben merak ediyorum onu
bide hızlı olduğumu düşüyorum ikinci sırada girdim fal sırasınapusuda bekleyen çokmuş
Daha önce ikisinede baktırdım nesibe ve rezzan söylenildiği kadar değiller ben eylüle baktırcam
nesibe bugün bakabilcek mi acaba çok ihtiyacım vaar:44: 16.04te yolladım 7nciydim ya
Çok büyük ihtimalle bakar, merak etme.. Sadece biraz uzun sürebilir, beklemen gerekebilir..
beklerim ya bekleye bekleye ömrüm bitti zaten:)) şaka bi yana sana çıkmış mıydı dedikleri.dilek kutusuna biraz bilgide yazdım zaten net baksın diye ama bilemedim fal işi enerji işi sonuçta
:)) bunu buraya defalarca yazdım, hiç üşenmem yine yazarım yine yazarım :)) bana ne söylediyse tam da verdiği tarihte ve söylediği şekilde yaşıyorum iyiyi de kötüyü de.. Benim bütün olayımı adan zye biliyor artık. Bilgi vermek Nesibem söz konusu olduğunda fayda sağlar.. Çok yürekten diliyorum, inşallah senin enerjin de tutar.. O zaman anlarsın zaten neden Nesibem dediğimi, diğer fal bakan birçok kişiyle arasındaki farkı..
anaam heycanlandırdın beni:)) ay hadi inşallaah rezzan istediğim 2 konu için çok olumluydu.fazla olumlu geldi.online fal 2nci baktırışım ama çok fal baktırırım falcıyada giderim az çok öğrendim herşeyi artık:) bakalım nesibe ne dicek meraklardayım
:)) şu online fal aleminde 2 zayıf noktam var, 2 kıymetlim.. Gidip onları bulmuşsun yahu :)) Rezzan Ablama da 13-14 kez baktırdım ben :) olumluları söylediği gibi olumsuzları da söylüyor ve aynı Nesibem gibi Onun da her dediğini yaşıyorum :)) Sana olumlu söylüyorsa bil ki o işler olumludur :)) bana hep öyle oldu.. Başka da ne söylediyse harfi harfine yaşıyorum dediğim kimse yok :) nesibemin falını iyice merak ettim ben de şimdi :) gece geç gelir muhtemelen yorumun ama ne zaman olursa paylaş bizimle :)
:)) şu online fal aleminde 2 zayıf noktam var, 2 kıymetlim.. Gidip onları bulmuşsun yahu :)) Rezzan Ablama da 13-14 kez baktırdım ben :) olumluları söylediği gibi olumsuzları da söylüyor ve aynı Nesibem gibi Onun da her dediğini yaşıyorum :)) Sana olumlu söylüyorsa bil ki o işler olumludur :)) bana hep öyle oldu.. Başka da ne söylediyse harfi harfine yaşıyorum dediğim kimse yok :) nesibemin falını iyice merak ettim ben de şimdi :) gece geç gelir muhtemelen yorumun ama ne zaman olursa paylaş bizimle :)
Kızlar cidden eylül melek ve kahinvanga derim vverdikleri tarihleri ortaktı ve inanamıyorum çıktı isim söyleyende oldu ben şimdilik bbunlar arasında devam ediyorum bu arada nesibeye bir hafta kadar önce baktırdım foooossss çıktı neden bazı üyeler onu aşırı övüyor çözemedim arkadaşım dün baktırdı addam sana evlilik teklif ediyor dedi ama adam evli
nesibeyi ne zaman görsem 13 kişi falan sırada bekliyor ama diğerlerinde 2-3 kişi .. Melek çok kötü bir falcı ayrıca . Bende baktırdım hiçde dediği gibi birşey olmadı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?