aaa hadı yaa cok mutsuzum suan gercekten tuh keske bole olmasaydı bakalım gorcez ne olup bıtecegını kafamı karıstıran soru ıse dedıklerı nasıl cıkıyor burda bı suru ınsan var yasayan Acaba atıyorda tutuyormuArtık emin olduğuma göre yazabilirim selenaya kardesim fal attı haksızlıkmı yapıorum tekrar baktırsammı die debelenirken ben baktırıyım banada tutturursa özür diler baktırırsın dedi ve kardeşimin asla falla fulla işi yok sosyal medya kullanmaz ztn böle bi zamanı yok yabancı bi firmada gecs gündüz calısıo.. Bi fal geldi cikletten bozma.. Bnm için bundan sonra kendisi sahtekardır.. Günahını almadıgım için cok mutluyum:)
Nasi emin oldunki ben 2.falimi attim hatta seviyorumda kendisini glismeeride onun dedigi zamanda yasiyorum bana arastursa bile bulamicagi ayrintilari vermisti.sasirdim dogrusuArtık emin olduğuma göre yazabilirim selenaya kardesim fal attı haksızlıkmı yapıorum tekrar baktırsammı die debelenirken ben baktırıyım banada tutturursa özür diler baktırırsın dedi ve kardeşimin asla falla fulla işi yok sosyal medya kullanmaz ztn böle bi zamanı yok yabancı bi firmada gecs gündüz calısıo.. Bi fal geldi cikletten bozma.. Bnm için bundan sonra kendisi sahtekardır.. Günahını almadıgım için cok mutluyum:)
Kizlar nesimeyi nasil bilirsnz kredim vardi ona attim
Ya selena bende iyi mi kotumu bilemedim iki fali farkliydi birinde olumsz birinde olumluydu ondan guvenim sarsildi yani karsi tarafn dusncesi degisebikir tabiki ama birinde baskasyla evlenip digerinde onla olunca biraz sacma geldiArtık emin olduğuma göre yazabilirim selenaya kardesim fal attı haksızlıkmı yapıorum tekrar baktırsammı die debelenirken ben baktırıyım banada tutturursa özür diler baktırırsın dedi ve kardeşimin asla falla fulla işi yok sosyal medya kullanmaz ztn böle bi zamanı yok yabancı bi firmada gecs gündüz calısıo.. Bi fal geldi cikletten bozma.. Bnm için bundan sonra kendisi sahtekardır.. Günahını almadıgım için cok mutluyum:)
hayatım ömrümde hiçbir falcıya özel bilgi vermedim genel sorarım, ve hemen hemen her falda farklı hesaptan atarım. Selena bana iş sormadığım halde ,aşktı soru, iş konusunda yol ayrımına gireceğimi söyledi ve aniden yol ayrımındayım, tekrar bir sınav acıldı bu sınav fal baktırdığımda açılmamıştı, şimdi ben iki meslek arasında kelimenin tam anlamıyla yol ayrımındayım. Aşk konusunda patladı bence ya da benim pek umrumda değil artık aşk ama iş konusuna ben değinmediğim halde kadın su anki durumu bildi
Ben famayı cok severim gelsin tekrar tekrar atarım ama fama da benim arkadasıma epey patlak bir fal atmıstı malesef bu fal işi böyle bir şey keşke hiç atmasak vallahi resmen alkolil gibiyiz falkoliğiz
Ayyy deme kiz oyle benide cekti bian ona atasn geldi ya suanki durumu bilse yeter bana amaci neymis ogrensembende tamamen patlak ne iş ne aşk bildi. Ama thalix begenmişti, gerçi ilk baktırdığım ben de begendim ama zamanla patladı, bir de bir arkadasımıza cıkmıstı bir dediği
Bu famaya bi ben mi yetisemedim:-( acep nerelerde nerde yasiyo bulsakhayatım ömrümde hiçbir falcıya özel bilgi vermedim genel sorarım, ve hemen hemen her falda farklı hesaptan atarım. Selena bana iş sormadığım halde ,aşktı soru, iş konusunda yol ayrımına gireceğimi söyledi ve aniden yol ayrımındayım, tekrar bir sınav acıldı bu sınav fal baktırdığımda açılmamıştı, şimdi ben iki meslek arasında kelimenin tam anlamıyla yol ayrımındayım. Aşk konusunda patladı bence ya da benim pek umrumda değil artık aşk ama iş konusuna ben değinmediğim halde kadın su anki durumu bildi
Ben famayı cok severim gelsin tekrar tekrar atarım ama fama da benim arkadasıma epey patlak bir fal atmıstı malesef bu fal işi böyle bir şey keşke hiç atmasak vallahi resmen alkolil gibiyiz falkoliğiz
Ayyy deme kiz oyle benide cekti bian ona atasn geldi ya suanki durumu bilse yeter bana amaci neymis ogrensem
Kizlar nesimeyi nasil bilirsnz kredim vardi ona attim
valla canım enteresan işte yaa. bana öyle sallamaydı ki işte biri çıkıcak karşına beğenmiceksin sonra başkası olucak işte prensin o, onunla evleniceksin falan filan. dedim bu ne gelecekle ilgili bi iki uyduruk öngörü. ama işte sana da iyi bilmiş. belki de şans. bazılarımıza özeniyolar o an, sonra arada yorulunca bazılarımıza böyle kötü fallar bakıyolar.
bu arada bizim için değildi söylediğim. o duvara bakıyorum da baya safça insanlar var bence her şeyi anlatıp iyi bildi diyolar gibime geliyor:/ yoksa biz profuz öyle bilgi vermeyiz, kötü falı da yemiyoruz tabi:)
nesimeenin hisleri var bence. boş biri değil. anda iyi ama gelecek tutmadı.bana o anki durumumu çok iyi anlatmıştı şaşırmıştım. yani anı merak ediyosan bilebilir. ama tabii şans baldana kötü bakmış bak:/
Bana suan an lazim valla gelecek cikan zaten yok suanki dusuncesi onemli benm icinnesimeenin hisleri var bence. boş biri değil. anda iyi ama gelecek tutmadı.bana o anki durumumu çok iyi anlatmıştı şaşırmıştım. yani anı merak ediyosan bilebilir. ama tabii şans baldana kötü bakmış bak:/
Bu famaya bi ben mi yetisemedim:-( acep nerelerde nerde yasiyo bulsak
Kizlar nesimenin fali gelmis hic bilgi vermedim geri donus varmi dedim sadece mantikli gibi geldi ama 6 ay daha bu belirsizlk olucak akli halaa sende filan yazmis birde birseyleri kurma pesinde demis ben 6 ay daha beklersem tam 1 yil adami beklemis olcambende bi erkek olsam 1 yil bekliyen kadina donerim baskasindn hayir gelmez diye bu ne ya omrumden omur gittii
Kizlar nesimenin fali gelmis hic bilgi vermedim geri donus varmi dedim sadece mantikli gibi geldi ama 6 ay daha bu belirsizlk olucak akli halaa sende filan yazmis birde birseyleri kurma pesinde demis ben 6 ay daha beklersem tam 1 yil adami beklemis olcambende bi erkek olsam 1 yil bekliyen kadina donerim baskasindn hayir gelmez diye bu ne ya omrumden omur gittii
Bende sasirdm cok cabuk geldi zor zamanlrinda yaninda olmams evet dogru bu birseylerin pesinde kendine ceki duzen demis buda dogru birde ondan beklentisi olan baska bi kadin demis malesefki buda dogru gecmisyle ilgili bi durum ve ben bunu biliyorum onla ilgili bi dusuncesi yok seni halaa seviyo ama bu belirsizlk boyle devam etcek bi sure daha demisneleri bilmiş yine mi atsam kız
ne ara attın ne ara fal geldi bir de baya hızlıymıs
Ben kimse yok diye biliyorum canim ama erkek iste bilemezsnki ayri sehirlerdeyz ama olsa duyardm sanirim 6 aydir watsapa hep laf solicek seyler yazdi biri olsa yapmzdi sanirimbeklenir canım nolucak o da yalnızsa sorun yok. böyle karşılıklı bekleniyorsa, ayrılıklar da sevdaya dahil:)))
Bende sasirdm cok cabuk geldi zor zamanlrinda yaninda olmams evet dogru bu birseylerin pesinde kendine ceki duzen demis buda dogru birde ondan beklentisi olan baska bi kadin demis malesefki buda dogru gecmisyle ilgili bi durum ve ben bunu biliyorum onla ilgili bi dusuncesi yok seni halaa seviyo ama bu belirsizlk boyle devam etcek bi sure daha demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?