valla battık nedır bu ya offfffKızlaaaar merhaba ben bugün biraz--cık alışveriş yaptım...ekonomi için ara vermiştim alışverişe..ama bi baktım bu sefer de deşarj olmak için fal atıyorum!!!! iyiki ekonomi yapmışım yani fallara gitti paralarüstelik eldede bir şey yok..önceden tam fal atacakken bu 25tl'ye netten elbise alırım ben len deyip kendimi durduruyodum şu anda kart ekstremde alışveriş sitelerinin yerini Binnaz abla, falalem, tellwe almış....paso şans oyunu oynayıp batanlar gibi bende fallarla batacam
tatlım esteri bekliyodum akşam alışveriş girince araya unutmuşum ester mester kalmamış!!hepimiz de öyleyiz hayatımAttın mı kime attın
geçmiş zaten tahmindir bn sanmıyorum bılebılecegınıde. anı adam gibi bilirse varya super olur karsı tarafın kafasının ıcındekılerı okusundacanım selamlar öncelikle... meryemi bende beğenmemiştim detay yoktu geçmiş yoktu sürekli şu olacak bu olacak tak tak tak dökmüş yorum yapamadım haliyle.. rezzanı severim benim anlık durumda tek geçtiğim isimdir hee gelecek çıkarmı bilmem!! lakin çok imkansız bir şey dedi.. ama şaşırtıcıdır bayaa kendisi.. falın gelince yorumunu merak ediyorum
9-10 dakika bakıyoheycan oldum ya sesli birde rezzan kac dakkıka bılıyormusunuzcok konussur ıns sesliler kısa oluyor gerci.
iyidir iyi.. yani yetecek kadar konuşur ama dediğim gibi durum analizleri konusunda beni en fazla o şoka sokmayı başarmıştır. geleceği görecez artıkheycan oldum ya sesli birde rezzan kac dakkıka bılıyormusunuzcok konussur ıns sesliler kısa oluyor gerci.
sagol canım benım. 10 dakika yarım saat konussalar olmaz sanki9-10 dakika bakıyorezzan iyidir severim ben de
Bana son falimda soylemedigim halde senin sinavin var bu sinavi kazanicaksin bununla beraber ise girisin olucak dedi yuh dedimama ask yorumu cok kotuydu bu hatun is okulla alakali durumlari tutturuyo bende
ÇOK teşekkürler vaktinden çalıp güzel yorumların için :) Ama benim ona güzel bi anı hatırlatıcak durumum yokCanım selam 28 yaşındayım:) sadece tecrübe değil aslında bayağı yabancı kaynaklara baktım eski sevgili geri nasıl kazanılır diye:) sanırım 1. Kural asla duruşu bozmamak. Çünkü maç 90 dakika:) sen kendini düşün ayrılmaya karar versen ve sevgilin sana yalvarsa geri döner misin? Sadece saygını kaybedersin. Ama peki sen bilirsin diyip haklısın bence de doğrusu bu dese? İyi be dersin ama hadi ya ciddi böyle mi düşünmüş dersin, egon kırılır. Kadınlar için durum bu denli kritik olmasa da erkekler için çok daha önemli.. Bir de erkekler sevse de bazen sıkılıp kızıp ayrılmak isteyebiliyorlar kadınlarda durum daha değişik. Kadın mücadele ederken erkek kaçabiliyor. Bu yüzden seni özlemesi, iyi anıları hatırlaması ve dönmek istemesi için ayrılığı kabullenip hatta yaşadığınız güzel şeyler için teşekkür edip bi süre yeryüzünden kaybolmak en doğrusu. Bu şekilde sana defansını kaldırmış olup tekrar iletişimi oluşturabilirsin. Senin durumunda 1 ay daha bekleyip sonra bi teşekkür maili at:) aramızda kötü şeyler de geçmiş olsa ben her sey için teşekkür ederim. Birbirimizi anlayamamış olabiliriz ama bu kötü ayrılmamız gerektiği anlamına gelmez. İnsanlar ilişkiye başlar, yürütür yürütemez ama yaşanılan güzel şeyler için teşekkür etmeyi bilmeli. Bir yerlerde karşılaşırsak selamını esirgeme. İyi bak kendine gibi bişiler yazabilirsin. Afallayıp şaşıracak ve tüm gardını indirecek ve olumlu bir yanıt yazacaktır muhtemelen ( aranızda çok çok kötü şeyler geçmediyse) 1-2 hafta sonra ikinizin yaşadığı bir hatırayı anımsatır şekilde bi msj atabilirsin. Falanca yerde çok güzel .... Yemiştik. Yerini tam hatırlıyor musun. Veya bugün şurdan geçtim de aklıma sen geldin, .....ne eğlenmiştik.. V.b.. Bu şekilde güzel anıları hatırlatmış oluyorsun. Asla eski kavgaları kim haklı kim haksızı konuşma. Kapat gitsin. Üstüne düşmeden nostalji yaptırıp içinde özlem oluşmasını sağlayabilirsen işin 50% si tamam. :) sevgiler umarım işe yarar ( asla cevap vermeden 2. Mesajı atmayın, o 1 arıyorsa siz 1 arayın ilişki oturana kadar... Acil durumlar/ gereklilikler hatiç)
benc ehiç bulaşma bu fal işlerine yolun başındayken vazgeçarkadaşlar fincanımı kapattım ve soğudu şimdi falcı seçme sırası?? Sizce napayım :)))
Aynen bendede daha once bildikleri oldu ama cok sik atmiyorum ben ona yilda iki kere falanyok kuzum hakkını yemıyım bendede bıldıklerı cok oldu hıslerı var gercektende, ama son fallarda nedense gercekten artık muhabet eder gıbı olduk :)
Ben direk issizim is hayatim ne olacak yazdim sinavin var demis sinav tarihimide bilmis askla alakali hem gecmisteki gelicek hemde yeni birisi olucak demis iki kisi arasinda kalicaksin demis ama rezzanin bende ask yorumlari tutmadigi icin ben bu kismi begenmedim pembe tablo geldi bana ben bi tane bulamiyorum nerdeee iki kisi arasinda kalicamoha bilmişş valla ne zaman attın yeni mi bir de soru sordun mu iş arıyorum ya da aşk hayatım diyerekten
yolun başıbenc ehiç bulaşma bu fal işlerine yolun başındayken vazgeç
Bence tercih yapma kanki ikisini ayni anda idare etAynen bendede daha once bildikleri oldu ama cok sik atmiyorum ben ona yilda iki kere falan
Ben direk issizim is hayatim ne olacak yazdim sinavin var demis sinav tarihimide bilmis askla alakali hem gecmisteki gelicek hemde yeni birisi olucak demis iki kisi arasinda kalicaksin demis ama rezzanin bende ask yorumlari tutmadigi icin ben bu kismi begenmedim pembe tablo geldi bana ben bi tane bulamiyorum nerdeee iki kisi arasinda kalicamfali da sanirim subatta atmistim
Aynen bendede daha once bildikleri oldu ama cok sik atmiyorum ben ona yilda iki kere falan
Ben direk issizim is hayatim ne olacak yazdim sinavin var demis sinav tarihimide bilmis askla alakali hem gecmisteki gelicek hemde yeni birisi olucak demis iki kisi arasinda kalicaksin demis ama rezzanin bende ask yorumlari tutmadigi icin ben bu kismi begenmedim pembe tablo geldi bana ben bi tane bulamiyorum nerdeee iki kisi arasinda kalicamfali da sanirim subatta atmistim
Senden de anca boyle bi fikir cikardi zaten pis sapik pampam benimBence tercih yapma kanki ikisini ayni anda idare et
Ankarada zor cooookk zorAnkarada bulsak da gitsek be tolintoşUlan herkese çıkan fallar bana çıkmıyor arkadasları zorla falcıya götürdüm onlara çıktı bende yine yok
Canım Rezzanın bence herkes o buğulu sesine ve akıcı konuşmasına hayran. Daha öncede demiştim burada bir ilişkim varken fal atmıştım ben. Oldukça güzel şeyler söylemişti ama tam tersine 5 gün sonra terkedildim. İnşallah seninkiler çıkar. enerjim tutmadı sanırımmeryeme atmayın değmez ben attım yandımpatladı da dedikleri.
şuan rezzan ablaya attım bakalım nasıl bır fal yolluycakumarım 25 tl boşa gitmez.
rezzan abla nasıldı kızlar uf meraktan olcem
valla kuzum bi selenayı bi esas oğlanı bu kadar bekledimSelena yine sisteme girmemis yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?