- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
ben bu cocuga cok yaptım hep gittim hem geri geldim ve her seferinde sevgisi oldugu ıcın kabul etti..daha önce kızların ahını cok almıs benden buldu yani öyle diyim.sonra biz baya kavga ettik bu da bana geri dönmemek için nefret ettiğim ve adı cıkmıs bır kızı hayatına aldı ben de biriyle cıkmaya basladım ona ınat olarak sen öyle mı yaparsın ben de böyle yaparım dedı sonra aylar sonra karsılastık kızla geldı benım oldugum yere benı ızledı kızın yanında sonunda dayanamadım ben de aynada bakmak zorunda kaldım öyle bakıstık..kızda fark etmiştir herkes fark etti sevgimizi herkes biliyordu ama elimde olmayan sebeplerle hırsıma yenık düştüm şimdi öfke kırgınlık kızgınlık her şey sogudu ayrılmıslar bugunde..bilmiyorum belki hayatında baskası vardır belkı de hala aklındayımdır ama o aynada bbakısma anında herkes geldi bu kadar kasmayın dısarıdan herkes birbirinizi sevdğinizi biliyor inatsınız dedi..kız da süs biberi gibi her şeyden habersiz oturuyordu..Bunlar ne kadardir cikiyordu ? Bide kiz sizi ayirip arayami girmisti kuzum ? Ben anlamadim ulennn ne entrikalar donuyor :):) ayricaa bence bu aksam git eline boyle bir firsat gecmisken hem gorursun belkide iyi olur ayagina gelen firsati tepmee
selena için gelecekte söyledikleri çıkmıyor demişler bende çok kararsız kaldım :) o zaman meryem, aylin fa lalemde tellwede de saraylı denenebilir mi? :)valla canım meryem aylin benım favorim su anda fal alem..dediğimiz gibi hep fallarımız patlıyor telwe de saraylı falan var selena var onlara atabilirsin..
valla ben agzımı cok acıyorum dımı buaralar o yüzden bu sarkılar forumcak bize gelsinsen şom ağzını açma güm gümmm gümm diye gidenler gidecek ama onlar biz değili kuzu :))))
Bu ilkay harry potterdaki ruh emiciler gıbı yemın edıyorumMerhaba arkadaşlar ben bir kaç gündür fal baktıracaktım içim öyle sıkkın öyle bunaldım.. şu zamana kadar binnazabla.com da baktırdıklarımdan (NATALİ, UMUT IŞIK, CEREN, CAN KORKMAZ ŞUAN HATIRLADIKLARIM BUNLAR) ve gittiğim falcılardan hiçbirinin söylediği daha doğrusu verdiği tarih çıkmadı. binnaz ablada mayaya baktıracaktım ama onlayn olmadı bir türlü. bende gece bu forumu gördüm ve bu sabah biryolunvar da İLKAY hanıma baktırdım. hiç ama hiç memnun kalmadım sırf laf kalabalığı yapmış sürekli aynı şeyi tekrar ediyor dinlerken içim sıkıldı ağlayacaktım sinirden.. bana samimi olarak dedikleri çıkan bir falcı söyler misiniz ?
Fal bakmayı biliyor musunuz? :)))))))))))Kizlar sizee bgn baktirdigim fali anlatiyimda gulun biraz :):) bgn besiktastaydik arkadasimla eskiden baktirdigim bir kadin vardi ona gittim cafe acmis kendine ama doluymus randevu falan dediler orda baska bi kadin vardi aman gelmisken ona baktiriyim dedim hahahah kadin miymiymiy calisiyorsun dedi hayir okuyorum dedim isten ciktin o zaman issizin dedi hayir hic calismadim dedim sevgilin yok hayir var sonraa egildi sessiz sessiz sen fal bakmayi biliyorsun dimi boyle bio enerji falan yapiyorsun dedi ayy bir gulmeee tuttu beni hahahahahha:) cafeden kovuluyordukk buda bir isaret istee fazlaa kasinmamak lazim :):)
ben meryemden memnun kaldım aylinle aynı dogrultuda söyledikleri ki şu aralar meryem tuhaf bılemedım telwede onlara baktırmadım.ben bunları begendım ama kuzumselena için gelecekte söyledikleri çıkmıyor demişler bende çok kararsız kaldım :) o zaman meryem, aylin fa lalemde tellwede de saraylı denenebilir mi? :)
tanimazsin cnm sanmam.yoksa bu cocugu taniyormuyum :S nasi bi grup bu özelden yazarmisin bana canim
bom bom bomba patladıKIZLAR AYRILMISLAR
İnsallah hayirlisi olsun o kizada yazik sanada o cocugadaa keske boyle oyunlara gerek olmasaymiss sende kendini suclamaktan vazgec valla sert bir cisimle vurucam kafanaben bu cocuga cok yaptım hep gittim hem geri geldim ve her seferinde sevgisi oldugu ıcın kabul etti..daha önce kızların ahını cok almıs benden buldu yani öyle diyim.sonra biz baya kavga ettik bu da bana geri dönmemek için nefret ettiğim ve adı cıkmıs bır kızı hayatına aldı ben de biriyle cıkmaya basladım ona ınat olarak sen öyle mı yaparsın ben de böyle yaparım dedı sonra aylar sonra karsılastık kızla geldı benım oldugum yere benı ızledı kızın yanında sonunda dayanamadım ben de aynada bakmak zorunda kaldım öyle bakıstık..kızda fark etmiştir herkes fark etti sevgimizi herkes biliyordu ama elimde olmayan sebeplerle hırsıma yenık düştüm şimdi öfke kırgınlık kızgınlık her şey sogudu ayrılmıslar bugunde..bilmiyorum belki hayatında baskası vardır belkı de hala aklındayımdır ama o aynada bbakısma anında herkes geldi bu kadar kasmayın dısarıdan herkes birbirinizi sevdğinizi biliyor inatsınız dedi..kız da süs biberi gibi her şeyden habersiz oturuyordu..
Aşk var sızde kesın:) hayırlısı, bu durumu dıyen yorumcı oldumu??ben bu cocuga cok yaptım hep gittim hem geri geldim ve her seferinde sevgisi oldugu ıcın kabul etti..daha önce kızların ahını cok almıs benden buldu yani öyle diyim.sonra biz baya kavga ettik bu da bana geri dönmemek için nefret ettiğim ve adı cıkmıs bır kızı hayatına aldı ben de biriyle cıkmaya basladım ona ınat olarak sen öyle mı yaparsın ben de böyle yaparım dedı sonra aylar sonra karsılastık kızla geldı benım oldugum yere benı ızledı kızın yanında sonunda dayanamadım ben de aynada bakmak zorunda kaldım öyle bakıstık..kızda fark etmiştir herkes fark etti sevgimizi herkes biliyordu ama elimde olmayan sebeplerle hırsıma yenık düştüm şimdi öfke kırgınlık kızgınlık her şey sogudu ayrılmıslar bugunde..bilmiyorum belki hayatında baskası vardır belkı de hala aklındayımdır ama o aynada bbakısma anında herkes geldi bu kadar kasmayın dısarıdan herkes birbirinizi sevdğinizi biliyor inatsınız dedi..kız da süs biberi gibi her şeyden habersiz oturuyordu..
senın de gülecek hepimiz kötü drumdayız daha kotulerı var yarın kımbılır ne olacak ımkansız dıye bır sey yok belkı bıze daha ıyılerı gelecek bılemıyoruz belkı bunlar hayırsız...Ayy hadi hepınızın yüzü gülsün ben hepımız yerıne aglıyorum zaten..
Tabikidee hayir :):)bilsemmm burda surunurmuyum hic falci falci diyee :) hahahah kadin hayatimda baktirdigim en kotu falciydiFal bakmayı biliyor musunuz? :)))))))))))
valla fena patladıııııı bomba soktayım halaaaAaaaaaa aaaaaa
bom bom bomba patladı
yok kuzum gıtmıyorum valla böyle işte durumlar hayırlısı olsun ona da yazık ama şöyle durum var benleyken de ona karsı bır sey hıssedıyordu kız ben ayrılınca hemen atladı bızımkıde baktı ben sevmıyorum kızı hay hay dedı...İnsallah hayirlisi olsun o kizada yazik sanada o cocugadaa keske boyle oyunlara gerek olmasaymiss sende kendini suclamaktan vazgec valla sert bir cisimle vurucam kafanakendine gel :) insallah duzelirr herseyyy bencee bu gece git belki konusma firsatin dogar ve icindekileri dokersinn insallah guzel haberlerini bekliyoruzz
ahahahahhahah altına ımzamı atıyorumBu ilkay harry potterdaki ruh emiciler gıbı yemın edıyorum
hepsii:))))))))))))Aşk var sızde kesın:) hayırlısı, bu durumu dıyen yorumcı oldumu??
hepsii:))))))))))))Aşk var sızde kesın:) hayırlısı, bu durumu dıyen yorumcı oldumu??
KIZLAR AYRILMISLAR
Tabikidee hayir :):)bilsemmm burda surunurmuyum hic falci falci diyee :) hahahah kadin hayatimda baktirdigim en kotu falciydiparama acidim vallahi, kasindim sonum boyle oldu :)
nairaya fal attım o kızla onun adına .o da sevgılını cok sevıyorsun ayrılık yok dedı o sırada ayrıldıklarını ögrendim güm diye patladı naira.telwede kesira,fal alem meryem,kaderci,fal diyarı alex,bir yolun var aylin..bunlar bilenlerkimler ayrılacaklar dedi hayatım onları bir alalım ? 2. si nairaya adamın adıyla mı attın da ayrılma yok seviyorsun dedi hiçbir şey anlamadım ben bir özet alsam çıkan çıkmayan fal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?