günlercee fall bekletmesii ayrıı tuhaff artıkk neyee inanacağımıı şaşırdımm faldaa atmıyorumm benn zatenn epeydirrbende selenaya atıcaktım vazgeçtim zaten atamıyodum da fal sınırına ulaşmış diye. meryeme atıcam
Canim sana destek olmaya calisan insanin sana yazmadigini sende cok iyi biliyosn ayrica kendiside sana demedim diye yazdi sence uzatmiyo musunOkursan gorebilirsin direk bana
benim atmam lazım anı bilmesi yeter meryeme baktırdınmıgünlercee fall bekletmesii ayrıı tuhaff artıkk neyee inanacağımıı şaşırdımm faldaa atmıyorumm benn zatenn epeydirr
Ne bilim direk ole yazinca.o cevabi faceden yazdi cuma mesaji paylasmis nispet yapar gibi bana ...bence sana değil sana cevap yazmayan adama dedi
Tatlim ben direk bana sandim.niye bilerk tepki verimki.kasitli.bana soyledi sandim.Canim sana destek olmaya calisan insanin sana yazmadigini sende cok iyi biliyosn ayrica kendiside sana demedim diye yazdi sence uzatmiyo musun
benn hepp yazdımm meryemleee aylinn aynıı kişii yadaa aynıı evdelerr attıkk tabii ablamlaa eminn oldukk bidadaa atmam ikisinee deebenim atmam lazım anı bilmesi yeter meryeme baktırdınmı
aynen öyle baldankabakbence sana değil sana cevap yazmayan adama dedi
sana neden diyeyim ben donatella mantıksız yaniTatlim ben direk bana sandim.niye bilerk tepki verimki.kasitli.bana soyledi sandim.
Tamam oyle olmadigini belirtiyoruz bosuna gerilmeyin kizlarTatlim ben direk bana sandim.niye bilerk tepki verimki.kasitli.bana soyledi sandim.
burdaa tek mantıksızlıkk buusana neden diyeyim ben donatella mantıksız yani
Canim yanlis anlamisim k.bkma sinirlerim bozuk herseye karamsar bakiyorum biraz.yanlış anladın sanırımsana demedim
Canim ben sadece o bakan falciyla ilgili demedim genel olarak soyledim :)karsılastınız demedıkı zaten ıcınde bulundugum durumuda söyledi.ben sadece ona baglı konusmuyorum sadece bu olay hakkında bılgı verdım sıze egitim,aile ve yasadıgım dıger durumlarla ılgılı de yasadıgım anı anlattı ve dedıgı gıbı her şey sadece o cerceveden bakmıyorum herkes aynı şekilde aynı şeyleri söylüyor zaten sasırtıcı degildi.dediği iki şeyi de yasadım zaten..
Gollom,sen eski zezi ve pirepiremses adli uyemisin..yazim tarzlariniz cok aynida yine isimmi degistin..Tamam oyle olmadigini belirtiyoruz bosuna gerilmeyin kizlar
Pordan alontiyi yanlis yaptimGollom,sen eski zezi ve pirepiremses adli uyemisin..yazim tarzlariniz cok aynida yine isimmi degistin..
evett kuzumm yaa yakalanmayımm tanıdıklaraa diyeeGollom,sen eski zezi ve pirepiremses adli uyemisin..yazim tarzlariniz cok aynida yine isimmi degistin..
marseille,ıhh diyorum asla..marseilleyi denedim anda iyi değil ama nisan da dediği bir şey olursa şapka çıkartırım. Ama tekrar atılmaz.
Medyum merale atacağım ama yok 3 gündür boş yere kredi yüklemek istemiyorum. Bir kaç kişi daha var onlar da anladığım kadarıyla çiçek böcek yazan tipler. Bana fama gibi yeni cevherler lazım.
Farkettim sorun degilGollom adli uyeye yazdim..
Ama ben yakaladim,saka saka,kafana gore takil tabiievett kuzumm yaa yakalanmayımm tanıdıklaraa diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?