Binnaz Abla

valla battık nedır bu ya offfff

geçmiş zaten tahmindir bn sanmıyorum bılebılecegınıde. anı adam gibi bilirse varya super olur karsı tarafın kafasının ıcındekılerı okusunda yeter bana. cok ıyı oldum sımdı c ok sagol.

heycan oldum ya sesli birde rezzan kac dakkıka bılıyormusunuz cok konussur ıns sesliler kısa oluyor gerci.
iyidir iyi.. yani yetecek kadar konuşur ama dediğim gibi durum analizleri konusunda beni en fazla o şoka sokmayı başarmıştır. geleceği görecez artık

Bana son falimda soylemedigim halde senin sinavin var bu sinavi kazanicaksin bununla beraber ise girisin olucak dedi yuh dedim ama ask yorumu cok kotuydu bu hatun is okulla alakali durumlari tutturuyo bende

oha bilmişş valla ne zaman attın yeni mi bir de soru sordun mu iş arıyorum ya da aşk hayatım diyerekten

ÇOK teşekkürler vaktinden çalıp güzel yorumların için :) Ama benim ona güzel bi anı hatırlatıcak durumum yok hersey güzel giderken bizim esasoğlan yazmamaya başladı bekledim yazar dedim 15 gün hiç bişe yazmadı sonra dedim belki benden bekliyor yazdım ama konuşmayı çok kısa kesti lafı ağzıma tıkadı resmen yazmamdan rahatsız oldu. 3 gün sonra doğum günüydü ben de doğum günümde herşeyi söyledim içimdeki ama hakaret etmeden en sonuna da sen iyi ol ben iyi olurum falan dedim doğum günün kutlu olsun dedim o kadar uzun mesaja teşekkür ederim minnoş yazdı. yemin ederim cevap vermese bu kadar zoruma gitmezdi. 3 haftadır da hiç konuşmadık zaten. ama dün gece ben onlinedım whatsappta bi bakim dedim baktım oda online ben çıkana kadar da çıkmadı

yok kuzum hakkını yemıyım bendede bıldıklerı cok oldu hıslerı var gercektende, ama son fallarda nedense gercekten artık muhabet eder gıbı olduk :)
Aynen bendede daha once bildikleri oldu ama cok sik atmiyorum ben ona yilda iki kere falan

oha bilmişş valla ne zaman attın yeni mi bir de soru sordun mu iş arıyorum ya da aşk hayatım diyerekten
Ben direk issizim is hayatim ne olacak yazdim sinavin var demis sinav tarihimide bilmis askla alakali hem gecmisteki gelicek hemde yeni birisi olucak demis iki kisi arasinda kalicaksin demis ama rezzanin bende ask yorumlari tutmadigi icin ben bu kismi begenmedim pembe tablo geldi bana ben bi tane bulamiyorum nerdeee iki kisi arasinda kalicam fali da sanirim subatta atmistim

Bence tercih yapma kanki ikisini ayni anda idare et

bende maya patladı işle ilgili martın sonunu bulmayacak yükseliş demişti..diğerleri hazairana kadar dediler.. ben bu gidişle değil yükselmek atılacamda orası ayrı mevzu

Ankarada bulsak da gitsek be tolintoş Ulan herkese çıkan fallar bana çıkmıyor arkadasları zorla falcıya götürdüm onlara çıktı bende yine yok

meryeme atmayın değmez ben attım yandım patladı da dedikleri.

şuan rezzan ablaya attım bakalım nasıl bır fal yolluycak umarım 25 tl boşa gitmez.

rezzan abla nasıldı kızlar uf meraktan olcem
Canım Rezzanın bence herkes o buğulu sesine ve akıcı konuşmasına hayran. Daha öncede demiştim burada bir ilişkim varken fal atmıştım ben. Oldukça güzel şeyler söylemişti ama tam tersine 5 gün sonra terkedildim. İnşallah seninkiler çıkar. enerjim tutmadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…