kahın 39 u da tavsıye ederım kızlar kahve baktırdım guzeldı bakalım verılenn tarıhler hep aynı ınsallah bu kez tutar
hmm . Kahve mi bakıyor . Ya konuyla ilgisi yok ama bende neden bu güler yüz ifadeler falan çıkmıyor
allat bır tablo var o tablo cıkmıyormu sende
çıkmıyor öle ifadeler yok neden ki
bugün berbat bir gündü hemen fal baktırmam lazım bana bi isim önerin hemen kızlar.bu arada mirac telvede bana 26 27 eylül dmeişti bir iki gün kaldı asla çıkmayacak adım kadar eminim.
Fal sepeti samira diyorum. an an yaşadıklarımı bildi yahuuu. şok oldum. gelecekle ilgili bakalım bekleyeceğim.
Ayy nebiliyim birsürü denedim bende ama ne gelen var ne giden bu ay 150 tl m gitti
ona baktırdım cnm.inş dedikleri çıksın.şöyle tellweden falan ucuza iyi bakan kim var ki? şu anlık krizim geçsin yeter.
benim 3 4 aydır her ay öyle.hergün fal baktırılırmı çıldırdım artık. ne güzel 3 gündür baktırmıyordum haa.aynı yerde çalışmasaydık ne vardı saanki.belkide unutup gidecektim.
Aynı işyeride çalışmakmı çıldırır innsan gerçi ben hergün görmüyorumda ne oluyorki bende deliricem
Durunun özel güçleri varmış evrenden mesajınızmı var ne herkese telde bakmıyor önce on line bakıyor uzun zamandır söylediği şeyle kendime gelip yüzleştim yarında açelyaya baktırıcam size anlatırım kızlar meleğin enerjiside iyi ooff artık birsüre ara versem çok iyi olcak zaten bbenimi başkasıyla flörtte
tvyi açayım dedim kafam dağılsın tv bozuldu şaka gibi kaldım öyle
gönderdim tellweden birine saçma sapan bi yorum gelicekmiş gibi bi his var içimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?