Canın çok sıkıldıysa ve sürekli 'acaba'larla düşünüyorsan çevrende olumsuz bir enerji alanı yaratmışsındır.
Ve bu enerji alanı ile tv, bilgisayar vs. elektrikli aletleri bozarsın. Şaka gibi ama gerçek :))
Ayrıca enerjini değiştirmediğin müddetçe benzer enerjileri çekersin.
Böyle durumlarda duş almayı ve duşun altında uzun uzun kalmayı tavsiye ederim.
Yapabiliyorsan duştan çıkmadan evvel ya sirkeli su yada tuzlu su ile bir kaç tas suyu üstünden dök...
İyi gelecektir...
Enerjini temizlersin...
sanırım aynen böyle oldu.enerjim çok kötü tvyi açayım kafam dağılsın dedim pat pat ses çıkardı ve bozuldu.of offf.ben bi duş alayım dediğin gibi.çok saol cnm.
Adin 5 kredi, tavsiye ederim şekerim
Biliyorsun ben de işyerimdeki bir gerzekten hoşlanıyorum......allah sonumuzu hayır etsin
Falsepetindeki Samira'nın kahvesi de 10 tl, ben beğenmiştim.
Adin 5 kredi, tavsiye ederim şekerim
Biliyorsun ben de işyerimdeki bir gerzekten hoşlanıyorum......allah sonumuzu hayır etsin
Falsepetindeki Samira'nın kahvesi de 10 tl, ben beğenmiştim.
sende ilgini belli et adama . hiç konuşma geçmedi mi aranızda . aslında şansın yüksek her gün gördğün için etkileme şansım yüksek ..
hiç kimseye işyerinden birinden hoşlanmasını tavsiye etmiorum.hoşlanıosan bile an itibariyle abla sözü dinle bırak.ölüom aylardır.her hareketinden bi anlam çıkar bi ümitlen bi ümitsizliğe kapıl kafayı yedim.
Kızlar Serra mıııııı, Acelya mı???:44:
Rezzan abla dun cok pembe tabloydu gibi geldi bir de baska yorum mu alsam dusuncesindeyim.:18:
ikisinede baktırmadım ben .. birde hülya var kapalı bayan o nasıı kii
faceden laf attım konuşuyoz napiiim artık.falımda geldi saçma sapan gitti 5lira gene.
nesibeyi ne zaman görsem 13 kişi falan sırada bekliyor ama diğerlerinde 2-3 kişi .. melek çok kötü bir falcı ayrıca . bende baktırdım hiçde dediği gibi birşey olmadı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?