Binnaz Abla

Kızım yeter artık kendini heba ettin resmen. Ayrılmışlar işte, daha ne istiyorsun neye ağlıyorsun ? Git yat dinlen bence, yeter kendini harap ettin.
of of haklısın ama ıste kuzum...:/ bende ıcıme atıyordum aylardır bugunde patladım kac aydır aglamıyordum

ay şu selena da ömrümü yedi. biri iptal etmiştir canım sıran atmıştır o yüzden demek ikimize peşoeşe bakcak

Ben caldirdim diye aradi cunku

bende dayanamaz 10 kere aramıştım, anlık açmasam da

canım yukarıda anket var, çok oy alanları deneyebilirsin, ben saraylı, selana ve rezzanı önerrim 3 oyum da zaten onların :)

Bilmiyomki baksa iyi olurdu ya off hayaller × gercekler ....
yavrum baksada kurtulsak artık ya kaç fal bakıyo acep girdiğinde bide ben şeyi merak ediyorum mesela su attım 4 gün oldu enerji değişimi olmuyormu 4 günde o anda falı gönderdiğim enerjiye mi bakıyor yoksa kendi falı açtığındamı alıyor enerjiyi

bende dayanamaz 10 kere aramıştım, anlık açmasam da

canım yukarıda anket var, çok oy alanları deneyebilirsin, ben saraylı, selana ve rezzanı önerrim 3 oyum da zaten onların :)
Rezzanla selnya bktrdim selenaya 2.falimi attim :)

Ben cizgi fali attim 4 tane fln bkyo sanirim

Ayy hadi hepınızın yüzü gülsün ben hepımız yerıne aglıyorum zaten..

öyle deme canım, ağlamayalım istiyorum, felaketler yakamızı bırakmıyo bi türlü, seniüzeni at gitsin kenara, biz değerverdikçeonları yüceltiyoruz

Bu ilkay harry potterdaki ruh emiciler gıbı yemın edıyorum
hahaha, bu ilkay bana hep güzel şeyler söyledi, ama artık falları çıksın istiyorum...

haklısn galiba..bir şeyler şimdi acıga cıktı .. bu durumdan nasıl cıkacagım sınavlarım geliyor o kadar güçlü durdum sımdı olamıyorum...
Ne oldu sen yemeye gıttın orada duygu patlamasımı oldu? Yoksa ay catlıcam kızlar telefondan acmıyo kırk saat gozunuzu sevıyım ne olmuş bırı anlatsın nıye aglıyosun ayrılmamışlarmı??

ama kızı ınstagramdan takip etmiş..ayrılsalar ne olur yavrum bugun böyle tuhaftı hıcbır sey hıssedemedım herkes bakıyordu dedı ınanamıyorum..bir ara nefret dolu baktı...
Şuan mı takıp edıyo kızı ayyy bıktım erkeklerrr sızdennnnnnn

Ne oldu sen yemeye gıttın orada duygu patlamasımı oldu? Yoksa ay catlıcam kızlar telefondan acmıyo kırk saat gozunuzu sevıyım ne olmuş bırı anlatsın nıye aglıyosun ayrılmamışlarmı??
ayrılıp ayrılmadgını bılmıyorum kızım ama kız her şeyini silmiş bugunde yoktu bulundugumuz yerde..bana baktı ama herkes öyle dedi ben tuhafm.

ayrılıp ayrılmadgını bılmıyorum kızım ama kız her şeyini silmiş bugunde yoktu bulundugumuz yerde..bana baktı ama herkes öyle dedi ben tuhafm.
Heee eh ya.bende korktum kızla geldı dıye flan. Tamam ne guzel işte. Ama sende sey olmuştur bu kadar zaman bu anı bekledın.baskasıyla olması degıl gelmesıne odaklandın, gelme pozısyonu olupta gorunce onu bıze bunları neden nasıl yasattı oldun baska kıza nasıl olur dıye, orada duran senın askındı cunku uzulme canım ayrılmışlardır artık uzulme.ınstagramdan suan mı takıp etmış yoksa eskıyımı dıyosın eskıyse artık kurma.hangımızın bekledıgı gerı donse kımse ılk zamanlar herseyı sındırıp laylay yapamıcak guven bana ınsanı bu durum bu yaşadıgın, onurlu kadın durumu.uzulme bı donsun tam gecıcekk hadı gul artık, hepımız hbr bekledık senden. :))

çok teşekkür ederim kızlar darısı tüm iş arayanlara
canım, tebrik ederim, umarım istediğin gibi olur
darısı bizim gibi işsizlerin başına :)

Saol canim benim
Topicten cogu arkadasA bakmisimdir bakmadiklarimda vardir bana ulasabilirler
Bazen bisiler tutuyor bazen tutmuyor .. Fal iste ..

thalix çok güzel bakar kızlar :)

ahahahahahha doğru canım hatta KK Kızlarına ücretsiz yazcam

ayyy banada bakın selanaya attım fal 17. sıradayım ben de kim bilir kaç gün sonra gelicek falım....
bende sana bakarım tatlım ne istersen

B

bEn hepsini denedim nerdeyse tek olumsuz rezzan.

rezzan hep iyi söyler yani genelde iyi söyler, yaşayalım görelim, işh rezzanın falı çıkmaz da güzel olur canım,ama bana dedikleri çıksın :) fallarım güzel çıkıyo ama işler hep aksi gidiyo bende...

hepiniz iyi ki varsınız benim ailemsiniz iyiki siz olmasanız böyle anlatamazdım...sizi çok seviyorummm
sen de iyiki varsın bitanem

Son düzenleme:
neeee ? 17 mi ?
evet arkidişler bu bizim eserimizdir falcıları rezil de ediyoruz vezir de.. en son bu rakamları medyumfatima'da duymuştum.. ne günlerdi bee

Evet Urminaa cım, 12 yi geçtikten sonra attım, henüz yeni yani 17. sıradayım...
2 haftaya bakar heralde, olaylar ne yönde gerçeklir o zamana kadar bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…