Binnaz Abla

2 kere baktirdim 2 sindede su falı attım nokta atısları süper her defasında şasırttı beni su falı baktırmanı tavsiyeederim 5 gündür bekliyordum yani bi süre bekliyceksin mecbur
Ee ama günlük sınıra ulaştı başka falcı seç dio nasıl yapcam

Birde bu selena muhakkak bi yerlerde yüzyüze de bakıyodur bence bulabilsek keşke yerini

Ilk siradayim ama hala bakmadiiii
Bugün bakmazsa pazartesiye kalir bendede aynısı oldu cumartesi pazar girmemişti uzun sürüyor bakimi 2 saatte sürdü cevabı kadinlar kahvesinde falbaktırıp durdum hepsi bu cocuk dediler selana da baska esmer diyor of kafam karıştı bakalim ne olcak

Ee ama günlük sınıra ulaştı başka falcı seç dio nasıl yapcam

Birde bu selena muhakkak bi yerlerde yüzyüze de bakıyodur bence bulabilsek keşke yerini
Nasl bulcaz kı baska türlü ulaşamıyoruz cok gec bakıyor mecbur bekliyoruz facesi fln olsa buluruz aslında

Falda gozukuyor bakar belki.benim kritik durum ya ins bakar.sen iki kisi arasindami kaldin bize bir tanesi donmuo

Falda gozukuyor bakar belki.benim kritik durum ya ins bakar.sen iki kisi arasindami kaldin bize bir tanesi donmuo

Kızlar selenaya ne falı baktırıyorsunuz? Şu anki durumun yorumu için hangi falı önerirsiniz? ben de fırsat kolluyorum günlük sınırı dolmadan baktırıcam bir ara da ne baktıracağıma karar veremedim.. ilişki yorumu istiyorum ama katina da çok genel şeyler söyleniyor galiba su falı mı baktırsam ne dersiniz????

Kizlar butun cesaretimle aradim acmadi.fallarimda patlamis oldu.seni seviyor donucek diyen butun falcilara selam olsun burdan.....

selenaya atacaksanız kesinlikle su falı. Burada çıkan fallar daha cok su falı.

Canım sana iyi tutturmuş. Medyum gizem tam bir fiyasko. Ayrıca kötü kalpli biri. Ne duaları tam biliyor, işlem yapabiliyor ne de iyi fal bakabiliyor. Verilen paraya yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…