Binnaz Abla

tuğrulmelihi denedim kahve falı, ahım şahım nokta atışı yoktu herkesle aynı şeyi söyledi, ama cok uzun süre yorumluyor göründü anlamadım. Ama dediği bir şey cok doğru onu da kime desen tutabilir bilemedim göreceğiz.

:)) öyle mi acaba dur özelden geliyorum:)))))

bu da enerjisi mi bilmiyorum ben çok beğendim tutmuştu.. neyse ya netice önemli:)) oku mesajı

KızLar bır arkadasımla bulustum benım begenmem uzerıne baktırmıstı burda hesabı yok selenanın ona bır dedıgı cıkmıs duyurulur

Bu devirde maddi sikintisi olmayanmi var sanki iste oyalaniyoruz diyoruzda asil maddi sikintiya biz giriyoruz umutlarimizda ayrica gidiyo

Bu selenaya ne zaman fal atmak lazım hep dolu hep dolu birde ne atalım katina tarot su vs yazarsanız sevincem

Bu selenaya ne zaman fal atmak lazım hep dolu hep dolu birde ne atalım katina tarot su vs yazarsanız sevincem

kesinlikle su atmalısın suda cıkıyor ben tarot attım bekliyorum ama yok gibi ufak bir sey cıktı sadece o da cıkmasa da olurdu :)

2 kere baktirdim 2 sindede su falı attım nokta atısları süper her defasında şasırttı beni su falı baktırmanı tavsiyeederim 5 gündür bekliyordum yani bi süre bekliyceksin mecbur

Ilk siradayim ama hala bakmadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…