Binnaz Abla

Kızlar buarada bişe dicem ya ben çok garip şeyler yaşıyorum bu aralar. hani fal ata ata 3. gözümmü açıldı dicem dün dedim ya hani esas oğlandan önceki ex aşkım mesaj attı diye. adam gaspa uğramış hastanelik atmış resim attı bende geçenlerde onu rüyamda görüp arkadaşıma yazmıştım whatsapptan rüyamda gördüm diye. baktım yazdığım tarihle gaspa uğradığı tarih aynı. yani ben o gece saldırıya uğradığı gece rüyasını görmüşüm. sonra iş yerinde bi kıza makarasına fal baktım çıkmış dediğim o da iş yerinde başka bi abiye söylemiş illa fal bak dedi bilmiyorum dedim inanmadı aldım fincanı irem kim dedim adamın sevgilisinin adı iremmiş ve işe gireli 3 gün oldu hani bilmem imkansız. bugünde kuzenime fal baktım işyerinden birinden bi yakını ölücek dedim iş yerindeki arkadaşının babası kalp krizi geçirmiş kız 3 gündür işe gelmiyormuş. noluyor bana ya la?

yarın kahvemi içer fincanı atarım cicim bu yazdıklarından sonra hiç kaçmaz

benle ilgili neler görüyosun canım

Hazir böyle acilmisken bize de bak hayrina canim

bana da olur rüya, rüyamda gördüklerimden haber alırım, karsıma çıkarlar ya da bir şeyler olur işte rüyalara inanırım

ya valla bi atsanıza tesadüf mü değilmi şaştım kaldım şu adam ölürse bi daha bakmam zaten bi atın bakim bişe bilicemmi

ya valla bi atsanıza tesadüf mü değilmi şaştım kaldım şu adam ölürse bi daha bakmam zaten bi atın bakim bişe bilicemmi
ben atiyim fincanim vardi özelden mi yolliyim buraya mi atiyim herkes okusun zaten farketmiyor artik

Eklentiler

• 20150321_135126.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 89
soru yazma bence o kadar pro olmadım daha bi bakim hani o anda görebilcemmi diye :)) ama sonra demeyin hee forumdan okudu hayatımızı diye deneme yapcam ben sadece

tamam soru yok ama sen de bakma forumdan baldankabagın derdi ne imiş diye Yarın öğleden sonra atarım canım deneriz bakalım olmadı iyiysen acarsın tellwede bir hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…