Ee ama günlük sınıra ulaştı başka falcı seç dio nasıl yapcam2 kere baktirdim 2 sindede su falı attım nokta atısları süper her defasında şasırttı beni su falı baktırmanı tavsiyeederim 5 gündür bekliyordum yani bi süre bekliyceksin mecbur
Ne zaman attın falı canmIlk siradayim ama hala bakmadiiii
Bugün bakmazsa pazartesiye kalir bendede aynısı oldu cumartesi pazar girmemişti uzun sürüyor bakimi 2 saatte sürdü cevabı kadinlar kahvesinde falbaktırıp durdum hepsi bu cocuk dediler selana da baska esmer diyor of kafam karıştı bakalim ne olcakIlk siradayim ama hala bakmadiiii
salıydı sanirimNe zaman attın falı canm
Nasl bulcaz kı baska türlü ulaşamıyoruz cok gec bakıyor mecbur bekliyoruz facesi fln olsa buluruz aslındaEe ama günlük sınıra ulaştı başka falcı seç dio nasıl yapcam
Birde bu selena muhakkak bi yerlerde yüzyüze de bakıyodur bence bulabilsek keşke yerini
Falda gozukuyor bakar belki.benim kritik durum ya ins bakar.sen iki kisi arasindami kaldin bize bir tanesi donmuoBugün bakmazsa pazartesiye kalir bendede aynısı oldu cumartesi pazar girmemişti uzun sürüyor bakimi 2 saatte sürdü cevabı kadinlar kahvesinde falbaktırıp durdum hepsi bu cocuk dediler selana da baska esmer diyor of kafam karıştı bakalim ne olcak
Özelden falan mesaj atılmıyo mu tellwe de ne bilimNasl bulcaz kı baska türlü ulaşamıyoruz cok gec bakıyor mecbur bekliyoruz facesi fln olsa buluruz aslında
Falda gozukuyor bakar belki.benim kritik durum ya ins bakar.sen iki kisi arasindami kaldin bize bir tanesi donmuoBugün bakmazsa pazartesiye kalir bendede aynısı oldu cumartesi pazar girmemişti uzun sürüyor bakimi 2 saatte sürdü cevabı kadinlar kahvesinde falbaktırıp durdum hepsi bu cocuk dediler selana da baska esmer diyor of kafam karıştı bakalim ne olcak
patladı canısıCanim cikmadi dimi ? Bana cok kisaydi ama belki oda tutturduguna iyidir
Attıgınız fal turlerı farklıdır belkıYa bende ilk sirada gorunuyorum
Ya bende ilk sirada gorunuyorum[/QUOTEAttigimiz fallar farklidir
Kızlar selenaya ne falı baktırıyorsunuz? Şu anki durumun yorumu için hangi falı önerirsiniz? ben de fırsat kolluyorum günlük sınırı dolmadan baktırıcam bir ara da ne baktıracağıma karar veremedim..ilişki yorumu istiyorum ama katina da çok genel şeyler söyleniyor galiba su falı mı baktırsam ne dersiniz????
Sende acmamıstın kuzum bı sakın ol bi açmadı diye sevmıyor olurmu hiçKizlar butun cesaretimle aradim acmadi.fallarimda patlamis oldu.seni seviyor donucek diyen butun falcilara selam olsun burdan.....
Canım sana iyi tutturmuş. Medyum gizem tam bir fiyasko. Ayrıca kötü kalpli biri. Ne duaları tam biliyor, işlem yapabiliyor ne de iyi fal bakabiliyor. Verilen paraya yazık.Kizlar mrb. Uzun zamndr yoktm. Faldan uzak durmk icin topige ugramiyordm ise de yaradi cidden. Ne zamndr ptlayan fal hbrlerini vermk icin glmk istedm ama elim varmdi bi turlu.
Saratlihanim: kndisine 3 fal baktrdim. Hpsinde de soyledigi seyleri en ufak detayina kdr yasadm. Yalnz bktrma amacm hep doner mi donmz mi diyeydi. Pismnligini gorcksn ama olmuck sonunuz dedi. Bircok defa geldi gitti iletsm devm etti nitekim bnde son zamnlarda icimden gldgi gbi davranip yuz vermedm. Ne pismnligini gordm ne de barstk. Simdi karsulassak yuzune bile bkasm glmiyor ama o hala msj atiyor bnimsw umrumda degl. Bu faln cikip cikmama yorumunu sze birakiyorm.
Fama: tamamn fiyasko bi faldi. Yzmya bile gerk yok
Barkiel: falin esas kismini tutturamdi ama bi sure vermsti 1 ay icnde hytina biri gireck vs.. diye. 15gn icnde o kisi gldi hmde tarf ettgi sekilde. Ama sonunda sen bu kisiyle yapamicksm cunku digeri seni kisknip glck sende dayanmyip ona doncksn dedi kisknma olyini bilemem ama sonuc husran.
Medyum gizem: ilk ayrildgmzda bktrmstm.bu hTun baya dobraydi. Su tvda cikn sari sacli hatun. Tlfnla baktrmstm.Cok mu aradn sen bunu dedi. Bu cocuk arada seni yoklar ama aman haa yuz vereym deme kndine yparsn dedi. Baslarda inanmk istememistm htta ne kdr sacma bu kdr da kotu biri olaamaz derkn paaat tam da oyle biri cikti herf. Daha baska syler daha soyledi ilerki zamnlar icn bklm onlari da bklyip gorucz.
Gcmistede esince, ilkay ve nesibeye se bktrmstm onlarda foss cikmisti bacilarm. Bilgilerinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?