Binnaz Abla

1ay öncesi ,ayy hiç sorma bir türlü yakalayamamıştım 3 gün uğraşmıştım en sonunda yakalamıştım. Sanırım nesibeye ulaşmak için hep böyle mücadele etmek gerekecek

bide hızlı olduğumu düşüyorum ikinci sırada girdim fal sırasına pusuda bekleyen çokmuş

Nesibe sana tuttu mu .ben merak ediyorum onu

nesibe içinde bulunduğun durumu çok iyi özetliyor. gelecek konusunda bana tarih vermedi. tutup tutmadığı konusunda kesin birşey söyliyemiyeceğim. Ama bir kerede olsun bence baktırmalısın diye düşünüyorum.

nesibenin bana enerjisi tutmamıştı eski sevgilinle barışmıcaksınız dedi tamam barışmadık ama onun haricinde çocukla ilgili dediği şeyler tutarlı değildi. ben de son defa açelyaya gönderdim bundan sonra da saldım kendimi, kısmetlerim var gayet onlara bakıcam eski sevgili mevzusunu kapattım. ama burayı okumaktan geri kalmıcam çünkü burası biraz dert ortağı oldu bana, sanki arkadaşımla konuşuyor gibi hissediyorum buraya yazdığımda. ha bi de kızlar dün eski sevgilimin arkadaş gurubundan biri bana sulandı ben de eski sevgilime söledim böle böle bi durum oldu dedim ki çocuk bilmiyor benle çıktığını o ara onlar samimim değildiler anlıcağınız çocuk beğenmiş sulanmış ve baya da iyi çocuk ama işte olucak iş değil. tabi bunu düşünmesem de acayip özgüvenim yerine geldi görsün ve sürünsün diyorum...

bide hızlı olduğumu düşüyorum ikinci sırada girdim fal sırasına pusuda bekleyen çokmuş

wauuv iyiymiş. ben dört ya da beşinci sıradaydım sanırım. 1.günü falı yollamıştım, ama fal gitmemişti kendisine 2.de bekle bekle akşam oldu sisteme giremiyeceğini yazmıştı.. en sonunda 3.de gönderebilmiştim bana ulaşmak için çok hırs yapmışsın cnm dedi , dakka 1 gol 1

Daha önce ikisinede baktırdım nesibe ve rezzan söylenildiği kadar değiller ben eylüle baktırcam

Baktır tabi. Kim kiminle enerjisi tutarsa onunla devam etmeli bence. Herkes kendi falcısını araya araya bulacak bence. Ben mesela, medyum emel çok naz yapıyordu 3 gün bekletmişti gıcık kaptım resmen batırmadan falımı çekmiştim..

nesibe bugün bakabilcek mi acaba çok ihtiyacım vaar:44: 16.04te yolladım 7nciydim ya

Çok büyük ihtimalle bakar, merak etme.. Sadece biraz uzun sürebilir, beklemen gerekebilir..

beklerim ya bekleye bekleye ömrüm bitti zaten:)) şaka bi yana sana çıkmış mıydı dedikleri.dilek kutusuna biraz bilgide yazdım zaten net baksın diye ama bilemedim fal işi enerji işi sonuçta

beklerim ya bekleye bekleye ömrüm bitti zaten:)) şaka bi yana sana çıkmış mıydı dedikleri.dilek kutusuna biraz bilgide yazdım zaten net baksın diye ama bilemedim fal işi enerji işi sonuçta

:)) bunu buraya defalarca yazdım, hiç üşenmem yine yazarım yine yazarım :)) bana ne söylediyse tam da verdiği tarihte ve söylediği şekilde yaşıyorum iyiyi de kötüyü de.. Benim bütün olayımı adan zye biliyor artık. Bilgi vermek Nesibem söz konusu olduğunda fayda sağlar.. Çok yürekten diliyorum, inşallah senin enerjin de tutar.. O zaman anlarsın zaten neden Nesibem dediğimi, diğer fal bakan birçok kişiyle arasındaki farkı..

anaam heycanlandırdın beni:)) ay hadi inşallaah rezzan istediğim 2 konu için çok olumluydu.fazla olumlu geldi.online fal 2nci baktırışım ama çok fal baktırırım falcıyada giderim az çok öğrendim herşeyi artık:) bakalım nesibe ne dicek meraklardayım

:)) şu online fal aleminde 2 zayıf noktam var, 2 kıymetlim.. Gidip onları bulmuşsun yahu :)) Rezzan Ablama da 13-14 kez baktırdım ben :) olumluları söylediği gibi olumsuzları da söylüyor ve aynı Nesibem gibi Onun da her dediğini yaşıyorum :)) Sana olumlu söylüyorsa bil ki o işler olumludur :)) bana hep öyle oldu.. Başka da ne söylediyse harfi harfine yaşıyorum dediğim kimse yok :) nesibemin falını iyice merak ettim ben de şimdi :) gece geç gelir muhtemelen yorumun ama ne zaman olursa paylaş bizimle :)

bencede geç gelicek ama hemen yazarım iyice heycanlandım çünkü başından ayrılamam bilgisayarın hemen yazarım gelince:)

rezzan ablaya bende baktırdım ...çok olumlu koonuştu bana o . verdiği süre daha dolmadı rezzen ablanın .bilmem pek inanasım gelmiyor zor birşey için olur olcak dedi ama ...

Kızlar cidden eylül melek ve kahinvanga derim vverdikleri tarihleri ortaktı ve inanamıyorum çıktı isim söyleyende oldu ben şimdilik bbunlar arasında devam ediyorum bu arada nesibeye bir hafta kadar önce baktırdım foooossss çıktı neden bazı üyeler onu aşırı övüyor çözemedim arkadaşım dün baktırdı addam sana evlilik teklif ediyor dedi ama adam evli

nesibeyi ne zaman görsem 13 kişi falan sırada bekliyor ama diğerlerinde 2-3 kişi .. melek çok kötü bir falcı ayrıca . bende baktırdım hiçde dediği gibi birşey olmadı ...

selamlar kizlar.Misscherrycim ne zaman istersen sor sana bakarim haritasina bir daha para verme karakterini anlariz haritadan az cok..
ortaokuldan beri cok severim astroloji ozel ilgi alanim ama o haritalardan gelecekle ilgili yorum cok az cikar o bir fal degildir

nesibeyi ne zaman görsem 13 kişi falan sırada bekliyor ama diğerlerinde 2-3 kişi .. Melek çok kötü bir falcı ayrıca . Bende baktırdım hiçde dediği gibi birşey olmadı ...

kahın 39 u da tavsıye ederım kızlar kahve baktırdım guzeldı bakalım verılenn tarıhler hep aynı ınsallah bu kez tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…