Binnaz Abla

farklı demiş bana herkesin söylediğini söylemiş kuzum..fal baktırdıgım kısılerde..

bes yıl sonra barısan arkadaşlarım var... ıntıhar edecekken arkadasım dönüp giden sonra gelen ve evliliği düşünen arkadaşım...

merak ediyorum sebep neydi diye doğru düzgün bi açıklama bile yapmadı bana

sorgulama işte aldatmanın bir nedeni olmaz, neden varsa ayrılırsın istediğini yaparsın. Sorguladıkça unutamazsın bence sorgulama. Bu işin oluru bitmiş canım. Bu adam sana gelse nolacak kabul edersen tekrar aldatılırsın, net. Pişman olur mu mutsuz hissettiği anlar pişman olur, büyüyünce anlar açıkcası. Bence fallar seni daha kötü etkiler, hayatına devam etmelisin, işin okulun vs ne ise bunlara yoğunlaş.

Kimler gelmis kimler
Korkma polemik cikarmak gibi bir niyetim yok senin konunu yanlislikla okumustum orda da yazmamistim
Erkekleri tek cümle ile özetlerim ben hayat tecrübeme dayanarak "Babana bile güvenme .. !"

love me senı ve ılıskını benım durumuma benzetıyorum ve dualara yuklenmenı tavsıye edıyorum

Marseille - kahve

7 kredi- medyum meral?

marseilleyi denedim anda iyi değil ama nisan da dediği bir şey olursa şapka çıkartırım. Ama tekrar atılmaz.

Medyum merale atacağım ama yok 3 gündür boş yere kredi yüklemek istemiyorum. Bir kaç kişi daha var onlar da anladığım kadarıyla çiçek böcek yazan tipler. Bana fama gibi yeni cevherler lazım.

fal doğru çıkabilir sana dönebilir olmayacak şey yok ama çıksa bile, sensiz ölüyoruma napabilirim diye cevap veren insan affedilmez canım. kızma bana ama unut gitsin ya, o nasıl cevap öyle benim canım acıdı offf

Ayy çok zor bir durum canım.. Allah sabır versin sana..

kızlar binnaz ablada pembe tabocu olmayan varmı allah aşkına kime baktırsam pembe tablo yazmış gerçekleri söyleyen kahve tarot veya katina falında önerebilceğiniz biri varmı yardımcı olurmsunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…