hayırlı olsun hayatım darısı tüm işsizlere
Valla o kadar karışığım ki oturup 2 ay daha sınava mı çalışsam, işe girip işimi mi yapsam resmen ikilemde kaldım bu arada şu an hatırladım selena bir ikilem yol ayrımı çıkıyor iş konusunda demişti, cevap kısmında da iş arıyorum deyince işe giriyorsun diyip mesleğimi görmüştü. Bu yol ayrımındayım şimdi, iki meslekten birini secmem gerek :/ Selenaya su atayım bari faturam devredince
I
ilk iş ilk işyerın ilk göz ağrısıdır bıde ıyı ınsanlarla calısırsan tadına doyum olmaz ben ılk ısyerımı hala unutamıyorum terfı ederek baska bı yere gectım ama asla ora gıbı olmadı umarım cok ıyı ınsanlarla calısırsın cook mutlu gıdersın ıse inşallahhh
Heyecanla beklıyoruzvalla arkadaslarım organizasyona gidiyor kuzu birkaç saate belli olur ..çünkü ayrıldıklarına anlam veremiyorum tek şey aklıma geliyor kızı kısıtlıyor ve kız da her şeyi kabullendi.kapattı her şeyi ki kız öyle bir kız degil kafamda deli sorular.
meryeme atmayın değmez ben attım yandımpatladı da dedikleri.
şuan rezzan ablaya attım bakalım nasıl bır fal yolluycakumarım 25 tl boşa gitmez.
rezzan abla nasıldı kızlar uf meraktan olcem
meryeme atmayın değmez ben attım yandımpatladı da dedikleri.
şuan rezzan ablaya attım bakalım nasıl bır fal yolluycakumarım 25 tl boşa gitmez.
hadi bismillaheger ılk falınsa tuturdukları oluyor hıslı bırısı bence,bana bazı dedıklerı cıkmıstı ılk falında ozellıkle ,ama cok atıncaa abla -kardes muhabetıne baglıyor ınsallah begenırsın ..
Bana son falimda soylemedigim halde senin sinavin var bu sinavi kazanicaksin bununla beraber ise girisin olucak dedi yuh dedimeger ılk falınsa tuturdukları oluyor hıslı bırısı bence,bana bazı dedıklerı cıkmıstı ılk falında ozellıkle ,ama cok atıncaa abla -kardes muhabetıne baglıyor ınsallah begenırsın ..
Bana son falimda soylemedigim halde senin sinavin var bu sinavi kazanicaksin bununla beraber ise girisin olucak dedi yuh dedimama ask yorumu cok kotuydu bu hatun is okulla alakali durumlari tutturuyo bende
hadi bismillah
çok dilim yandı burda meryem meryem dendi yolladım fos cıktı.
yok meryem 25 değil rezzan abla öyle.o da 25 mi yapmış oha ya
Meryem son zamanlarda en çok begendiğim falcı valla begenmeyenlerde var ama pembe tablo çizmeden gerçekçi ve geçmişi en iyi bilendi.
enerji meselesi değil bu kızlar bildiğiniz sallamış sallasın diye vermedim para kicanım olabılır burda bır suru ısım gecıyor bızde baktırıyoruz bazılarımıza tutuyor bazılarımıza tutmuyor ısteenerjı meselesi dıye hep dıyoruz ınsallah tutar enerjın bu sefer ..
enerji meselesi değil bu kızlar bildiğiniz sallamış sallasın diye vermedim para ki
inşallah rezzan ablada da bu durumu yaşamam zaten ayda 1 fal gönderebiliyorum
enerji meselesi değil bu kızlar bildiğiniz sallamış sallasın diye vermedim para ki
inşallah rezzan ablada da bu durumu yaşamam zaten ayda 1 fal gönderebiliyorum
Kızlaaaar merhaba ben bugün biraz--cık alışveriş yaptım...ekonomi için ara vermiştim alışverişe..ama bi baktım bu sefer de deşarj olmak için fal atıyorum!!!! iyiki ekonomi yapmışım yani fallara gitti paralarüstelik eldede bir şey yok..önceden tam fal atacakken bu 25tl'ye netten elbise alırım ben len deyip kendimi durduruyodum şu anda kart ekstremde alışveriş sitelerinin yerini Binnaz abla, falalem, tellwe almış....paso şans oyunu oynayıp batanlar gibi bende fallarla batacam
acaba bizim durumumuzdan faydalanıp sacmalayarakmı para kazanıyor cogu kısı ofvalla bgn bende aynı seyı yasadıgım ıcın anlıyorum senı kadın karsımda o kdar cok sacmaladı kı sınırden gulme kırızıne gırdım
ınsallah umdugunu bulursn bellı olmuyor kıenerjı derken bahsettıgım o,bırıne tutan baskasına tutmuyor.Bır falcı burdakı cogu ınsana tutturup bende bılemıyebılıyor boyle cok sey yasadık bız ..ınsallah bu sefer tutturursun :) ztn atma bosver ayda 1 olan falın hıc olmasın boyle boyle baktırmayı bırak ınsallah, bızım gıbı bagımlılık yapıyor sonra
canım selamlar öncelikle... meryemi bende beğenmemiştim detay yoktu geçmiş yoktu sürekli şu olacak bu olacak tak tak tak dökmüş yorum yapamadım haliyle.. rezzanı severim benim anlık durumda tek geçtiğim isimdir hee gelecek çıkarmı bilmem!! lakin çok imkansız bir şey dedi.. ama şaşırtıcıdır bayaa kendisi.. falın gelince yorumunu merak ediyorummeryeme atmayın değmez ben attım yandımpatladı da dedikleri.
zaten bana da ıstedıklerımız olmaz kı normal bana denılenın olmamasıinşallah yaşamazsın hayatım acaba cok mu ayrıntı verdin ki, meryem bana da olumluydu ama şunu şunu yasayacaksın zorlanacaksın dmeiş haklı da olursa. Ama bu durum olabiliyor mesela emine herkese cıktı bana dediği tek bir şey cıkmadı garip bir durum cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?