Canim sen burda cok yaziyorsun bak ayni sekilde soru sorarsan burayi okuyor cogu ayni sekilde mantik yurutupp sana cikartabilir yazim seklinden tut kelimelerine kadar gayette anlasiliyor bence nacizane filrim ozelden paylas arkadaslarinla yok gece gittok kiz gelmemis kapatmis gibi bilgileri kadinada soylersen olmazbir yolun var ayline fal attım helal olsun dedım dün ki durumuma kadar söyledi..bir de başka profilden attım falı dün agladıgıma kadar söyleid..
Yaaa cheryy o kiz benim icimee oturmustu fali baska cikan varmi allah askinaa allah korusun diyorum kendi adima o fal icinMarseille in dedikleri bana cikti, ani da bilmis
Fama herkese lazim, nerde bu hatun?
Marseille in dedikleri bana cikti, ani da bilmis
Fama herkese lazim, nerde bu hatun?
burayı okuması ımkansız bu nıckle hıcbır hesabım yok hıcbır yerde anlaması da ımkansız o yüzden ve falı arkdasım attı benım adıma yazım seklımde benzeyemez.ve profilimde yer alan bilgilerin hepsi yanlıs buradaki.ve baska hesap actım ve baska bir yerden odemeyi yaptım..ve ler gidiyor böyle ..sanal alemde ilk fal atan arkadasıma da dogru seyleri söyledi kı onun hıcbır yerde hesabı yok..Canim sen burda cok yaziyorsun bak ayni sekilde soru sorarsan burayi okuyor cogu ayni sekilde mantik yurutupp sana cikartabilir yazim seklinden tut kelimelerine kadar gayette anlasiliyor bence nacizane filrim ozelden paylas arkadaslarinla yok gece gittok kiz gelmemis kapatmis gibi bilgileri kadinada soylersen olmaz
Canim kime attinya bana çok sıktı marseille anı ve yakın geleceği hiç bilemedi ama bir şey demiş ki onu naira ve bir iki kişi daha dedi benim gözümde mucizedir, hani olursa yuh lan derim böyle kalırımŞimdi birine attım gelsin yazarım.
Valla bir fama iki greta çıkın gelin yetti artık ne paralar kıracaksınız haberiniz yok
canim fali attigin an burdada yazinca anlayabilirler cok desifre etmemek daha iyiburayı okuması ımkansız bu nıckle hıcbır hesabım yok hıcbır yerde anlaması da ımkansız o yüzden
yanlış anladın sanırım sana demedimsana aynen geri iade ediyorum nokta
attıgım an yazmadım kı cevap geldiğinde yazdım.dediğim gibi başka hesaptan ayrı bilgilerle attım her defasında da öyle yapıyorum...canim fali attigin an burdada yazinca anlayabilirler cok desifre etmemek daha iyi
Canim nicklee alakali degil zamaninda cok canim sikkin oldugu bir gun buraya bir olaydan bahsetmistim,ve aynisini falcidan duydum.Bana dolayli olarak soruma cevapta formlarda dolasma gibilerinden sanki beni cok dusunuyormus gibi soyledi ve ben sikayette bulunmustum sok olmustum o gunden beride cok ozelimi burdan yazmam,detay vermem.ondan bahsediyorum.burda sorundaki bir cumleden yazmandan yada konusmandan anlayabiliyorlar bazen insan sorusunda detayda veriyor,mesela ben su anda senin ayrildigini cocugun hayatinda baskasi oldugunu dun gece bir yerde karsilastiginizi biliyorum bunu sen sorarsan ztn senin kim oldugun cikar o yuzden diyorum burayi emin ol hepsi okuyor ve az cok sorularimizdanda tahmin ediyorlar..burayı okuması ımkansız bu nıckle hıcbır hesabım yok hıcbır yerde anlaması da ımkansız o yüzden
karsılastınız demedıkı zaten ıcınde bulundugum durumuda söyledi.ben sadece ona baglı konusmuyorum sadece bu olay hakkında bılgı verdım sıze egitim,aile ve yasadıgım dıger durumlarla ılgılı de yasadıgım anı anlattı ve dedıgı gıbı her şey sadece o cerceveden bakmıyorum herkes aynı şekilde aynı şeyleri söylüyor zaten sasırtıcı degildi.dediği iki şeyi de yasadım zaten..Canim nicklee alakali degil zamaninda cok canim sikkin oldugu bir gun buraya bir olaydan bahsetmistim,ve aynisini falcidan duydum.Bana dolayli olarak soruma cevapta formlarda dolasma gibilerinden sanki beni cok dusunuyormus gibi soyledi ve ben sikayette bulunmustum sok olmustum o gunden beride cok ozelimi burdan yazmam,detay vermem.ondan bahsediyorum.burda sorundaki bir cumleden yazmandan yada konusmandan anlayabiliyorlar bazen insan sorusunda detayda veriyor,mesela ben su anda senin ayrildigini cocugun hayatinda baskasi oldugunu dun gece bir yerde karsilastiginizi biliyorum bunu sen sorarsan ztn senin kim oldugun cikar o yuzden diyorum burayi emin ol hepsi okuyor ve az cok sorularimizdanda tahmin ediyorlar..
Gerizekali yazmissin acik net kabak gibiyanlış anladın sanırım sana demedim
bi bilgee geneldee olumsuzz konusurrrkızlar binnaz ablada pembe tabocu olmayan varmı allah aşkına kime baktırsam pembe tablo yazmış gerçekleri söyleyen kahve tarot veya katina falında önerebilceğiniz biri varmı yardımcı olurmsunuz lütfen
sanaa değill adamaa demişş olabilirmiiiGerizekali yazmissin acik net kabak gibi
Okursan gorebilirsin direk banasanaa değill adamaa demişş olabilirmiii
Gerizekali yazmissin acik net kabak gibi
çok şaşırmadımmm amaa benn selenayıı severdimm üzüldümm bidee sen yazdıktann sonraa baktımm yazann ayrıı 4 kişii dahaa buldumm yazıkkArtık emin olduğuma göre yazabilirim selenaya kardesim fal attı haksızlıkmı yapıorum tekrar baktırsammı die debelenirken ben baktırıyım banada tutturursa özür diler baktırırsın dedi ve kardeşimin asla falla fulla işi yok sosyal medya kullanmaz ztn böle bi zamanı yok yabancı bi firmada gecs gündüz calısıo.. Bi fal geldi cikletten bozma.. Bnm için bundan sonra kendisi sahtekardır.. Günahını almadıgım için cok mutluyum:)
okumadann yazmadımmOkursan gorebilirsin direk bana
bende selenaya atıcaktım vazgeçtim zaten atamıyodum da fal sınırına ulaşmış diye. meryeme atıcamçok şaşırmadımmm amaa benn selenayıı severdimm üzüldümm bidee sen yazdıktann sonraa baktımm yazann ayrıı 4 kişii dahaa buldumm yazıkk
Seviyo cok kiskaniyo vs.neler neler bazen inanmasakta ole yapiyoruz .Canım benim burda temel konu aşk acısı olsada, hepimiz farklı farklı şeyler yaşıyoruz. Hepimizin hikayesi farklı. Kimimizin durumu belki küçücük bi adımla düzelecek, kimimizinkinin iki dünya bir araya gelse oluru yok. Sonuçta senin ilişkini senden iyi kimse bilemez. Sen sana hala sevgisi olup olmadığını en iyi anlayacak kişisin. Ama ben bu adama, yapamıyorum sensiz ölüyorum dedim. Napabilirim? Dedi bana. Şimdi allah aşkına, bu adam için sana dönecek ilişkiniz olacak diyrn falcıya ben nasıl inanabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?