Binnaz Abla

Tamam tatlim
gelecekle ilgil ne demiş:)))))))))))
Tatlim benim bulusmicak isticegimi onunda kbl edicegini beni arayacakmis fln ozelden atim anlatamiyorum burda sevgilimdeki ize kdr herseyi ek acilim yapmis bide bna barisckmssz cizgi fali herkeze tavsiye ederim yikti gecti selena arkdsma okuttum direk fal atti.o derece cok saskinim.

yollayıver gari:)

kızlar ecren kailaya aylar önce fal atmısım..durum analizleri falan duurmu gayet iyi bilmiş nisan demiş o da ..unutmusum bıle falı baktıran var mı baska

Tövbeler olsun tutuyorum kendımı bırdaha atmamak ıcın bende dedım ya arkadasıma dedıgı bısey cıktı ıhtımal bıle vermezdım bugun aksam ümitlendım bende umarım bnmkıde cıkar :))

Kızlar falsepetinin fiyatları ne öyle şaştım kaldım:) Hüseyin Akdağ 100 tl ye tarot bakıyor. Baktıran var mı? bir de burada oylamada görmüştüm Nesibe nasıl?

Kızlar falsepetinin fiyatları ne öyle şaştım kaldım:) Hüseyin Akdağ 100 tl ye tarot bakıyor. Baktıran var mı? bir de burada oylamada görmüştüm Nesibe nasıl?
günaydınn kuzumm yaa nesibeeyi yakalamakk zorr burdaa cıkmadıı tutmadıı diyendee cokk amaa tutanaa tutuyoo hiçç boş görmedimm hüseyinn ablamaaa tutturduu amaa ablamm eskii bi gereksizz yüzüğüü bozdurupp attıı 1 saatt fal bakmışş tuttudaa yanii ben atmadımm bilemicemm

Urminaa cicim rica etsem fama ve greta gerdi dönsün der misin ?

Gecen gün fatima gelsin dedin buyrunuz medyumfatima geri dönmüş Ben bu fatimanın ilk çıktığını hatırlıyorum kendime baktırmayacağım sözü verip baktırmamıştım hatun şimdi 50 lira olmuş

Hayir degilim cnm bildigi baya sey oldu benimkinin atcgi msji bile bildi
bence bu çocuğun içinde sana karşı hala bişeyler var ilk aradığında açmamış aradan 1 gün geçmiş mesaj atmış umrunda olmasa ne mesaj atar nede arardı direkt daha önceden yaptığı gibi engellerdi. Attığı mesaj kötümüydü ne dedi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…