sımdıde aglıyorum..
sımdıde aglıyorum..
of of haklısın ama ıste kuzum...:/ bende ıcıme atıyordum aylardır bugunde patladım kac aydır aglamıyordumKızım yeter artık kendini heba ettin resmen. Ayrılmışlar işte, daha ne istiyorsun neye ağlıyorsun ? Git yat dinlen bence, yeter kendini harap ettin.
Bilmiyomki baksa iyi olurdu ya off hayaller × gercekler ....ay şu selena da ömrümü yedi. biri iptal etmiştir canım sıran atmıştır o yüzden demek ikimize peşoeşe bakcak
Ben caldirdim diye aradi cunku
Merhaba arkadaşlar ben bir kaç gündür fal baktıracaktım içim öyle sıkkın öyle bunaldım.. şu zamana kadar binnazabla.com da baktırdıklarımdan (NATALİ, UMUT IŞIK, CEREN, CAN KORKMAZ ŞUAN HATIRLADIKLARIM BUNLAR) ve gittiğim falcılardan hiçbirinin söylediği daha doğrusu verdiği tarih çıkmadı. binnaz ablada mayaya baktıracaktım ama onlayn olmadı bir türlü. bende gece bu forumu gördüm ve bu sabah biryolunvar da İLKAY hanıma baktırdım. hiç ama hiç memnun kalmadım sırf laf kalabalığı yapmış sürekli aynı şeyi tekrar ediyor dinlerken içim sıkıldı ağlayacaktım sinirden.. bana samimi olarak dedikleri çıkan bir falcı söyler misiniz ? ------------------------Burda bunu gören biri yok mu ????-------------------------
yavrum baksada kurtulsak artık ya kaç fal bakıyo acep girdiğinde bide ben şeyi merak ediyorum mesela su attım 4 gün oldu enerji değişimi olmuyormu 4 günde o anda falı gönderdiğim enerjiye mi bakıyor yoksa kendi falı açtığındamı alıyor enerjiyiBilmiyomki baksa iyi olurdu ya off hayaller × gercekler ....
Rezzanla selnya bktrdim selenaya 2.falimi attim :)bende dayanamaz 10 kere aramıştım, anlık açmasam da
canım yukarıda anket var, çok oy alanları deneyebilirsin, ben saraylı, selana ve rezzanı önerrim 3 oyum da zaten onların :)
Ben cizgi fali attim 4 tane fln bkyo sanirimyavrum baksada kurtulsak artık ya kaç fal bakıyo acep girdiğinde bide ben şeyi merak ediyorum mesela su attım 4 gün oldu enerji değişimi olmuyormu 4 günde o anda falı gönderdiğim enerjiye mi bakıyor yoksa kendi falı açtığındamı alıyor enerjiyi
Ayy hadi hepınızın yüzü gülsün ben hepımız yerıne aglıyorum zaten..
hahaha, bu ilkay bana hep güzel şeyler söyledi, ama artık falları çıksın istiyorum...Bu ilkay harry potterdaki ruh emiciler gıbı yemın edıyorum
kız fal mı baktırdınBen de baktırdım Hayatımdaki en saçma falıcydı
Rezzanla selnya bktrdim selenaya 2.falimi attim :)
bEn hepsini denedim nerdeyse tek olumsuz rezzan.kime baktırdın bebişim?
ben daha yeni selanaya fal attım 17. sıradayım
Ne oldu sen yemeye gıttın orada duygu patlamasımı oldu? Yoksa ay catlıcam kızlar telefondan acmıyo kırk saat gozunuzu sevıyım ne olmuş bırı anlatsın nıye aglıyosun ayrılmamışlarmı??haklısn galiba..bir şeyler şimdi acıga cıktı .. bu durumdan nasıl cıkacagım sınavlarım geliyor o kadar güçlü durdum sımdı olamıyorum...
Şuan mı takıp edıyo kızı ayyy bıktım erkeklerrr sızdennnnnnnama kızı ınstagramdan takip etmiş..ayrılsalar ne olur yavrum bugun böyle tuhaftı hıcbır sey hıssedemedım herkes bakıyordu dedı ınanamıyorum..bir ara nefret dolu baktı...
ayrılıp ayrılmadgını bılmıyorum kızım ama kız her şeyini silmiş bugunde yoktu bulundugumuz yerde..bana baktı ama herkes öyle dedi ben tuhafm.Ne oldu sen yemeye gıttın orada duygu patlamasımı oldu? Yoksa ay catlıcam kızlar telefondan acmıyo kırk saat gozunuzu sevıyım ne olmuş bırı anlatsın nıye aglıyosun ayrılmamışlarmı??
Heee eh ya.bende korktum kızla geldı dıye flan. Tamam ne guzel işte. Ama sende sey olmuştur bu kadar zaman bu anı bekledın.baskasıyla olması degıl gelmesıne odaklandın, gelme pozısyonu olupta gorunce onu bıze bunları neden nasıl yasattı oldunayrılıp ayrılmadgını bılmıyorum kızım ama kız her şeyini silmiş bugunde yoktu bulundugumuz yerde..bana baktı ama herkes öyle dedi ben tuhafm.
ben daha yeni selanaya fal attım 17. sıradayım
canım, tebrik ederim, umarım istediğin gibi olurçok teşekkür ederim kızlar darısı tüm iş arayanlara
Saol canim benim
Topicten cogu arkadasA bakmisimdir bakmadiklarimda vardir bana ulasabilirler
Bazen bisiler tutuyor bazen tutmuyor .. Fal iste ..
ahahahahahha doğru canım hatta KK Kızlarına ücretsiz yazcam
B
bEn hepsini denedim nerdeyse tek olumsuz rezzan.
sen de iyiki varsın bitanemhepiniz iyi ki varsınız benim ailemsiniz iyiki siz olmasanız böyle anlatamazdım...sizi çok seviyorummm
neeee ? 17 mi ?
evet arkidişler bu bizim eserimizdirfalcıları rezil de ediyoruz vezir de.. en son bu rakamları medyumfatima'da duymuştum.. ne günlerdi bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?