Binnaz Abla

Thalixcim sen de güzel fal bakıyorsun.. Bana baktığın falda, çoğu falcıyla aynı şeyi söyledin.. Bence bu yönünü geliştir
Saol canim benim
Topicten cogu arkadasA bakmisimdir bakmadiklarimda vardir bana ulasabilirler
Bazen bisiler tutuyor bazen tutmuyor .. Fal iste ..

kız senin olay içime dert oldu at bakıcam buarada selena giriş yapmamış hala 3 teyim ben ama sanada yarın bakim uykum geldi çünkü şuan theraven a bakıyorum
Bana bakmis ama .kiz ne atcam ben kave falan yok ki :)

birkaç saattir aglıyorum.gittim dayanamadım son bir saat.kız yoktu ama şöyle bir durum var bence ayrılmadılar ve cok kotu oldum oturdum öyle saf saf..benı gordu ılk basta algılamadı sonra böyle baktı..bizim masaya bakıyormus yuzune bakamadım herkes şey dedi ortamdan dısarı cıkınca her yere bakıyordu arıyor gıbı sen gelınce oturuyordu..sen bakmayınca sana bakıyordu dediler.ben artık sevgi olduguna da ınanmıyorum o kızla nasıl bırlıkte olduguna da anlam veremıyorum kızın ınstagramında bes aydır bekli degildi bu sonra kızı eklemiş kızın gonderılerı sıfırlanmıs etmıs swamda sıfırlanmıs her şey.facede kapatılmıs bılmıyorum falların hepsi patladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…