Binnaz Abla

Huma bala bende baktirmistm ve cok cok begenmstm simdi sen yazinca aklima geldi hatta itiraf etmeliyim ilk defa bi falci bana sen haksizsin dedi ama nokta atisi coktu

Kizlar telden sistemdemi diye goremiyorum ama selena 1.siradaymisim pc den biri baksa falda mi suan diye ((

Yanlz fallarla o kadar kafayi bozmusumki bana bicok kisi iste is pesinde kendi isini kurma suan hayato duzgun degil bu yuzdn sana zarar vermek istemiyor vs vsss dediler bunu ama buna inanip ahh evet boyle ondan diyemiyorumki
Ya bende bu sacmaligi anlamis degilim..yok adam is pesinde sana zarar vermek istemiyor vs..banada ayni zirvalari soyleyip duruyorlar..yok adamin borclari var,bunun derdine dusmus de o yuzden sana yaklasmiyor..Bu martavallara kim inanirki..Evet maddi sıkıntısı var buyuk biliyorum da,ne alaka yani..adamlar asik olsa yok benim is kurmam gerek yada aman benim basim borcta diye uzak dururlarmi hic ya..asik olan adam nasil olur gormesek inanicaz

henuz geşen gıden olmadı ama olumluya donuk durumlar var su anda zamanını beklıyorum olursa bu topıkte partı yapıcam zaten
Hahahaahahahahaha olsun balkona çıkıp tolinin exi döndü nerde ulan benimkiii diye bağırıcam üst katta zaten iner belki ahahah
ah canım daha bu devede kulak. Bi kere de onun bana işi düşse de görse. Bi kere dee bana ihtiyacıın olsuun Biiir aloo dee gelmezseem geçliğiim solsun

Ya soyle birsey var birde telwe de iki satir yaziyolar huma bana 1 sayfa dokturmustu seninde oylemiydi kendime itiraf edemediklerimi soylemisti sanirim
Evet banada uzun ve ayrintili bakti,uzun olmadindan ziyade,cok tutarliydi,karsi taraf analizi,anlik durum yerindeydi vede gercekciydi,gercekci olmasi yeter zaten,,suanda da onun dedigi gibi gelisiyor dutumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…