Binnaz Abla

Medyumsaruman'a baktırdım arkadaşlar ilişkimle ilgili çok olumlu şeyler söyledi ancak benim öyle çok iyi giden bir ilişkim yok bu yüzden baktırmak istemiştim zaten, kafam karıştı iyice karşı taraftan görmediğim değeri bana uzun uzun anlattı sana çok değer veriyor seviyor diye ama bilemedim doğrusu 3 ay sonra yolculuk yapacağımı söyledi, doğru öyle bir planım var. onun dışında nokta atışı olmadı genel şeylerden bahsetmiş güzel bir hayatın olacak, gelecekte çok mutlu olacaksın vs... katina baktı bu arada Burda başka baktıran var mı saruman'a ??

Aynilarini bnda dedi :)

TATLIM 3 AY SONRA YAZ HERKESİN ÖYLE TATİL PLANI VAR BANA DA HEP DİYOLAR

Kızlar şans açıklığı için dua yada başka bi Yöntem biliyomusumuz ya gün içinde yaşadıklarımı anlatsam yok artık dersiniz:)

al benden de o kadar ya iş görüşmesinden çıktığımdan beri ağlıyorum, olumsuz da değildi ama üzerimde bir şanssızlık hissediyorum.

50 tl
Ama kararsız her çok iyi diyen falcıya koşa koşa gittim sonuç hüsran ....
Tedirginim yani ... Eserse bianda kendimi orda bulabilirm ama :)
Haklısın bıre tavsıye edenın fal baktırma bılgısıfe degıstırıyo durumu, cok falcıya gıden bırıyse anlıyo yorumcunun ıyı olup olmadıgıno, yok kırkyılda bı gıdıyosa bıraz sazanlık yapıyo, etkılenıyo, benım başıma geldı:) arkım onerdı gıttım kızda cok fal baktıran bırı degıldı ama övünce gıdıyım dedım, ayyy kadın bı başladı bakmaya tamamen soru cevap be laf oyunlu bıraktım yorumu yarıda kalktım:) benım saf kalplımı uyutmuş kadın ayakta, benımkıde cok ıyı bıldı dıye anlatıyo:) kardesım kadar sevdıgım bı arkım olmasa tepkım farklı olurdu:)) o kadar yol gıtmıştım:)))

Baktırdıgım tüm fallar güm ve pembe valla..ne gelen var ne giden.mart cıktı nısanda fos olacak gibi.

Ya kizlar varya keske hic iki kelam.lafta etmeseydik diyorum suan elimde telefon yazsin die bekliyorum gorusmuyoken kendimce birseyleri tutunuyodum simdi bi beklenti icine girdim kendimi daha kotu hissediyorum yani surekli watsapta bi fotograf degisme modu anlamadim ya niye bunu yapiyo

aynen canım bende anlıyorum artık direk :)
Ama arkadaş fal baktırmaya gitmemiş , yeni açtıkların yerinin elektrik işlerini bunlar almışlar , bişey için bakmaya gitmiş oraya kadınla karşılaşmış , direk suratına bakıp hayatıyla ilgili bi kaç bişey söylmeiş ve doğru şeyler .
Ama bilmiyorum ki işte bakcaz

Bu arada profilinde mert reiki ile yorumlara bakıyorumda bir bana mı salladı bu herif ya?

heh işte konusunca da öyle oluyor iki tarafıda b.klu değnek yani..anlam aramayalım kuzum konusma nasıl ilerliyor..

kızlar serüvene sanal fincan deneyen var mı ucuz bişeyler atayım istiyorum bugün ama sanal fincan nasıl olur bilemedim, tabi şimdi 1 liralık sanal fincandan adamın gidiciliğini bilen greta performansı beklemiyorum ama hisli hatun diyen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…