Binnaz Abla

Bunlar ne kadardir cikiyordu ? Bide kiz sizi ayirip arayami girmisti kuzum ? Ben anlamadim ulennn ne entrikalar donuyor :):) ayricaa bence bu aksam git eline boyle bir firsat gecmisken hem gorursun belkide iyi olur ayagina gelen firsati tepmee
ben bu cocuga cok yaptım hep gittim hem geri geldim ve her seferinde sevgisi oldugu ıcın kabul etti..daha önce kızların ahını cok almıs benden buldu yani öyle diyim.sonra biz baya kavga ettik bu da bana geri dönmemek için nefret ettiğim ve adı cıkmıs bır kızı hayatına aldı ben de biriyle cıkmaya basladım ona ınat olarak sen öyle mı yaparsın ben de böyle yaparım dedı sonra aylar sonra karsılastık kızla geldı benım oldugum yere benı ızledı kızın yanında sonunda dayanamadım ben de aynada bakmak zorunda kaldım öyle bakıstık..kızda fark etmiştir herkes fark etti sevgimizi herkes biliyordu ama elimde olmayan sebeplerle hırsıma yenık düştüm şimdi öfke kırgınlık kızgınlık her şey sogudu ayrılmıslar bugunde..bilmiyorum belki hayatında baskası vardır belkı de hala aklındayımdır ama o aynada bbakısma anında herkes geldi bu kadar kasmayın dısarıdan herkes birbirinizi sevdğinizi biliyor inatsınız dedi..kız da süs biberi gibi her şeyden habersiz oturuyordu..

valla canım meryem aylin benım favorim su anda fal alem..dediğimiz gibi hep fallarımız patlıyor telwe de saraylı falan var selena var onlara atabilirsin..
selena için gelecekte söyledikleri çıkmıyor demişler bende çok kararsız kaldım :) o zaman meryem, aylin fa lalemde tellwede de saraylı denenebilir mi? :)

Bu ilkay harry potterdaki ruh emiciler gıbı yemın edıyorum

Fal bakmayı biliyor musunuz? :)))))))))))

selena için gelecekte söyledikleri çıkmıyor demişler bende çok kararsız kaldım :) o zaman meryem, aylin fa lalemde tellwede de saraylı denenebilir mi? :)
ben meryemden memnun kaldım aylinle aynı dogrultuda söyledikleri ki şu aralar meryem tuhaf bılemedım telwede onlara baktırmadım.ben bunları begendım ama kuzum

İnsallah hayirlisi olsun o kizada yazik sanada o cocugadaa keske boyle oyunlara gerek olmasaymiss sende kendini suclamaktan vazgec valla sert bir cisimle vurucam kafana kendine gel :) insallah duzelirr herseyyy bencee bu gece git belki konusma firsatin dogar ve icindekileri dokersinn insallah guzel haberlerini bekliyoruzz

Aşk var sızde kesın:) hayırlısı, bu durumu dıyen yorumcı oldumu??

Ayy hadi hepınızın yüzü gülsün ben hepımız yerıne aglıyorum zaten..
senın de gülecek hepimiz kötü drumdayız daha kotulerı var yarın kımbılır ne olacak ımkansız dıye bır sey yok belkı bıze daha ıyılerı gelecek bılemıyoruz belkı bunlar hayırsız...

yok kuzum gıtmıyorum valla böyle işte durumlar hayırlısı olsun ona da yazık ama şöyle durum var benleyken de ona karsı bır sey hıssedıyordu kız ben ayrılınca hemen atladı bızımkıde baktı ben sevmıyorum kızı hay hay dedı...

kimler ayrılacaklar dedi hayatım onları bir alalım ? 2. si nairaya adamın adıyla mı attın da ayrılma yok seviyorsun dedi hiçbir şey anlamadım ben bir özet alsam çıkan çıkmayan fal
nairaya fal attım o kızla onun adına .o da sevgılını cok sevıyorsun ayrılık yok dedı o sırada ayrıldıklarını ögrendim güm diye patladı naira.telwede kesira,fal alem meryem,kaderci,fal diyarı alex,bir yolun var aylin..bunlar bilenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…