Binnaz Abla

Evet Urminaa cım, 12 yi geçtikten sonra attım, henüz yeni yani 17. sıradayım...
2 haftaya bakar heralde, olaylar ne yönde gerçeklir o zamana kadar bilemem
ya selena bende anı ve geçmişi çok iyi bilmiş ama gelecekte hep patlamış kızlar ya.. ben de artık anı iyi bilen ve geleceği bilen falcılar olarak falcılarımı kategorilere ayırdım, baktıracağım konuya göre atıyorum.

mesela birinin düşüncelerini merak ediyorsam anlık falcılardan seçiyorum, yok mesela bir sınav sonucu veya bir iş görüşmesi gibi konular için ise gelecek tutturanları. ama gelecekçiler çok çok az ve her zaman da bilemiyorlar işte

urmina yıgıtın falı sana cıkmısmıydı?

selena gelecek tutturdu bende, 3 dedği şey çıktı 4. sü dediği gibi gelişti, ufak tefek bi kaç şeyivar hala 2ay önce baktırmıştım, şimdi bu 4. sünün devamı ve diğer beklediğim şeyler için açtım, 2 haftaya anca bakar heralde...

sen kimleri öneriyosun gelecekçiler için, geleceği bilen anı da iyi biliyor ama...
off bilemiyorum ben moralim çok bozuk zaten bugün, fal atmıycaktım bugünkü sıkıntılarım üzerine dayanamadım

neler cıktı mesela cok ozel olmadan yazarmısın yıgıte baktırıp uzun bı ara vermek ıstıyorum
geçen seneden baktırdığım biri idi kendisi..toplamda 3 kez baktırdım.. geçen sene baktırdığımda sınav durumlarımı bilmişti, o zamanki esas oğlanın psikolojisini bilmişti, bu sene karşıma çıkacak ve benden hoşlanacak birini bildi. bu senenin devamı ile ilgili kehanetleri çıkmayacak o kesinleşti zira 2015 te evlilik kararı alıcaksın demişti. öyle bir karar filan almam ben, çok kel alaka bir tahmin.. bir de 1 sene sonra 2017 gibi yurtdışına çıkcaksın yine demişti.. ben o ihtimal için tekrar baktırmak istemiştim ama sonuç malum işte

ben bulsam medyumfatima'ya baktırcam ama piyasadan silindi.. 2 kısacık falında da full tutturan tek kişi oldu bana..
onun haricinde fama, meryem, nesibe, saraylı gelecek için söyledikleri çıkanlar bana.

ben bulsam medyumfatima'ya baktırcam ama piyasadan silindi.. 2 kısacık falında da full tutturan tek kişi oldu bana..
onun haricinde fama, meryem, nesibe, saraylı gelecek için söyledikleri çıkanlar bana.
fama gitmiş galiba, saraylı benim de favorim ama piyasada yok bu ara, saol canım nesibe de 40 tl olmasaydı denerdim, 40 çok bence...

günaydınn kızlarr ,
Dün bir arkadaşımla birlikteydim ve bana bir falcı buldum dedi , benim ne kadar düşkün olduğumu iyi bilir :))
şişli kurtuluşta yeni açılan astonomi merkezi varmış orda bakıyomuş kadın adı meral ,
İnternettne baktım biraz Beyoğlu falcısı meral diye geçiyor , kadın belgeli falan tescillenmiş
Bu arkadaşlar oranın elektrik işlerini yapmaya gidiyolar , kadınla karşılaşıyolar ve tak tak herşeyi söylemiş yüzlerine ...
Şaşırdımmm Duyan bilen var mı bu kadını , yoksa kendime hakim olamayıp soluğu orda alıcam

Kızlar şans açıklığı için dua yada başka bi Yöntem biliyomusumuz ya gün içinde yaşadıklarımı anlatsam yok artık dersiniz:)

bugün bakıcak muhtemelen dün girmedi 2 inci sıradayım tellwede binnaz a baktırdım ama hiçbirşey anlamadım bilemenler varsa bilgi verirseniz sevinirim kafam karıştı :S

Kizlar cuma mesaji gonderdim benimkine cuma hatirina bile cevap vermedi

Durma git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…