Binnaz Abla

sanırım aynen böyle oldu.enerjim çok kötü tvyi açayım kafam dağılsın dedim pat pat ses çıkardı ve bozuldu.of offf.ben bi duş alayım dediğin gibi.çok saol cnm.

sanırım aynen böyle oldu.enerjim çok kötü tvyi açayım kafam dağılsın dedim pat pat ses çıkardı ve bozuldu.of offf.ben bi duş alayım dediğin gibi.çok saol cnm.

gün doğmadan neler doğar umutsuz olma .. burda hepimiz dertliyiz gerçi zaten derdimiz olmasa bu falcılardan medet ummayız ama ne yapalım hayat ....

Adin 5 kredi, tavsiye ederim şekerim

Biliyorsun ben de işyerimdeki bir gerzekten hoşlanıyorum......allah sonumuzu hayır etsin

Falsepetindeki Samira'nın kahvesi de 10 tl, ben beğenmiştim.

sende ilgini belli et adama . hiç konuşma geçmedi mi aranızda . aslında şansın yüksek her gün gördğün için etkileme şansım yüksek ..

Cidden yarın çok önemli bir mesele sonuçlanacak ama nasıl olumsuz gözüküyor canım sıkıldı duru anlatmıştı gideceğim yolu yine şaştımmı ne

Adin 5 kredi, tavsiye ederim şekerim

Biliyorsun ben de işyerimdeki bir gerzekten hoşlanıyorum......allah sonumuzu hayır etsin

Falsepetindeki Samira'nın kahvesi de 10 tl, ben beğenmiştim.

Ayni isyerinde mi ayy canim cok berbat bisiy yaaa sürekli görüyosun gerci ben hoslanmiyodum cocuk bana kafayi takmisti yanimdaki is arkadasim ona ajanlik yapiyodu bi ara bende acabaa demedim degil ama yok canim yok öküzün odunun önde gideni kendisi uzak olsun simdi beni görmezden geliyor bende kurtuldum diye seviniyorum acikcasi ..

Ah karsima ciksa bekledigim kisi... beklemekle gecicke ömrüm galibaa

sende ilgini belli et adama . hiç konuşma geçmedi mi aranızda . aslında şansın yüksek her gün gördğün için etkileme şansım yüksek ..

hiç kimseye işyerinden birinden hoşlanmasını tavsiye etmiorum.hoşlanıosan bile an itibariyle abla sözü dinle bırak.ölüom aylardır.her hareketinden bi anlam çıkar bi ümitlen bi ümitsizliğe kapıl kafayı yedim.

yok benimki çok faklı bir sektörde ... ama sen en azından görüyorsun ben göremiyorum bile oda beni . gözden ırak gönülden ırak demişler

Rezzan abla dun cok pembe tabloydu gibi geldi bir de baska yorum mu alsam dusuncesindeyim.:18:

nesibeyi ne zaman görsem 13 kişi falan sırada bekliyor ama diğerlerinde 2-3 kişi .. melek çok kötü bir falcı ayrıca . bende baktırdım hiçde dediği gibi birşey olmadı ...

Bu nasil bir dil boyle??? Ne ayip, ne cirkin!!!! Nasil boyle karalayabiliyorsunuz insanlari, bu kadar kolayca??? Enerjin tutmamis olabilir, begenmeyebilirsin ama bunu soylemenin 1000 tane yolu var!!!! Hem ne zaman baktirdin, ne soylemisti de olmadi? Once bunlari soyleseydin!!

Supershine bu sozum de sana: KIMSEYI SEVMEK ZORUNDA DEGIL HICKIMSE AMA SAYGI DUYMAK, SAYGILI OLMAK ZORUNDASINIZ!! ACIKCA SOYLUYORUM, SOYLEDIGIN HICBIR SEYE INANMIYORUM!! SU KIMLIGINI BI ACIKLA DA HANGI FALCISIN, NE YAPMAYA CALISIYORSUN BIR ANLAYALIM!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…