- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
bir yolun var da ki aylin mi bunları söyledi? geleceğe tarih verdi mi
ah ahh bana da anı değil geleceği tutturabilen bir falcı lazımevet bir yolun var aylin demiş duygusuza bana baktığında sıradandı falı
kuzum enerji galiba:) meryemi ve aylini sevdim ben..hepsini tek tek duygularıma kadar söylüyorlar.Allah Allah sasırdım sana genel yorum yapmasına..inşallah çıkar canım bu arada ben ayline kahve atmıştım ama o kadar sıradan bir faldı ki sana nasıl böyle biliyor şaşırıyorum bana düzgün bakmadı
meryem e katina ve kahve attım zaten onlara baglı kalmıyor..Hangi falı atayım meryeme ? 2 falcı birden denemek istiyorum bide geleceği tutturan hangi falcılar var
Teşekkür ederimmeryem e katina ve kahve attım zaten onlara baglı kalmıyor..
kızlar sözüme 1 hafta kala aldatıldım 7 aydır acımdan gram eksilmedi. aldatıldığım kişiyle akrabalar aynı eve girip çıkıyolar sorduğumda da bana kardeşm gibi demişti herşey 1 ayın içinde oldu kafayı yicem bana bu kadar bağlı bi insanla nasıl bu hale geldik diye
aylin beni barıştırdı eskisiyle. Ben anlamadım benim mi enerjim tutmuyor. Eskisinin umrunda değilim yani. Sonuçta sevdiğimi beklediğimi biliyor. Barışmak isteyenin gelmemesi için bi sebep yok yanibir yolun var ayline fal attım helal olsun dedım dün ki durumuma kadar söyledi..bir de başka profilden attım falı dün agladıgıma kadar söyleid..
merak ediyorum sebep neydi diye doğru düzgün bi açıklama bile yapmadı banademek ki bağlı değilmiş diyeceksin, bence aldatan bir erkek için üzülme ya evliyken aldatılsaydın çocuğun olsaydı aldatan adamla cocugun için yüz yüze bakmak zorunda kalsaydın. Acın birgün geçecek sabret ve hayatına devam et bence hala neden deme.
tlim vala ben selena seruven meryem falcii aylin ilkay bunlari cok begendim rezzanda anda cok iyi.ama beni tek o olumsuza bagldgi icin yorum yapamam.Yanlış bi cümle kurup kendimi yanlış ifade ettim özürümüde diledim tekrar özür dilerim kızlar kusura bakmayın kötüydüm sinirlerim fena halde yıprandı yaşadıklarım yüzünden
bilmiyorum ben barısır mıyım ama her şeyi söyledi...sasırdım sadece...dün ki olayı da bilmiş aıle olayları falan daBen de aynı kazandaydım sanırım canım yayiğitle burak nisan başı demişti nisanın kaçına kdar baş
aylin beni barıştırdı eskisiyle. Ben anlamadım benim mi enerjim tutmuyor. Eskisinin umrunda değilim yani. Sonuçta sevdiğimi beklediğimi biliyor. Barışmak isteyenin gelmemesi için bi sebep yok yani
Nisan dedi bana da hadi bakalım çıkacak mıbilmiyorum ben barısır mıyım ama her şeyi söyledi...sasırdım sadece...dün ki olayı da bilmiş aıle olayları falan da
Meryemi denicem canım sağolTa
tlim vala ben selena seruven meryem falcii aylin ilkay bunlari cok begendim rezzanda anda cok iyi.ama beni tek o olumsuza bagldgi icin yorum yapamam.
ne dedı baska sana ?Nisan dedi bana da hadi bakalım çıkacak mı
Hatırlamıyorum ki beş dkcık bi faldı zaten dur dinliyimne dedı baska sana ?
tamamdır bana nisan mayıs dedı. ama herkes nisan diyor mayısa sarkmaz diyorlar.bilemiyorm ben hala ınanmıyormHatırlamıyorum ki beş dkcık bi faldı zaten dur dinliyim
Dinleyemedim canım hepsini ama bana nisan dememiş nisanda bu kızla ilişkisi bitecek demiş eksikler varmış kendini mutlu hissetmiyorumjş beni düşünüyormuş aklındaymışım haziranda barışçakmışız falan filanne dedı baska sana ?
Canım benim burda temel konu aşk acısı olsada, hepimiz farklı farklı şeyler yaşıyoruz. Hepimizin hikayesi farklı. Kimimizin durumu belki küçücük bi adımla düzelecek, kimimizinkinin iki dünya bir araya gelse oluru yok. Sonuçta senin ilişkini senden iyi kimse bilemez. Sen sana hala sevgisi olup olmadığını en iyi anlayacak kişisin. Ama ben bu adama, yapamıyorum sensiz ölüyorum dedim. Napabilirim? Dedi bana. Şimdi allah aşkına, bu adam için sana dönecek ilişkiniz olacak diyrn falcıya ben nasıl inanabilirim?tamamdır bana nisan mayıs dedı. ama herkes nisan diyor mayısa sarkmaz diyorlar.bilemiyorm ben hala ınanmıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?