- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
bakim canım biben atiyim fincanim vardi özelden mi yolliyim buraya mi atiyim herkes okusun zaten farketmiyor artik
Thalixcim sen de güzel fal bakıyorsun.. Bana baktığın falda, çoğu falcıyla aynı şeyi söyledin.. Bence bu yönünü geliştirben atiyim fincanim vardi özelden mi yolliyim buraya mi atiyim herkes okusun zaten farketmiyor artik
bak sözü aldım unutmam yarın atarımhahahah valla bi sen at baldankabakcım bi de theraven atsın test edelim çıkarsa sırayla bakarım
Saol canim benimThalixcim sen de güzel fal bakıyorsun.. Bana baktığın falda, çoğu falcıyla aynı şeyi söyledin.. Bence bu yönünü geliştir
Hiç fena sayılmazsın.. Beni şaşırtan bildiğin bir kaç durum vardı.. Bide bana yiğitle aynı şeyi söyledinSaol canim benim
Topicten cogu arkadasA bakmisimdir bakmadiklarimda vardir bana ulasabilirler
Bazen bisiler tutuyor bazen tutmuyor .. Fal iste ..
ahahahahahha doğru canım hatta KK Kızlarına ücretsiz yazcamtamam soru yok ama sen de bakma forumdan baldankabagın derdi ne imiş diyeYarın öğleden sonra atarım canım deneriz bakalım olmadı iyiysen acarsın tellwede bir hesap
canım işin hayırlı olsun bu arada:)9-10 dakika bakıyorezzan iyidir severim ben de
çok teşekkür ederimmmcanım işin hayırlı olsun bu arada:)
ahahahahahha doğru canım hatta KK Kızlarına ücretsiz yazcam
ben dayanamadım attım şimdidenahahahahahha doğru canım hatta KK Kızlarına ücretsiz yazcam
ahanda toline bilmişim azcık :d ahanda kızlar vallahi açıldı 3. gözüm edirneli melahat mardinli fatma kim olaki selena aslan kralice kk da ahahahahaha
Tatlim banada hislerinle bir sey et :)hahahah valla bi sen at baldankabakcım bi de theraven atsın test edelim çıkarsa sırayla bakarım
kız senin olay içime dert oldu at bakıcam buarada selena giriş yapmamış hala 3 teyim ben ama sanada yarın bakim uykum geldi çünkü şuan theraven a bakıyorumTatlim banada hislerinle bir sey et :)
Bana bakmis ama .kiz ne atcam ben kave falan yok ki :)kız senin olay içime dert oldu at bakıcam buarada selena giriş yapmamış hala 3 teyim ben ama sanada yarın bakim uykum geldi çünkü şuan theraven a bakıyorum
bakmış mı selena nasıl beğendin mi bilmiş miBana bakmis ama .kiz ne atcam ben kave falan yok ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?