- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
farklı demiş bana herkesin söylediğini söylemiş kuzum..fal baktırdıgım kısılerde..Dinleyemedim canım hepsini ama bana nisan dememiş nisanda bu kızla ilişkisi bitecek demiş eksikler varmış kendini mutlu hissetmiyorumjş beni düşünüyormuş aklındaymışım haziranda barışçakmışız falan filan
bes yıl sonra barısan arkadaşlarım var... ıntıhar edecekken arkadasım dönüp giden sonra gelen ve evliliği düşünen arkadaşım...Canım beniö burda temel konu aşk acısı olsada, hepimiz farklı farklı şeyler yaşıyoruz. Hepimizin hikayesi farklı. Kimimizin durumu belki küçücük bi adımla düzelecek, kimimizinkinin iki dünya bir araya gelse oluru yok. Sonuçta senin ilişkini senden iyi kimse bilemez. Sen sana hala sevgisi olup olmadığını en iyi anlayacak kişisin. Ama ben bu adama, yapamıyorum sensiz ölüyorum dedim. Napabilirim? Dedi bana. Şimdi allah aşkına, bu adam için sana dönecek ilişkiniz olacak diyrn falcıya ben nasıl inanabilirim?
Ah keşke canım. Dünyaları bile verirdim inan.bes yıl sonra barısan arkadaşlarım var... ıntıhar edecekken arkadasım dönüp giden sonra gelen ve evliliği düşünen arkadaşım...
merak ediyorum sebep neydi diye doğru düzgün bi açıklama bile yapmadı bana
belki de gelecek ilişkiye baslayacaksınız sonra sen istemeyeceksin her an her şey oluyor..Ah keşke canım. Dünyaları bile verirdim inan.
kızlar sözüme 1 hafta kala aldatıldım 7 aydır acımdan gram eksilmedi. aldatıldığım kişiyle akrabalar aynı eve girip çıkıyolar sorduğumda da bana kardeşm gibi demişti herşey 1 ayın içinde oldu kafayı yicem bana bu kadar bağlı bi insanla nasıl bu hale geldik diye
love me senı ve ılıskını benım durumuma benzetıyorum ve dualara yuklenmenı tavsıye edıyorumCanım benim burda temel konu aşk acısı olsada, hepimiz farklı farklı şeyler yaşıyoruz. Hepimizin hikayesi farklı. Kimimizin durumu belki küçücük bi adımla düzelecek, kimimizinkinin iki dünya bir araya gelse oluru yok. Sonuçta senin ilişkini senden iyi kimse bilemez. Sen sana hala sevgisi olup olmadığını en iyi anlayacak kişisin. Ama ben bu adama, yapamıyorum sensiz ölüyorum dedim. Napabilirim? Dedi bana. Şimdi allah aşkına, bu adam için sana dönecek ilişkiniz olacak diyrn falcıya ben nasıl inanabilirim?
Ah canım o kadar çok dua ettim ki zamanında artık bıraktım ama iyice. Sende gelen giden oldu mu pekilove me senı ve ılıskını benım durumuma benzetıyorum ve dualara yuklenmenı tavsıye edıyorum
henuz geşen gıden olmadı ama olumluya donuk durumlar var su anda zamanını beklıyorum olursa bu topıkte partı yapıcam zatenAh canım o kadar çok dua ettim ki zamanında artık bıraktım ama iyice. Sende gelen giden oldu mu peki
ayyy çok üzülüyorum tellwede denenecek 5 lik kalmamış
Marseille - kahve
7 kredi- medyum meral?
Canım benim burda temel konu aşk acısı olsada, hepimiz farklı farklı şeyler yaşıyoruz. Hepimizin hikayesi farklı. Kimimizin durumu belki küçücük bi adımla düzelecek, kimimizinkinin iki dünya bir araya gelse oluru yok. Sonuçta senin ilişkini senden iyi kimse bilemez. Sen sana hala sevgisi olup olmadığını en iyi anlayacak kişisin. Ama ben bu adama, yapamıyorum sensiz ölüyorum dedim. Napabilirim? Dedi bana. Şimdi allah aşkına, bu adam için sana dönecek ilişkiniz olacak diyrn falcıya ben nasıl inanabilirim?
henuz geşen gıden olmadı ama olumluya donuk durumlar var su anda zamanını beklıyorum olursa bu topıkte partı yapıcam zaten
Ayy çok zor bir durum canım.. Allah sabır versin sana..kızlar sözüme 1 hafta kala aldatıldım 7 aydır acımdan gram eksilmedi. aldatıldığım kişiyle akrabalar aynı eve girip çıkıyolar sorduğumda da bana kardeşm gibi demişti herşey 1 ayın içinde oldu kafayı yicem bana bu kadar bağlı bi insanla nasıl bu hale geldik diye
Sağol canım çok zor hemdeAyy çok zor bir durum canım.. Allah sabır versin sana..
su an durumlar saraylının dedıgı gıbı ılerlıyo bırde emıne 12 gun ıcınde onunla alakalı bı haber alıcaksın demıstı o tutturduneeeeyyyyyyyOlumlu noldu kız kimler bildi olumlu olumludur sonucta yazsana
su an durumlar saraylının dedıgı gıbı ılerlıyo bırde emıne 12 gun ıcınde onunla alakalı bı haber alıcaksın demıstı o tutturdu
marseilleyi denedim anda iyi değil ama nisan da dediği bir şey olursa şapka çıkartırım. Ama tekrar atılmaz.
Bana fama gibi yeni cevherler lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?