Binnaz Abla

bugün berbat bir gündü hemen fal baktırmam lazım bana bi isim önerin hemen kızlar.bu arada mirac telvede bana 26 27 eylül dmeişti bir iki gün kaldı asla çıkmayacak adım kadar eminim.

Gizem sitare baktır kafan rahat olur yada yorumcu duruyu öneririm evrenden mesajınız varda istersen baktırdım doğru tespitller yapmış iistersen açelyada iyidir

bugün berbat bir gündü hemen fal baktırmam lazım bana bi isim önerin hemen kızlar.bu arada mirac telvede bana 26 27 eylül dmeişti bir iki gün kaldı asla çıkmayacak adım kadar eminim.

Fal sepeti samira diyorum. an an yaşadıklarımı bildi yahuuu. şok oldum. gelecekle ilgili bakalım bekleyeceğim.

benim 3 4 aydır her ay öyle.hergün fal baktırılırmı çıldırdım artık. ne güzel 3 gündür baktırmıyordum haa.aynı yerde çalışmasaydık ne vardı saanki.belkide unutup gidecektim.

bende bu ay her gün hemde 3-4 tane baktırdım .. valla iflas ettim . artık paramı bunlara harcamayacam karar verdim .. bir nesibeye yollarım okadar merakım gitsin ...onun dışında kimseye baktırmıcam söz verdim kendime ...

Durunun özel güçleri varmış evrenden mesajınızmı var ne herkese telde bakmıyor önce on line bakıyor uzun zamandır söylediği şeyle kendime gelip yüzleştim yarında açelyaya baktırıcam size anlatırım kızlar meleğin enerjiside iyi ooff artık birsüre ara versem çok iyi olcak zaten bbenimi başkasıyla flörtte

nesibe de çok iyi ayrıca rezzan abla diyorum

tvyi açayım dedim kafam dağılsın tv bozuldu şaka gibi kaldım öyle

Canın çok sıkıldıysa ve sürekli 'acaba'larla düşünüyorsan çevrende olumsuz bir enerji alanı yaratmışsındır.
Ve bu enerji alanı ile tv, bilgisayar vs. elektrikli aletleri bozarsın. Şaka gibi ama gerçek :))
Ayrıca enerjini değiştirmediğin müddetçe benzer enerjileri çekersin.

Böyle durumlarda duş almayı ve duşun altında uzun uzun kalmayı tavsiye ederim.
Yapabiliyorsan duştan çıkmadan evvel ya sirkeli su yada tuzlu su ile bir kaç tas suyu üstünden dök...
İyi gelecektir...
Enerjini temizlersin...

gönderdim tellweden birine saçma sapan bi yorum gelicekmiş gibi bi his var içimde.

Adin 5 kredi, tavsiye ederim şekerim

Biliyorsun ben de işyerimdeki bir gerzekten hoşlanıyorum......allah sonumuzu hayır etsin

Falsepetindeki Samira'nın kahvesi de 10 tl, ben beğenmiştim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…