- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
nalan ablayı tercih ederim ben yaa 'ferah yaşıycan nalan' ım o benim :)) en azından sesi huzur veriyo meryemi ben beğenmedim pek ama seveni baya çok
hayirli ugurlu olsun canimçok teşekkür ederim kızlar darısı tüm iş arayanlara
sistemde sanirim 5 ten 4 e dustumvalla kuzum bi selenayı bi esas oğlanı bu kadar bekledim
Kızlar buarada bişe dicem ya ben çok garip şeyler yaşıyorum bu aralar. hani fal ata ata 3. gözümmü açıldı dicemdün dedim ya hani esas oğlandan önceki ex aşkım mesaj attı diye. adam gaspa uğramış hastanelik atmış resim attı bende geçenlerde onu rüyamda görüp arkadaşıma yazmıştım whatsapptan rüyamda gördüm diye. baktım yazdığım tarihle gaspa uğradığı tarih aynı. yani ben o gece saldırıya uğradığı gece rüyasını görmüşüm. sonra iş yerinde bi kıza makarasına fal baktım çıkmış dediğim o da iş yerinde başka bi abiye söylemiş illa fal bak dedi bilmiyorum dedim inanmadı aldım fincanı irem kim dedim adamın sevgilisinin adı iremmiş ve işe gireli 3 gün oldu hani bilmem imkansız. bugünde kuzenime fal baktım işyerinden birinden bi yakını ölücek dedim iş yerindeki arkadaşının babası kalp krizi geçirmiş kız 3 gündür işe gelmiyormuş. noluyor bana ya la?
benle ilgili neler görüyosun canımKızlar buarada bişe dicem ya ben çok garip şeyler yaşıyorum bu aralar. hani fal ata ata 3. gözümmü açıldı dicemdün dedim ya hani esas oğlandan önceki ex aşkım mesaj attı diye. adam gaspa uğramış hastanelik atmış resim attı bende geçenlerde onu rüyamda görüp arkadaşıma yazmıştım whatsapptan rüyamda gördüm diye. baktım yazdığım tarihle gaspa uğradığı tarih aynı. yani ben o gece saldırıya uğradığı gece rüyasını görmüşüm. sonra iş yerinde bi kıza makarasına fal baktım çıkmış dediğim o da iş yerinde başka bi abiye söylemiş illa fal bak dedi bilmiyorum dedim inanmadı aldım fincanı irem kim dedim adamın sevgilisinin adı iremmiş ve işe gireli 3 gün oldu hani bilmem imkansız. bugünde kuzenime fal baktım işyerinden birinden bi yakını ölücek dedim iş yerindeki arkadaşının babası kalp krizi geçirmiş kız 3 gündür işe gelmiyormuş. noluyor bana ya la?
vallahamı ben ikiye düştüm kız o zaman dur bakimX
sistemde sanirim 5 ten 4 e dustum
Kızlar buarada bişe dicem ya ben çok garip şeyler yaşıyorum bu aralar. hani fal ata ata 3. gözümmü açıldı dicemdün dedim ya hani esas oğlandan önceki ex aşkım mesaj attı diye. adam gaspa uğramış hastanelik atmış resim attı bende geçenlerde onu rüyamda görüp arkadaşıma yazmıştım whatsapptan rüyamda gördüm diye. baktım yazdığım tarihle gaspa uğradığı tarih aynı. yani ben o gece saldırıya uğradığı gece rüyasını görmüşüm. sonra iş yerinde bi kıza makarasına fal baktım çıkmış dediğim o da iş yerinde başka bi abiye söylemiş illa fal bak dedi bilmiyorum dedim inanmadı aldım fincanı irem kim dedim adamın sevgilisinin adı iremmiş ve işe gireli 3 gün oldu hani bilmem imkansız. bugünde kuzenime fal baktım işyerinden birinden bi yakını ölücek dedim iş yerindeki arkadaşının babası kalp krizi geçirmiş kız 3 gündür işe gelmiyormuş. noluyor bana ya la?
kız oturdum ağladım biliyomusun artık kimi rüyamda görsem hemen arıycambana da olur rüya, rüyamda gördüklerimden haber alırım, karsıma çıkarlar ya da bir şeyler olur işte rüyalara inanırım
ya valla bi atsanıza tesadüf mü değilmi şaştım kaldım şu adam ölürse bi daha bakmam zaten bi atın bakim bişe bilicemmi
hahahah valla bi sen at baldankabakcım bi de theraven atsın test edelim çıkarsa sırayla bakarımyarın ki falı çıkardık kızlar darısı diğer günlere
kız oturdum ağladım biliyomusun artık kimi rüyamda görsem hemen arıycam
soru yazma bence o kadar pro olmadım daha bi bakim hani o anda görebilcemmi diye :)) ama sonra demeyin hee forumdan okudu hayatımızı diye deneme yapcam ben sadeceben atarım yarın akşama doğru içer kahvemi yollarım pampa sorumu da yazarım
ben atiyim fincanim vardi özelden mi yolliyim buraya mi atiyim herkes okusun zaten farketmiyor artikya valla bi atsanıza tesadüf mü değilmi şaştım kaldım şu adam ölürse bi daha bakmam zaten bi atın bakim bişe bilicemmi
soru yazma bence o kadar pro olmadım daha bi bakim hani o anda görebilcemmi diye :)) ama sonra demeyin hee forumdan okudu hayatımızı diye deneme yapcam ben sadece
benım fıncanımda hazır atayımmı ozeldenhahahah valla bi sen at baldankabakcım bi de theraven atsın test edelim çıkarsa sırayla bakarım
at tolinim sen bana çok yardımcı oldun bakimm bi :)benım fıncanımda hazır atayımmı ozelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?