Binnaz Abla

bir yolun var ayline fal attım helal olsun dedım dün ki durumuma kadar söyledi..bir de başka profilden attım falı dün agladıgıma kadar söyleid..
Canim sen burda cok yaziyorsun bak ayni sekilde soru sorarsan burayi okuyor cogu ayni sekilde mantik yurutupp sana cikartabilir yazim seklinden tut kelimelerine kadar gayette anlasiliyor bence nacizane filrim ozelden paylas arkadaslarinla yok gece gittok kiz gelmemis kapatmis gibi bilgileri kadinada soylersen olmaz

Son düzenleme:
Marseille in dedikleri bana cikti, ani da bilmis

Fama herkese lazim, nerde bu hatun?

ya bana çok sıktı marseille anı ve yakın geleceği hiç bilemedi ama bir şey demiş ki onu naira ve bir iki kişi daha dedi benim gözümde mucizedir, hani olursa yuh lan derim böyle kalırım Şimdi birine attım gelsin yazarım.

Valla bir fama iki greta çıkın gelin yetti artık ne paralar kıracaksınız haberiniz yok

burayı okuması ımkansız bu nıckle hıcbır hesabım yok hıcbır yerde anlaması da ımkansız o yüzden ve falı arkdasım attı benım adıma yazım seklımde benzeyemez.ve profilimde yer alan bilgilerin hepsi yanlıs buradaki.ve baska hesap actım ve baska bir yerden odemeyi yaptım..ve ler gidiyor böyle ..sanal alemde ilk fal atan arkadasıma da dogru seyleri söyledi kı onun hıcbır yerde hesabı yok..

Son düzenleme:
Canim kime attin

burayı okuması ımkansız bu nıckle hıcbır hesabım yok hıcbır yerde anlaması da ımkansız o yüzden
Canim nicklee alakali degil zamaninda cok canim sikkin oldugu bir gun buraya bir olaydan bahsetmistim,ve aynisini falcidan duydum.Bana dolayli olarak soruma cevapta formlarda dolasma gibilerinden sanki beni cok dusunuyormus gibi soyledi ve ben sikayette bulunmustum sok olmustum o gunden beride cok ozelimi burdan yazmam,detay vermem.ondan bahsediyorum.burda sorundaki bir cumleden yazmandan yada konusmandan anlayabiliyorlar bazen insan sorusunda detayda veriyor,mesela ben su anda senin ayrildigini cocugun hayatinda baskasi oldugunu dun gece bir yerde karsilastiginizi biliyorum bunu sen sorarsan ztn senin kim oldugun cikar o yuzden diyorum burayi emin ol hepsi okuyor ve az cok sorularimizdanda tahmin ediyorlar..

karsılastınız demedıkı zaten ıcınde bulundugum durumuda söyledi.ben sadece ona baglı konusmuyorum sadece bu olay hakkında bılgı verdım sıze egitim,aile ve yasadıgım dıger durumlarla ılgılı de yasadıgım anı anlattı ve dedıgı gıbı her şey sadece o cerceveden bakmıyorum herkes aynı şekilde aynı şeyleri söylüyor zaten sasırtıcı degildi.dediği iki şeyi de yasadım zaten..

kızlar binnaz ablada pembe tabocu olmayan varmı allah aşkına kime baktırsam pembe tablo yazmış gerçekleri söyleyen kahve tarot veya katina falında önerebilceğiniz biri varmı yardımcı olurmsunuz lütfen
bi bilgee geneldee olumsuzz konusurrr

çok şaşırmadımmm amaa benn selenayıı severdimm üzüldümm bidee sen yazdıktann sonraa baktımm yazann ayrıı 4 kişii dahaa buldumm yazıkk

çok şaşırmadımmm amaa benn selenayıı severdimm üzüldümm bidee sen yazdıktann sonraa baktımm yazann ayrıı 4 kişii dahaa buldumm yazıkk
bende selenaya atıcaktım vazgeçtim zaten atamıyodum da fal sınırına ulaşmış diye. meryeme atıcam

Seviyo cok kiskaniyo vs.neler neler bazen inanmasakta ole yapiyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…