- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
:)) öyle mi acaba dur özelden geliyorum:)))))tuğrulmelihi denedim kahve falı, ahım şahım nokta atışı yoktu herkesle aynı şeyi söyledi, ama cok uzun süre yorumluyor göründü anlamadım. Ama dediği bir şey cok doğru onu da kime desen tutabilir bilemedim göreceğiz.
bu da enerjisi mi bilmiyorum ben çok beğendim tutmuştu.. neyse ya netice önemli:)) oku mesajıtuğrulmelihi denedim kahve falı, ahım şahım nokta atışı yoktu herkesle aynı şeyi söyledi, ama cok uzun süre yorumluyor göründü anlamadım. Ama dediği bir şey cok doğru onu da kime desen tutabilir bilemedim göreceğiz.
Kahve mi BAKIYOR arkadaşlar huma ne bastırdınız sizYa soyle birsey var birde telwe de iki satir yaziyolar huma bana 1 sayfa dokturmustu seninde oylemiydi kendime itiraf edemediklerimi soylemisti sanirim
KızLar bır arkadasımla bulustum benım begenmem uzerıne baktırmıstı burda hesabı yok selenanın ona bır dedıgı cıkmıs duyurulur
Katina,,Kahve mi BAKIYOR arkadaşlar huma ne bastırdınız siz
Katina bakiyo sadeceKahve mi BAKIYOR arkadaşlar huma ne bastırdınız siz
Bu devirde maddi sikintisi olmayanmi var sanki iste oyalaniyoruz diyoruzda asil maddi sikintiya biz giriyoruz umutlarimizda ayrica gidiyoYa bende bu sacmaligi anlamis degilim..yok adam is pesinde sana zarar vermek istemiyor vs..banada ayni zirvalari soyleyip duruyorlar..yok adamin borclari var,bunun derdine dusmus de o yuzden sana yaklasmiyor..Bu martavallara kim inanirki..Evet maddi sıkıntısı var buyuk biliyorum da,ne alaka yani..adamlar asik olsa yok benim is kurmam gerek yada aman benim basim borcta diye uzak dururlarmi hic ya..asik olan adam nasil olur gormesek inanicaz
SUuu falını okumustum ben yok artık demıstım hatta banadamı salladı demıstım ama cıkmıs aaa aaa aaa dıye dıye bı hal oldumne baktırmıs ?
Canim cikmadi dimi ? Bana cok kisaydi ama belki oda tutturduguna iyidirmarseille,ıhh diyorum asla..
nerde bu hatun?Katina bakiyo sadece
Binnaz danerde bu hatun?
Bu selenaya ne zaman fal atmak lazım hep dolu hep dolu birde ne atalım katina tarot su vs yazarsanız sevincemKızlar selana falıma baktı anı gercekten bildi süperdi daha önceki falındaki kisiyi simdi tanistigim kisiyle cok benzetmistim tip olarak huy olarak ama o degil dedi baska esmer biri dedi yani bilemedim kafam karisti zaman göstericek
Bu selenaya ne zaman fal atmak lazım hep dolu hep dolu birde ne atalım katina tarot su vs yazarsanız sevincem
E ne zaman atimm cunku hep baska falcı sec diokesinlikle su atmalısın suda cıkıyor ben tarot attım bekliyorum ama yok gibi ufak bir sey cıktı sadece o da cıkmasa da olurdu :)
2 kere baktirdim 2 sindede su falı attım nokta atısları süper her defasında şasırttı beni su falı baktırmanı tavsiyeederim 5 gündür bekliyordum yani bi süre bekliyceksin mecburBu selenaya ne zaman fal atmak lazım hep dolu hep dolu birde ne atalım katina tarot su vs yazarsanız sevincem
Ilk siradayim ama hala bakmadiiiiKızlar selana falıma baktı anı gercekten bildi süperdi daha önceki falındaki kisiyi simdi tanistigim kisiyle cok benzetmistim tip olarak huy olarak ama o degil dedi baska esmer biri dedi yani bilemedim kafam karisti zaman göstericek
E ne zaman atimm cunku hep baska falcı sec dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?