Binnaz Abla

Kartları sen seçtiğin için mi bılemedı acaba? Ben naıra cıksın cok ıstıyorum ya ki zor ama kapı arıyorum kurtarıcı:)

hahaha kuzumm zatenn yüzyüzee faldadaa o baskıı varr kafanıı sallamann onaylamann lazımm yoksaa kıvırırlarrr bilirim dee böylee kıvırmayıı ilk kezz duydumm

hayırlı olsun umarım istediğin gibi olur ben de yarın ilk işime başlıyorum çok heyecanlıyım

hayırlı olsun hayatım darısı tüm işsizlere

Valla o kadar karışığım ki oturup 2 ay daha sınava mı çalışsam, işe girip işimi mi yapsam resmen ikilemde kaldım bu arada şu an hatırladım selena bir ikilem yol ayrımı çıkıyor iş konusunda demişti, cevap kısmında da iş arıyorum deyince işe giriyorsun diyip mesleğimi görmüştü. Bu yol ayrımındayım şimdi, iki meslekten birini secmem gerek :/ Selenaya su atayım bari faturam devredince

kızlar bu kız aktif olarak net kullanıcısı..her şeyini silmiş acaba ayrılmadılar mı ya ? yanlıs mı duyum aldım...

hahhahaha bunların hepsı bıze bır ısaret kuzumm fal baktırmamamızz ıcın

valla zaten bir daha amaaan ucuz ben de suna gireyim yapmam kadın hem bir şey bilemedi, bilemedikçe de böyle böyle dedi ya bana eğitimci misin öğretmen misin dedi ya kel alaka yani, bir de 10 daikalık kahve falından 2 3 yıl sonra evleneceğimi gördü

I
hayırlı olsun umarım istediğin gibi olur ben de yarın ilk işime başlıyorum çok heyecanlıyım
ilk iş ilk işyerın ilk göz ağrısıdır bıde ıyı ınsanlarla calısırsan tadına doyum olmaz ben ılk ısyerımı hala unutamıyorum terfı ederek baska bı yere gectım ama asla ora gıbı olmadı umarım cok ıyı ınsanlarla calısırsın cook mutlu gıdersın ıse inşallahhh

Sen kendını bunalıma sokmak ıcın yer arıyorsun sekerım klasık kız trıbı ayrılınca herseyını kapatmak merak etsın dıye :))
valla arkadaslarım organizasyona gidiyor kuzu birkaç saate belli olur ..çünkü ayrıldıklarına anlam veremiyorum tek şey aklıma geliyor kızı kısıtlıyor ve kız da her şeyi kabullendi.kapattı her şeyi ki kız öyle bir kız degil kafamda deli sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…