kızz zatenn herkess anlamıştırr burdaa diyee yzmadımmAma ben yakaladim,saka saka,kafana gore takil tabii
canım tugrulmelih i deneyebilirsin.. tarot gönderebilirsin.. en net yorumumu ondan aldım ben.. gayet güzeldi.. beklemedeyim.. değinmediğim,kimseye söylemediğim bi nokta vardı orayı da bilmiş..Marseille - kahve
7 kredi- medyum meral?
Kızlar tugrulmelih gelmiş.. deneyebilirsiniz,önceki sayfalarda yazmıştım.. yorumları tutarlı.. beklemedeyim.. açık ve net olarak ifade etmiş durumumu.. gönderebilirsiniz kızlar:)
benimki güzeldi ben çok beğendim.. bilmiyorum yaa:)) ay ama doğru tahminleri vardıkredim artti diye atmisstim hic begendim tamamen sallamasyon
ben falim olumsuz demedimki falim toz pembe :)benimki güzeldi ben çok beğendim.. bilmiyorum yaa:)) ay ama doğru tahminleri vardı
nasip kısmetben falim olumsuz demedimki falim toz pembe :)
inandiriciligi yok
Huma bala bende baktirmistm ve cok cok begenmstm simdi sen yazinca aklima geldi hatta itiraf etmeliyim ilk defa bi falci bana sen haksizsin dedi ama nokta atisi coktuArkadaslar,eskibir uyeyimama suana dek hic bir falci onermedim sadece yorumlarda bulundum,size iki kisi onermek istiyorum benn cok cok mnun kaldim..binnazda meral guven colak kahve ve huma bal katina,bu ikisyle enerjim cok tuttu imkani olan deneyebilir,,
tatil değil aslında farklı bir yolculuk olacak ama ne bileyim insan uydurmuş olsa da inanmak istiyorTATLIM 3 AY SONRA YAZ HERKESİN ÖYLE TATİL PLANI VAR BANA DA HEP DİYOLAR
çevrimiçi canım falda deil :) geçer az sonra falınaKizlar telden sistemdemi diye goremiyorum ama selena 1.siradaymisim pc den biri baksa falda mi suan diye((
Kizlar telden sistemdemi diye goremiyorum ama selena 1.siradaymisim pc den biri baksa falda mi suan diye((
Ya soyle birsey var birde telwe de iki satir yaziyolar huma bana 1 sayfa dokturmustu seninde oylemiydi kendime itiraf edemediklerimi soylemisti sanirimAynen durust ve dugrucu biri,tabi bana gore
Ya bende bu sacmaligi anlamis degilim..yok adam is pesinde sana zarar vermek istemiyor vs..banada ayni zirvalari soyleyip duruyorlar..yok adamin borclari var,bunun derdine dusmus de o yuzden sana yaklasmiyor..Bu martavallara kim inanirki..Evet maddi sıkıntısı var buyuk biliyorum da,ne alaka yani..adamlar asik olsa yok benim is kurmam gerek yada aman benim basim borcta diye uzak dururlarmi hic ya..asik olan adam nasil olur gormesek inanicazYanlz fallarla o kadar kafayi bozmusumki bana bicok kisi iste is pesinde kendi isini kurma suan hayato duzgun degil bu yuzdn sana zarar vermek istemiyor vs vsss dediler bunu ama buna inanip ahh evet boyle ondan diyemiyorumki
Hahahaahahahahaha olsun balkona çıkıp tolinin exi döndü nerde ulan benimkiii diye bağırıcamhenuz geşen gıden olmadı ama olumluya donuk durumlar var su anda zamanını beklıyorum olursa bu topıkte partı yapıcam zaten
ah canım daha bu devede kulak. Bi kere de onun bana işi düşse de görse. Bi kere dee bana ihtiyacıın olsuun Biiir aloo dee gelmezseem geçliğiim solsunfal doğru çıkabilir sana dönebilir olmayacak şey yok ama çıksa bile, sensiz ölüyoruma napabilirim diye cevap veren insan affedilmez canım. kızma bana ama unut gitsin ya, o nasıl cevap öyle benim canım acıdı offf
Evet banada uzun ve ayrintili bakti,uzun olmadindan ziyade,cok tutarliydi,karsi taraf analizi,anlik durum yerindeydi vede gercekciydi,gercekci olmasi yeter zaten,,suanda da onun dedigi gibi gelisiyor dutumlarYa soyle birsey var birde telwe de iki satir yaziyolar huma bana 1 sayfa dokturmustu seninde oylemiydi kendime itiraf edemediklerimi soylemisti sanirim
Ilk siradayim ben :)Cok saolun kizlarrr anaaaaam heyecanlandim yauwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?