Binnaz Abla

Ya
aaa hadı yaa cok mutsuzum suan gercekten tuh keske bole olmasaydı bakalım gorcez ne olup bıtecegını kafamı karıstıran soru ıse dedıklerı nasıl cıkıyor burda bı suru ınsan var yasayan Acaba atıyorda tutuyormu

Nasi emin oldunki ben 2.falimi attim hatta seviyorumda kendisini glismeeride onun dedigi zamanda yasiyorum bana arastursa bile bulamicagi ayrintilari vermisti.sasirdim dogrusu

Kizlar nesimeyi nasil bilirsnz kredim vardi ona attim

Ya selena bende iyi mi kotumu bilemedim iki fali farkliydi birinde olumsz birinde olumluydu ondan guvenim sarsildi yani karsi tarafn dusncesi degisebikir tabiki ama birinde baskasyla evlenip digerinde onla olunca biraz sacma geldi

valla canım enteresan işte yaa. bana öyle sallamaydı ki işte biri çıkıcak karşına beğenmiceksin sonra başkası olucak işte prensin o, onunla evleniceksin falan filan. dedim bu ne gelecekle ilgili bi iki uyduruk öngörü. ama işte sana da iyi bilmiş. belki de şans. bazılarımıza özeniyolar o an, sonra arada yorulunca bazılarımıza böyle kötü fallar bakıyolar.

bu arada bizim için değildi söylediğim. o duvara bakıyorum da baya safça insanlar var bence her şeyi anlatıp iyi bildi diyolar gibime geliyor:/ yoksa biz profuz öyle bilgi vermeyiz, kötü falı da yemiyoruz tabi:)

bende tamamen patlak ne iş ne aşk bildi. Ama thalix begenmişti, gerçi ilk baktırdığım ben de begendim ama zamanla patladı, bir de bir arkadasımıza cıkmıstı bir dediği
Ayyy deme kiz oyle benide cekti bian ona atasn geldi ya suanki durumu bilse yeter bana amaci neymis ogrensem

Bu famaya bi ben mi yetisemedim:-( acep nerelerde nerde yasiyo bulsak

Ayyy deme kiz oyle benide cekti bian ona atasn geldi ya suanki durumu bilse yeter bana amaci neymis ogrensem

baktır içinden geldiyse canım valla ben bile kimseyi bulamazsam atarım atcak kişi kalmadı zaten tellwede dene bakalım

ona ben de şaşıyorum ablaaa ayrıldık ablaaa barıştık ablaa napayım, ya bu kadar anlatılmaz ki ama onlar küçüktür daha ya liseli bıcırlardır bence :)

yok yok kötü değil yanlıs anlasılma olmasın iş konusunda inanılmaz sıkmış ama aşkta fena değildi kızlar en gec 5 ay içinde demiş herkesin dediğini mayıs oluyor işte denenebilir an için. Ben patladı diyorum ama hani belli de olmaz dipnot düşeyim ama şu an için patladı benim duygularım değişti diyim.

Bana suan an lazim valla gelecek cikan zaten yok suanki dusuncesi onemli benm icin

Kizlar nesimenin fali gelmis hic bilgi vermedim geri donus varmi dedim sadece mantikli gibi geldi ama 6 ay daha bu belirsizlk olucak akli halaa sende filan yazmis birde birseyleri kurma pesinde demis ben 6 ay daha beklersem tam 1 yil adami beklemis olcam bende bi erkek olsam 1 yil bekliyen kadina donerim baskasindn hayir gelmez diye bu ne ya omrumden omur gittii

neleri bilmiş yine mi atsam kız

ne ara attın ne ara fal geldi bir de baya hızlıymıs

beklenir canım nolucak o da yalnızsa sorun yok. böyle karşılıklı bekleniyorsa, ayrılıklar da sevdaya dahil:)))

neleri bilmiş yine mi atsam kız

ne ara attın ne ara fal geldi bir de baya hızlıymıs
Bende sasirdm cok cabuk geldi zor zamanlrinda yaninda olmams evet dogru bu birseylerin pesinde kendine ceki duzen demis buda dogru birde ondan beklentisi olan baska bi kadin demis malesefki buda dogru gecmisyle ilgili bi durum ve ben bunu biliyorum onla ilgili bi dusuncesi yok seni halaa seviyo ama bu belirsizlk boyle devam etcek bi sure daha demis

beklenir canım nolucak o da yalnızsa sorun yok. böyle karşılıklı bekleniyorsa, ayrılıklar da sevdaya dahil:)))
Ben kimse yok diye biliyorum canim ama erkek iste bilemezsnki ayri sehirlerdeyz ama olsa duyardm sanirim 6 aydir watsapa hep laf solicek seyler yazdi biri olsa yapmzdi sanirim

ay valla atasım geldi ama duratım durayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…