- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
Canım nasıl merak etmiyosun arama sebebini ah o fırsat benim elime geçicekti var yaBu bi grup acmis kpss ile ilgili orayada kabul etti beni .ama mesajima cvp vermedigi icin biraz olumsuzum.birde bunun en yakin arkdsi ben hep benimkini buna sorardim bana mesaj atmis seninki napiyo diye.anlamadim
10 u yuvarlarsak 25 ineBen de aynı kazandaydım sanırım canım yayiğitle burak nisan başı demişti nisanın kaçına kdar başı sayılıyor acaba
Ben caldirdim diye aradi cunkuCanım nasıl merak etmiyosun arama sebebini ah o fırsat benim elime geçicekti var ya
çaldırdın diye aramadı mesajlarına cevap vermek için aradı belki ben de özledim demek için aradı belki tamam buluşalım demek için aradıBen caldirdim diye aradi cunku
Sinav donemindeyim kotu birsey soyledigi an sinavlarim berbat gecer.birde bi umudum var onun bunu bitirmesinden korktum .
arkadaşlarım gidiyor kuzu..:) ben tekrar barısacaklar diyorum ama kız her yerden de silmiş.Bence git tatlim ben olsam ucarak giderdim bir gorun :)
valla sonra güme gitmeyelim kuzum
Tamam o zaman cnm, bence arama bekle dıcegı bişey varsa gönlünde cok tutamaz. Sınavların bıtsın saglıkla atlat .sonra olayların gelişine gore bakarsın.zaten ok yaydan cıkmışsa arıcaktır.aramazsa eger cok ıcınde kalırsa bakarız bı formul:) ne yapılabılır dıye yorarız kafaları, zaten olucaksa bışey bı telıne cvp vermedın dıye bıtmez..hersey gönlünce olucak buna ınan.ve sınavlarını düşün.dune kadar engellıydın, bugun degılsın:) bazen mutlu olmak ıcın sebebler olur, buda bı sebeb olsun, çokda hayal kurma kuruntuda yapma bence,yenı telınde otomotık bıle acmış olsa sıstem engelını gene engellerdı, yapmadıgına göre vardır bı hıkmet de, hayal kurma dememım sebebı allah korusun kotu bı sonuç olursa daha cok yıkılma dıye, fallarada sorma yorumcu bazen mantık yurutuyo, hata yaptırabılıyo, ben yasadımSinav donemindeyim kotu birsey soyledigi an sinavlarim berbat gecer.birde bi umudum var onun bunu bitirmesinden korktum .
Ayy hadi hepınızın yüzü gülsün ben hepımız yerıne aglıyorum zaten..
valla canım meryem aylin benım favorim su anda fal alem..dediğimiz gibi hep fallarımız patlıyor telwe de saraylı falan var selena var onlara atabilirsin..Merhaba arkadaşlar ben bir kaç gündür fal baktıracaktım içim öyle sıkkın öyle bunaldım.. şu zamana kadar binnazabla.com da baktırdıklarımdan (NATALİ, UMUT IŞIK, CEREN, CAN KORKMAZ ŞUAN HATIRLADIKLARIM BUNLAR) ve gittiğim falcılardan hiçbirinin söylediği daha doğrusu verdiği tarih çıkmadı. binnaz ablada mayaya baktıracaktım ama onlayn olmadı bir türlü. bende gece bu forumu gördüm ve bu sabah biryolunvar da İLKAY hanıma baktırdım. hiç ama hiç memnun kalmadım sırf laf kalabalığı yapmış sürekli aynı şeyi tekrar ediyor dinlerken içim sıkıldı ağlayacaktım sinirden.. bana samimi olarak dedikleri çıkan bir falcı söyler misiniz ? ------------------------Burda bunu gören biri yok mu ????-------------------------
yoksa bu cocugu taniyormuyum :S nasi bi grup bu özelden yazarmisin bana canimBu bi grup acmis kpss ile ilgili orayada kabul etti beni .ama mesajima cvp vermedigi icin biraz olumsuzum.birde bunun en yakin arkdsi ben hep benimkini buna sorardim bana mesaj atmis seninki napiyo diye.anlamadim
sen de güleceksin tabi hep birlikte güme gitmezsek...:)Ayy hadi hepınızın yüzü gülsün ben hepımız yerıne aglıyorum zaten..
Bunlar ne kadardir cikiyordu ? Bide kiz sizi ayirip arayami girmisti kuzum ? Ben anlamadim ulennn ne entrikalar donuyor :):) ayricaa bence bu aksam git eline boyle bir firsat gecmisken hem gorursun belkide iyi olur ayagina gelen firsati tepmeearkadaşlarım gidiyor kuzu..:) ben tekrar barısacaklar diyorum ama kız her yerden de silmiş.
Ahh arkadasım benım iş imkansız resımlerı gorsensen de güleceksin tabi hep birlikte güme gitmezsek...:)
sen şom ağzını açma güm gümmm gümm diye gidenler gidecek ama onlar biz değili kuzu :))))valla sonra güme gitmeyelim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?