Binnaz Abla

çok teşekkür ederim kızlar darısı tüm iş arayanlara

H
Heyecanla beklıyoruz

kızlar valla nedense su anda ayrıldıklarını hissedemiyorum kız her şeyi silmiş ama teredütte kaldım valla devam ediyorlarsa helal olsun derim...

meryeme atmayın değmez ben attım yandım patladı da dedikleri.

şuan rezzan ablaya attım bakalım nasıl bır fal yolluycak umarım 25 tl boşa gitmez.

rezzan abla nasıldı kızlar uf meraktan olcem

o da 25 mi yapmış oha ya

Meryem son zamanlarda en çok begendiğim falcı valla begenmeyenlerde var ama pembe tablo çizmeden gerçekçi ve geçmişi en iyi bilendi.

şuan rezzan ablaya attım bakalım nasıl bır fal yolluycak umarım 25 tl boşa gitmez.

eger ılk falınsa tuturdukları oluyor hıslı bırısı bence,bana bazı dedıklerı cıkmıstı ılk falında ozellıkle ,ama cok atıncaa abla -kardes muhabetıne baglıyor ınsallah begenırsın ..

eger ılk falınsa tuturdukları oluyor hıslı bırısı bence,bana bazı dedıklerı cıkmıstı ılk falında ozellıkle ,ama cok atıncaa abla -kardes muhabetıne baglıyor ınsallah begenırsın ..
hadi bismillah

çok dilim yandı burda meryem meryem dendi yolladım fos cıktı.

Bana son falimda soylemedigim halde senin sinavin var bu sinavi kazanicaksin bununla beraber ise girisin olucak dedi yuh dedim ama ask yorumu cok kotuydu bu hatun is okulla alakali durumlari tutturuyo bende

Bana son falimda soylemedigim halde senin sinavin var bu sinavi kazanicaksin bununla beraber ise girisin olucak dedi yuh dedim ama ask yorumu cok kotuydu bu hatun is okulla alakali durumlari tutturuyo bende

yok kuzum hakkını yemıyım bendede bıldıklerı cok oldu hıslerı var gercektende, ama son fallarda nedense gercekten artık muhabet eder gıbı olduk :)

o da 25 mi yapmış oha ya

Meryem son zamanlarda en çok begendiğim falcı valla begenmeyenlerde var ama pembe tablo çizmeden gerçekçi ve geçmişi en iyi bilendi.
yok meryem 25 değil rezzan abla öyle.
ben hiç beğenmedim meryemi aynı yazımı şuraya yazsam herkes onun gibi cevaplardı.
söylediklerimi kendi doldurmaya çalışmış ama sallama doldurma olmuş canım ya.
ayrıca bana olumsuz değil olumlu konuştu evlenceksiniz dedi olmadı.

canım olabılır burda bır suru ısım gecıyor bızde baktırıyoruz bazılarımıza tutuyor bazılarımıza tutmuyor ıste enerjı meselesi dıye hep dıyoruz ınsallah tutar enerjın bu sefer ..
enerji meselesi değil bu kızlar bildiğiniz sallamış sallasın diye vermedim para ki
inşallah rezzan ablada da bu durumu yaşamam zaten ayda 1 fal gönderebiliyorum

enerji meselesi değil bu kızlar bildiğiniz sallamış sallasın diye vermedim para ki

valla bgn bende aynı seyı yasadıgım ıcın anlıyorum senı kadın karsımda o kdar cok sacmaladı kı sınırden gulme kırızıne gırdım
ınsallah umdugunu bulursn bellı olmuyor kı enerjı derken bahsettıgım o,bırıne tutan baskasına tutmuyor.Bır falcı burdakı cogu ınsana tutturup bende bılemıyebılıyor boyle cok sey yasadık bız ..ınsallah bu sefer tutturursun :) ztn atma bosver ayda 1 olan falın hıc olmasın boyle boyle baktırmayı bırak ınsallah, bızım gıbı bagımlılık yapıyor sonra

inşallah yaşamazsın hayatım acaba cok mu ayrıntı verdin ki, meryem bana da olumluydu ama şunu şunu yasayacaksın zorlanacaksın dmeiş haklı da olursa. Ama bu durum olabiliyor mesela emine herkese cıktı bana dediği tek bir şey cıkmadı garip bir durum cidden

Kızlaaaar merhaba ben bugün biraz--cık alışveriş yaptım...ekonomi için ara vermiştim alışverişe..ama bi baktım bu sefer de deşarj olmak için fal atıyorum!!!! iyiki ekonomi yapmışım yani fallara gitti paralarüstelik eldede bir şey yok..önceden tam fal atacakken bu 25tl'ye netten elbise alırım ben len deyip kendimi durduruyodum şu anda kart ekstremde alışveriş sitelerinin yerini Binnaz abla, falalem, tellwe almış....paso şans oyunu oynayıp batanlar gibi bende fallarla batacam

hepimiz de öyleyiz hayatım Attın mı kime attın

acaba bizim durumumuzdan faydalanıp sacmalayarakmı para kazanıyor cogu kısı of
ayh parasızlıktan ancak 1 fal atıyorum bana kalsa butun falcılara atarım
ah ah paracıklarımız gıdıyor bırıktırmeyek harcayak oyle

canım selamlar öncelikle... meryemi bende beğenmemiştim detay yoktu geçmiş yoktu sürekli şu olacak bu olacak tak tak tak dökmüş yorum yapamadım haliyle.. rezzanı severim benim anlık durumda tek geçtiğim isimdir hee gelecek çıkarmı bilmem!! lakin çok imkansız bir şey dedi.. ama şaşırtıcıdır bayaa kendisi.. falın gelince yorumunu merak ediyorum

zaten bana da ıstedıklerımız olmaz kı normal bana denılenın olmaması gokte tas dusse bana duser o kadar ugursuzum cekıyorum bı sekılde ıns ıns ıyı bı fal olur deger 25 tlme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…