- 26 Mart 2015
- 21
- 9
- 3
- 27
kız fal mı baktırdınBen de baktırdım Hayatımdaki en saçma falıcydı
selena??nairaya fal attım o kızla onun adına .o da sevgılını cok sevıyorsun ayrılık yok dedı o sırada ayrıldıklarını ögrendim güm diye patladı naira.telwede kesira,fal alem meryem,kaderci,fal diyarı alex,bir yolun var aylin..bunlar bilenler
Kartları sen seçtiğin için mi bılemedı acaba? Ben naıra cıksın cok ıstıyorum ya ki zor ama kapı arıyorum kurtarıcı:)nairaya fal attım o kızla onun adına .o da sevgılını cok sevıyorsun ayrılık yok dedı o sırada ayrıldıklarını ögrendim güm diye patladı naira.telwede kesira,fal alem meryem,kaderci,fal diyarı alex,bir yolun var aylin..bunlar bilenler
atmadım kuzum ona falSelen
selena??
tarot degıl kahve attım ben onun adına ıcıp hıslerı varsa gore yorumlardı zaten.meryem yorumluyor..Kartları sen seçtiğin için mi bılemedı acaba? Ben naıra cıksın cok ıstıyorum ya ki zor ama kapı arıyorum kurtarıcı:)
hahahaKizlar sizee bgn baktirdigim fali anlatiyimda gulun biraz :):) bgn besiktastaydik arkadasimla eskiden baktirdigim bir kadin vardi ona gittim cafe acmis kendine ama doluymus randevu falan dediler orda baska bi kadin vardi aman gelmisken ona baktiriyim dedim hahahah kadin miymiymiy calisiyorsun dedi hayir okuyorum dedim isten ciktin o zaman issizin dedi hayir hic calismadim dedim sevgilin yok hayir var sonraa egildi sessiz sessiz sen fal bakmayi biliyorsun dimi boyle bio enerji falan yapiyorsun dedi ayy bir gulmeee tuttu beni hahahahahha:) cafeden kovuluyordukk buda bir isaret istee fazlaa kasinmamak lazim :):)
Acaba o bahsettıgı sevgılı senmıydın???tarot degıl kahve attım ben onun adına ıcıp hıslerı varsa gore yorumlardı zaten.meryem yorumluyor..
onu da dusundum ama gerçekten fal bakabilen biri olsaydı onu da görurdu..Acaba o bahsettıgı sevgılı senmıydın???
oh hayırlısı olsn kzum ınsallah ınsallah olumlu olurKızlar iş için iki üç yerle görüşüyorum bunlar da olmazsa sınav acıldı tekrar ona calısacağım o zaman da istisnasız tüm fallar patlayacak
hayırlı olsun umarım istediğin gibi olurKızlar iş için iki üç yerle görüşüyorum bunlar da olmazsa sınav acıldı tekrar ona calısacağım o zaman da istisnasız tüm fallar patlayacak
Naira kesinlikle bakamıyor. bir defa baktırdım pişman oldum. klasik fal yorumu yapmıştı. fincana baka baka onu bende yapardım.onu da dusundum ama gerçekten fal bakabilen biri olsaydı onu da görurdu..
hayırlı olsun umarım istediğin gibi olurben de yarın ilk işime başlıyorum çok heyecanlıyım
kız fal mı baktırdınBen de baktırdım Hayatımdaki en saçma falıcydı
hahhahaha bunların hepsı bıze bır ısaret kuzummfal baktırmamamızz ıcın
Sen kendını bunalıma sokmak ıcın yer arıyorsun sekerım klasık kız trıbı ayrılınca herseyını kapatmak merak etsın dıye :))kızlar bu kız aktif olarak net kullanıcısı..her şeyini silmiş acaba ayrılmadılar mı ya ? yanlıs mı duyum aldım...
ilk iş ilk işyerın ilk göz ağrısıdır bıde ıyı ınsanlarla calısırsan tadına doyum olmaz ben ılk ısyerımı hala unutamıyorum terfı ederek baska bı yere gectım ama asla ora gıbı olmadı umarım cok ıyı ınsanlarla calısırsın cook mutlu gıdersın ıse inşallahhhhayırlı olsun umarım istediğin gibi olurben de yarın ilk işime başlıyorum çok heyecanlıyım
valla arkadaslarım organizasyona gidiyor kuzu birkaç saate belli olur ..çünkü ayrıldıklarına anlam veremiyorum tek şey aklıma geliyor kızı kısıtlıyor ve kız da her şeyi kabullendi.kapattı her şeyi ki kız öyle bir kız degil kafamda deli sorular.Sen kendını bunalıma sokmak ıcın yer arıyorsun sekerım klasık kız trıbı ayrılınca herseyını kapatmak merak etsın dıye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?