- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
cumacı ben degılım kuzuuuu:))))))))))))))))))))Kuzu az bı sabır ne kadar sabırsızsın cuma mesajı nedır canım Allah askına :))) bıraz sabret senın ıs olacak gorursun bak
Ben hep ıkınızı ksrıstırıyorum:)))cumacı ben degılım kuzuuuu:))))))))))))))))))))
hahahahahaha :))))))))))))))))Ben hep ıkınızı ksrıstırıyorum:)))
Dun oyle azck knstk adam hayat kurma pesinde iste basakla konusmasi sadeece merakya baska birsey degilheh işte konusunca da öyle oluyor iki tarafıda b.klu değnek yani..anlam aramayalım kuzum konusma nasıl ilerliyor..
Aradim cnm kapaliydi yaa biraktim artik..Kuzu az bı sabır ne kadar sabırsızsın cuma mesajı nedır canım Allah askına :))) bıraz sabret senın ıs olacak gorursun bak
belki de o hayata senı de alır olamaz mıDun oyle azck knstk adam hayat kurma pesinde iste basakla konusmasi sadeece merakya baska birsey degil
Dun oyle azck knstk adam hayat kurma pesinde iste basakla konusmasi sadeece merakya baska birsey degil
sana aynen geri iade ediyorum noktaOff gerizekali dicem
Yanlz fallarla o kadar kafayi bozmusumki bana bicok kisi iste is pesinde kendi isini kurma suan hayato duzgun degil bu yuzdn sana zarar vermek istemiyor vs vsss dediler bunu ama buna inanip ahh evet boyle ondan diyemiyorumkibelki de o hayata senı de alır olamaz mı
Aynen oyle canim suan duramayip laf soyliyesim var o zaten bana hep derdi biz 2 gun iyiysek 3 gun kotuyuz diye yani birset beni durtuyo acikcasi birseyler soylemek geciyo icimden zor engel oluyorumah canım ya hep böyleler işte ararlar umutlanırız aramazlar üzülürüz kadın olmak cok zor ya ne dersek diyelim ruhumuz farklı erkeklerden
fala inanma falsız kalma demişler..Yanlz fallarla o kadar kafayi bozmusumki bana bicok kisi iste is pesinde kendi isini kurma suan hayato duzgun degil bu yuzdn sana zarar vermek istemiyor vs vsss dediler bunu ama buna inanip ahh evet boyle ondan diyemiyorumki
Aynen oyle canim suan duramayip laf soyliyesim var o zaten bana hep derdi biz 2 gun iyiysek 3 gun kotuyuz diye yani birset beni durtuyo acikcasi birseyler soylemek geciyo icimden zor engel oluyorum
Aynen oyle canim rahatliyorum valla laf ettigimde sonra uzuluyorumda ama kisa suruyo uzuntumsöyleyince rahatlayacaksan söyle gitsin valla içinde dert olacağına ona dert olsun
Aynen oyle canim rahatliyorum valla laf ettigimde sonra uzuluyorumda ama kisa suruyo uzuntumya cok garip bi duygu eskiden olsa ne sevinirdim birseyler yapmasina cabalamasina simdi sinirleniyorum ben mutsuzum oda mutsuz olsun diyorum acaba bu gercektem sevgi mi ya bunuda dusunuyorum bu kadar cok sevsem kotu olmasini istermiyim ki...
Cok dogru soyluyosun onun icinde benim icinde askti bence bu bazen benim omrumu gecirmek istedigim insan bu olamaz diyorum..sevgi değil aşk bu, ben sevgi ile aşkın ayrı duygular olduğuna inanıyorum aşkta tutku nefret vb bir sürü duygu var sen aşık olarak sevmişsin o yüzden onun da mutsuzluğunu istiyorsun. Ama aşık olmadan sevseydin bağlansaydın alışkanlık olsaydı duyguların farklı olabilirdi yine üzülürdün ama biz yapamadık mutlu olsun diyebilirdin. Bence durum bu hayatım
Artık emin olduğuma göre yazabilirim selenaya kardesim fal attı haksızlıkmı yapıorum tekrar baktırsammı die debelenirken ben baktırıyım banada tutturursa özür diler baktırırsın dedi ve kardeşimin asla falla fulla işi yok sosyal medya kullanmaz ztn böle bi zamanı yok yabancı bi firmada gecs gündüz calısıo.. Bi fal geldi cikletten bozma.. Bnm için bundan sonra kendisi sahtekardır.. Günahını almadıgım için cok mutluyum:)
kesinlikle inanırım. birini kötülemeyi sevmiyorum ama iyi falcı olsa bana da o kadar kötü fal gelmezdi. yani kötü anıydı, enerjiydi ben ciddiye almıyorum. ben beğenenlerin de soru sorarken fazla bilgi vermiş olabileceğini düşünüyorum nazicane :/ çünkü duvarında ne övgüler var. hissi olan falcı naazz gibi, fama gibi olur. genel sorduğum halde direk anı, geçmişi dökmüşlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?