Binnaz Abla

kuzum bütün belirtiler ayrıldıklarını gösteriyor işte, zorla birleştirceksin adamları tekrardan yaaa

kuzum bütün belirtiler ayrıldıklarını gösteriyor işte, zorla birleştirceksin adamları tekrardan yaaa
ama kızı ınstagramdan takip etmiş..ayrılsalar ne olur yavrum bugun böyle tuhaftı hıcbır sey hıssedemedım herkes bakıyordu dedı ınanamıyorum..bir ara nefret dolu baktı...

ama kızı ınstagramdan takip etmiş..ayrılsalar ne olur yavrum bugun böyle tuhaftı hıcbır sey hıssedemedım herkes bakıyordu dedı ınanamıyorum..bir ara nefret dolu baktı...

Evladim dur hele bir, senaryolar yazma. Yoldas, kaderdas Urminaa ya ben de katiliyorum bu konuda, bence ayrlmislar.

Bence sen bir sure face, twitter vs bakma, derslerine ya da baska bir seye yogunlas. Herifin sana ynelecei varsa zaten gelir ama sen bu kafayla ancak kendini yipratirsin.

YApma cnm ya bence sana donck o of erkekler ne cektik boylee

ben böyle degildim bugun cok tuhaf oldum ki..kapatacagım tekrar bugun her şeyi.kendımı cok kotu hıssedıyorum ben o bakısı hak etmedım ben nıye hıssedemedım bır sey cevremdeki herkes biz görecegimizi gördük diyorlar ben mı salagım ya da kafada mı kuruyoruz..

o şundan dolayı nefretle bakmıştır, bak yaziiim sana:
" şu manyağın inadı bizi ne hale getirdi, başka başka insanların elinde oyuncak olduk, mutlu musun şimdi bööle uzak uzak, mutlu musun he ? ""

BEn okızın yerınde olsam senın gelecegını dusundugum yere ıkı elım kanda olsa gelırdım bence bırde bu acıdan bak o kız neden yoktu ayrıldıkları ıcın olabılırmı sekerım

BEn okızın yerınde olsam senın gelecegını dusundugum yere ıkı elım kanda olsa gelırdım bence bırde bu acıdan bak o kız neden yoktu ayrıldıkları ıcın olabılırmı sekerım

gözyasları ıcınde yazıyorum su anda..bilmiyorum saglıklı dusunemıyorum daha önce gelmişti kız evet.anlamadıgım nokta adı cıkan bır kızla neden bu kadar uzun surer ya bılmıyorum kotuyum...

o şundan dolayı nefretle bakmıştır, bak yaziiim sana:
" şu manyağın inadı bizi ne hale getirdi, başka başka insanların elinde oyuncak olduk, mutlu musun şimdi bööle uzak uzak, mutlu musun he ? ""
bılmıyorum ben nıye öyle dusunemıyorum??? niye kalbim atmadı ama kötüyüm orada da dokunsanız aglayacaktım kı öyleydim..

ben
Dönmezse de dönmesin sktirsin, dünyada başka erkek yok mu????
dönsün falan demiyorum amaa neden böyleyim anlam veremiyorum kafamı kurcalıyor hala..ben ne güzel hayatıma devam edıyordum bastırıyordum ama her şey neden acıga cıktı..rüyalarım beni deli ediyor.

Benim gibi karamsar dusunuyosun sende onlar bizi bu hale getirdi yaa ama benim hislerime gore bu cocuk doncek ve senide seviyor.
nefes alamıyorum resmen patladım zor tuttum orada kendımı...aglamamak ıcın...
ben sanmıyorum kuzum valla bak..

Tatlim ka...r sevoyolar malesef biz fazla duzgun geldik sevdik o yuzden bu durumdayiz

nefes alamıyorum resmen patladım zor tuttum orada kendımı...aglamamak ıcın...
ben sanmıyorum kuzum valla bak..
tatlım, durumun şunu ggösteriyor ki bu herif az sonra kapını çalıp sana gelse, sen ona "hala o kızı seviyorsun di mi? beni kullanıyorsun onu kıskandırmak için ? neden ayrıldınız ? neden hemen bana geldin ? madem beni seviyrdun neden o kızla çıktın ? neden o kızı takip listene aldın o halde? "

gibi gibi bir milyon soru sorup herifi kaçırtacaksın o nedenle bekle biraz, onların ilişkilerindeki durum netleşsin ki sen bi kendini iyi hisset, ondan sonra gelsin bence zaten.. adamın arkadaşı olsam, şu an hemen gitme diye akıl verirdim walla

haklısn galiba..bir şeyler şimdi acıga cıktı .. bu durumdan nasıl cıkacagım sınavlarım geliyor o kadar güçlü durdum sımdı olamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…