Binnaz Abla

siz ne falı baktırdınız merak ettim? ben de su falı gönderdim de az önce bakalım ne diyecek..

Morelini bozmak aslaaa ıstemem ama bu topıkten bızı takıp edıyosa sen dun koca gece agladıgını yazmıştın canım.hatta bızde uzulme dedık 2 sayfaya yakın bu konu var. Okumuş olabılır.bencede barışıcaksınız benım hıslerıme gore, ama dun aglamışsın kısmı bıraz garıp geldu bana.asla morelını bozmak ıstemedım ama bunuda goz onunde bulundur derım cnm.maglum bırhaylı keklıyolar bızı bu yorumcular, bılgı vermemışsın aslında ay bılemedım ama uyarmasan ıcımde kalırdı inşallah nısanda aklı başına gelır o adamın..

kuzu öyle söylemedi tam söylemiyorum burada zaten ne söylediğini.ben o konuya takılmıyorum ıcınde bulundugum durumu ve aılevı sıkıntılarımı da acıkca dile getirdiği için gayet iyi buldum kı zaten o kahveyı eskısı ıcın atmamıstım araya sıkıstırmıs.ama yasını göz rengıne kadar söylemıs topıkte öyle bı seylerden bahsetmedım.bır de bılmesı ımkansız topigi okusa bıle kımın kım oldugunu anlayamaz bu nıckımle hıcbır yerde hesabım yok bılgılerımde yanlıs 5 yıl önce acmsıtım zaten arkadasım farklı hesaptan farklı odeme sekıllerı dahıl farklı sekılde yolladı.yani yaşadıgım dige olaylarla ilgili de nokta atısı vardı..dogruydu sadece ilişki olarak bakmıyorm

Tamam o zaman inşallaah bılır dedıgı sey cıkarda mutlu olursun, ben sadece eskı deneyımlerımızden paranoyak oldum artık,sende cok takma artık hayatına bak geldıgınde güçünü görsün,,

Tamam o zaman inşallaah bılır dedıgı sey cıkarda mutlu olursun, ben sadece eskı deneyımlerımızden paranoyak oldum artık,sende cok takma artık hayatına bak geldıgınde güçünü görsün,,
kendımdeyım sadece bu ara her şey üst üste geldi ben de o duruma patladım kuzum..geldi mi öyle oluyor zaten.aylini o yüzden sevdim daha önce de uyarmıstı zaten birkaç konu hakkında dedigi gibi oluyor..ınsallah hepımız mutlu oluruz artık..

Amin canım.aylının ılk falına bayılmıştım ama cıkmadı 2. Ve 3. Yorumuda attım cıkmamasına ragmen o arada hep ona attım ama 3 de cıkmadı(

Amin canım.aylının ılk falına bayılmıştım ama cıkmadı 2. Ve 3. Yorumuda attım cıkmamasına ragmen o arada hep ona attım ama 3 de cıkmadı(
onun dısında herkes aynı seyi söylüyor bana bilmiyorum cıkar mı...sanmıyorum artık umudumda kalmadı.cıkanlar oldu mu peki

kızlar bu arada meryemin arkadasıma ıkıncı falı da cıktı bilginize..

onun dısında herkes aynı seyi söylüyor bana bilmiyorum cıkar mı...sanmıyorum artık umudumda kalmadı.cıkanlar oldu mu peki
Bana cıkan bugune kadar pek olmadı aradakı gereksız seyler cıktı ama esas konum hep beklemede, saraylı ve rezzan ablanın arada bıldıgı bıkaç sey oldu ama uzgunum kı esas konu rezzan cıkmadı saraylı dedıklerı oluyo ama sure cok uzun acıkcası bende soyle bışey var adamın hayatında olucaklar cıkıyo:) onun hayatında olucaklar benım falında cıkıyo cok komık:) bana dönmesı araması kısımları havada bırsey fark ettım olan olayları o anı biçoğu bilmiş ilginc:) en son favorım naira ama:) sarayli hamın 1. Sırada, mesela seruven sasırttı benı catcat olayı yazmış,ama ona ılk aylarda kahve ve tarot atmışım cıkmamış ama kıtap falı sahane bılmış.. Komık benı. Yorumlar:)) ama adam mutlu kızla, ben hala aynı.. Kısmet

zaman ne getirir bilemiyoruz anı ve geçmişi iyi biliyorlar gelecek hava da kalıyor bazen ne olur bilinmez valla..ama bakalım vardır her şerde bir hayır :) naira da bana tuhaf gelmeye basladı..cünkü dedikleriyle su anda yasadıklarım cok farklı..onda bir geçmişteki insan tanımı var cevremdekilere de öyle dedi bir de gelecekteki insan tanımı.bana gecmısındekı ınsana sırtını donmussun dedı tam tersi daha cok yakınlastım bu gunlerde.biri adına attık ona da tam tersi durumu dıle getirdi.zaman gösterecek bakalım

kızlar ecren kailaya fal atan varmı ben fal atmsıım yeni haberim oldu fal alem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…