Binnaz Abla

Arkadaşşar dün gece fal alemde ayline yolladım falımı 1saat 10 dakika sonra mail geldi yorumcu kabul etmemiş sorduğum soruyu sağlıklı bulmuyormuş.. mailimde başka bir kullanıcı belirtmemi ona aktarmalarını ya da kredimi geri almamı söylemişlerdi.. bende başka bir kullanıcı isimi verdim fakat beni NAİRA ŞUMAN a aktardılar ve bu yorumcu müsait diye sormadan hemen ona yollamıslar falımı. okadar özensiz boş konuşmuş ki ikidir parama yazık oluyor bende değerlendirmeye beğenmediğimi dobra dobra yazıverdim.. :) yorumcu bana emeğe saygızlık etmişsin duymak istediklerini söyleyecek bir yorumcu bulmalısın. istediklerini söylemeyince emeğe saygısızlık etmek ise hoş değil. Yazmış ama gerçketen bu falı ben herhangi bir çicekçi ablaya bile baktırabilirdim.. Bu akşam başka birini denemeyi düşünüyorum. Napsam :)) hahhah

Aylinle naira aynı sitede degılkı o aktarmayı nasıl yaptılar bıryolunvardan falaleme

Nasi emin oldunki ben 2.falimi attim hatta seviyorumda kendisini glismeeride onun dedigi zamanda yasiyorum bana arastursa bile bulamicagi ayrintilari vermisti.sasirdim dogrusu
bende şaşırdım bana dedikleride çıkmıştır hatta ikinciyi attım senden benden onceydın sanırım ilk sırada ben varım ama cıktı bakmadı daha umarım bakar bugün enerjı meselesi demek ki.

fal alem genel olarak beğenilmiyor sanırsam.. Evet burda da bir Aylin var

yok yahu rezzanı seven var, meryem desen son zamanların favorilerinden genel olarak biz fal sitelerini sevmiyoruz ama baktırıyoruz :) fal iadesi konusunda sıkıntı cıkartıyorlar galiba ama bence iade ederler sana benim istemediğim yorumcuya atmıssınız yaz

Canım kızla ayrılma konusunu bildi mi ne dedi aylin bir desene, falı atma istemiştim ama fala hiç gerek yok
kuzum dediki kız eglencelik bir kız hala hayatında sadece ona telveler neler gösteriyor yazdım baska hesaptan yazdım..ama bu erkegın sevgisi var sen adım atmıssın geri adım atmamıs sana bırkac defa dedi..size bu ayrılık aslında iyi gelmiş ikinizinde sevgisi var sen dun gozyası dokmussun ama o kızı kafana sakın takma bu da yüzde doksan dokuz nisan ayında tekrar birleşme var bu kızla sadece takılıyor sevgi yok arada seninle görüştükten sonra kızla ayrılacak zaten sallamıyor araları sorunlu ama bu ayrılık size iyi gelmiş ileriyi bilemem ama ikinizin de akıllanması var..su anda kötü durumdasınız dedi..

yazdım mail şuan acaba iade ya da kredi falan geri verirler mi görücez artık. Ben akşam girdiğimde meryem onlayn değildi maalesef dayanamadım bende ayline attım.......

Banada anı ve duygu düşünceleri iyi bilen bi falcı önerebilirmisiniz kızlar benimde çok ihtiyacım var bu aralar

senin adına cok sevindim umarım dedikleri olur cok mutlu olursun, ama atmayacağım ayline, bir kadın hakkında bu tarz cümleler yazan falcılardan hoşlanmıyorum. Ama sana baya baya bilmiş daha önce de begendiğini hatırlıyorum sen bence enerjini karıstırma bos yere ara ara ayline at canım ama cok atıyorsun, ara ara ayda 2 3 falan

Banada anı ve duygu düşünceleri iyi bilen bi falcı önerebilirmisiniz kızlar benimde çok ihtiyacım var bu aralar

ah pisi pisi ah bak bize neler yazdın gördün mü ne zamandır çıkamıyorsun topikten

ben meryemi begendim. Ama enerji meselesi sen beğenmeyebilirsin.

kuzum o cümleyi sadece o kullanmadı tüm baktırdıgım fallar aynı şeyi kız ıcın söylüyorlar o yüzden normal geliyor bana..bakalım ne olacak dunkı durumu soyleyınce zaten ben afalladım bakalım herkes nısan dedı cıkacakmı...

ah pisi pisi ah bak bize neler yazdın gördün mü ne zamandır çıkamıyorsun topikten

ben meryemi begendim. Ama enerji meselesi sen beğenmeyebilirsin.
Yanlış bi cümle kurup kendimi yanlış ifade ettim özürümüde diledim tekrar özür dilerim kızlar kusura bakmayın kötüydüm sinirlerim fena halde yıprandı yaşadıklarım yüzünden

bir yolun var da ki aylin mi bunları söyledi? geleceğe tarih verdi mi

inşallah çıkar canım bu arada ben ayline kahve atmıştım ama o kadar sıradan bir faldı ki sana nasıl böyle biliyor şaşırıyorum bana düzgün bakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…