Cuma hatrıı ne arkadaşımm yaa benim içim şiştii arasaydınn yaa nolcaksaa olsunnKizlar cuma mesaji gonderdim benimkine cuma hatirina bile cevap vermedi
Aynilarini bnda dedi :)Medyumsaruman'a baktırdım arkadaşlar ilişkimle ilgili çok olumlu şeyler söyledi ancak benim öyle çok iyi giden bir ilişkim yok bu yüzden baktırmak istemiştim zaten, kafam karıştı iyicekarşı taraftan görmediğim değeri bana uzun uzun anlattı sana çok değer veriyor seviyor diye ama bilemedim doğrusu 3 ay sonra yolculuk yapacağımı söyledi, doğru öyle bir planım var. onun dışında nokta atışı olmadı genel şeylerden bahsetmiş güzel bir hayatın olacak, gelecekte çok mutlu olacaksın vs... katina baktı bu arada Burda başka baktıran var mı saruman'a ??
TATLIM 3 AY SONRA YAZ HERKESİN ÖYLE TATİL PLANI VAR BANA DA HEP DİYOLARMedyumsaruman'a baktırdım arkadaşlar ilişkimle ilgili çok olumlu şeyler söyledi ancak benim öyle çok iyi giden bir ilişkim yok bu yüzden baktırmak istemiştim zaten, kafam karıştı iyicekarşı taraftan görmediğim değeri bana uzun uzun anlattı sana çok değer veriyor seviyor diye ama bilemedim doğrusu 3 ay sonra yolculuk yapacağımı söyledi, doğru öyle bir planım var. onun dışında nokta atışı olmadı genel şeylerden bahsetmiş güzel bir hayatın olacak, gelecekte çok mutlu olacaksın vs... katina baktı bu arada Burda başka baktıran var mı saruman'a ??
donetella ben olsam ben de cvp vermezdim sana.. aaradığında açmadın herifi şimdi bişey olmamış gibi cuma msjı atmana uyuz olurdum.Kizlar cuma mesaji gonderdim benimkine cuma hatirina bile cevap vermedi
donetella ben olsam ben de cvp vermezdim sana.. aaradığında açmadın herifi şimdi bişey olmamış gibi cuma msjı atmana uyuz olurdum.
Kaça bakıyomuş canımDurma git bence
Hem adam cevap vermedi diye kiziyosun hemde arayinca acmiyosun ya aradiginda acicaktin acmadiysan simdide aglanmiycaksin bu kadar basit .Aradaginda pek hos seyler olmazdi cunku :S
Kaça bakıyomuş canım
Kızlar şans açıklığı için dua yada başka bi Yöntem biliyomusumuz ya gün içinde yaşadıklarımı anlatsam yok artık dersiniz:)
Kizlar cuma mesaji gonderdim benimkine cuma hatirina bile cevap vermedi
Haklısın bıre tavsıye edenın fal baktırma bılgısıfe degıstırıyo durumu, cok falcıya gıden bırıyse anlıyo yorumcunun ıyı olup olmadıgıno, yok kırkyılda bı gıdıyosa bıraz sazanlık yapıyo, etkılenıyo, benım başıma geldı:) arkım onerdı gıttım kızda cok fal baktıran bırı degıldı ama övünce gıdıyım dedım, ayyy kadın bı başladı bakmaya tamamen soru cevap be laf oyunlu bıraktım yorumu yarıda kalktım:) benım saf kalplımı uyutmuş kadın ayakta, benımkıde cok ıyı bıldı dıye anlatıyo:) kardesım kadar sevdıgım bı arkım olmasa tepkım farklı olurdu:)) o kadar yol gıtmıştım:)))50 tl
Ama kararsız her çok iyi diyen falcıya koşa koşa gittim sonuç hüsran ....
Tedirginim yani ... Eserse bianda kendimi orda bulabilirm ama :)
Haklısın bıre tavsıye edenın fal baktırma bılgısıfe degıstırıyo durumu, cok falcıya gıden bırıyse anlıyo yorumcunun ıyı olup olmadıgıno, yok kırkyılda bı gıdıyosa bıraz sazanlık yapıyo, etkılenıyo, benım başıma geldı:) arkım onerdı gıttım kızda cok fal baktıran bırı degıldı ama övünce gıdıyım dedım, ayyy kadın bı başladı bakmaya tamamen soru cevap be laf oyunlu bıraktım yorumu yarıda kalktım:) benım saf kalplımı uyutmuş kadın ayakta, benımkıde cok ıyı bıldı dıye anlatıyo:) kardesım kadar sevdıgım bı arkım olmasa tepkım farklı olurdu:)) o kadar yol gıtmıştım:)))
heh işte konusunca da öyle oluyor iki tarafıda b.klu değnek yani..anlam aramayalım kuzum konusma nasıl ilerliyor..Ya kizlar varya keske hic iki kelam.lafta etmeseydik diyorum suan elimde telefon yazsin die bekliyorum gorusmuyoken kendimce birseyleri tutunuyodum simdi bi beklenti icine girdim kendimi daha kotu hissediyorum yani surekli watsapta bi fotograf degisme modu anlamadim ya niye bunu yapiyo
Off gerizekali dicemKizlar cuma mesaji gonderdim benimkine cuma hatirina bile cevap vermedi
Kuzu az bı sabır ne kadar sabırsızsın cuma mesajı nedır canım Allah askına :))) bıraz sabret senın ıs olacak gorursun bakBu arada profilinde mert reiki ile yorumlara bakıyorumda bir bana mı salladı bu herif ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?