- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
gelecekle ilgil ne demiş:)))))))))))Kizlar selena falima bakmis ya soklardayim herseyi dokmus ortaya iletisimimizi hersey i dokturmus
Tatlim benim bulusmicak isticegimi onunda kbl edicegini beni arayacakmis fln ozelden atim anlatamiyorum burda sevgilimdeki ize kdr herseyi ek acilim yapmis bide bna barisckmssz cizgi fali herkeze tavsiye ederim yikti gecti selena arkdsma okuttum direk fal atti.o derece cok saskinim.gelecekle ilgil ne demiş:)))))))))))
yollayıver gari:)Tamam tatlim
Tatlim benim bulusmicak isticegimi onunda kbl edicegini beni arayacakmis fln ozelden atim anlatamiyorum burda sevgilimdeki ize kdr herseyi ek acilim yapmis bide bna barisckmssz cizgi fali herkeze tavsiye ederim yikti gecti selena arkdsma okuttum direk fal atti.o derece cok saskinim.
Tövbeler olsun tutuyorum kendımı bırdaha atmamak ıcın bende dedım ya arkadasıma dedıgı bısey cıktı ıhtımal bıle vermezdım bugun aksam ümitlendım bende umarım bnmkıde cıkar :))Tamam tatlim
Tatlim benim bulusmicak isticegimi onunda kbl edicegini beni arayacakmis fln ozelden atim anlatamiyorum burda sevgilimdeki ize kdr herseyi ek acilim yapmis bide bna barisckmssz cizgi fali herkeze tavsiye ederim yikti gecti selena arkdsma okuttum direk fal atti.o derece cok saskinim.
günaydınn kuzumm yaa nesibeeyi yakalamakk zorr burdaa cıkmadıı tutmadıı diyendee cokk amaa tutanaa tutuyoo hiçç boş görmedimmKızlar falsepetinin fiyatları ne öyle şaştım kaldım:) Hüseyin Akdağ 100 tl ye tarot bakıyor. Baktıran var mı? bir de burada oylamada görmüştüm Nesibe nasıl?
Aaaa tük kuzum yaaa sıkma canını noldukıKizlar gunaydin dun selenaya fal baktirmistim.dedigi seyi bu sabah aynen yasadim kavalti zehir oldu yemeden doktum hepsini .moralim cok bozuk
Sem cizgi falimi attin su falimi?Kizlar gunaydin dun selenaya fal baktirmistim.dedigi seyi bu sabah aynen yasadim kavalti zehir oldu yemeden doktum hepsini .moralim cok bozuk
Cizgi canim.bana ulasicagini ama bunun barisma mesaji olmicagini soylemisti.kizdigi bir konu var onla ilgili demisti.aynende ole oldu.iki okkali mesaj atti bu sabah.Sem cizgi falimi attin su falimi?
Cizgi canim.bana ulasicagini ama bunun barisma mesaji olmicagini soylemisti.kizdigi bir konu var onla ilgili demisti.aynende ole oldu.iki okkali mesaj atti bu sabah.
Aaaa tük kuzum yaaa sıkma canını noldukı
Niyetin icinBU cızgı falı tam olarak ne ıcın bakılıyor
Fal sitelerine bu nickinle kayıtlı değilsin dimi canımNiyetin icin
Hayir degilim cnm bildigi baya sey oldu benimkinin atcgi msji bile bildiFal sitelerine bu nickinle kayıtlı değilsin dimi canım
Selena bu olayi yasadiktan sonra goruscgmzi ve bariscgmzi soyledi.ins dedigi gibi ilerler.Fal sitelerine bu nickinle kayıtlı değilsin dimi canım
bence bu çocuğun içinde sana karşı hala bişeyler var ilk aradığında açmamış aradan 1 gün geçmiş mesaj atmış umrunda olmasa ne mesaj atar nede arardı direkt daha önceden yaptığı gibi engellerdi. Attığı mesaj kötümüydü ne dedi ki?Hayir degilim cnm bildigi baya sey oldu benimkinin atcgi msji bile bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?