Binnaz Abla

Ben ona cok kotu hakaretler ettim onun kizgnlgi var.senle isim olmax o sozlerinden sonra asla dedi.gemiyi kacirdin fln dedi.sellena bunu ztn demisti.dun.sabahinda yasayinca icime bi okuz oturdu bayada uzun yazmis.iyikide o gun acmamisim.belliki laflari yedirtmrye aramis.

eğer selenanın dediği gibi ilerlerse yüz yüze görüştüğünüz de belki kızgınlığı geçer tekrar birlikte olursunuz inşallah öyle olur . selena söylemişmiydi barışmadan önce konuşucaksınız diye?

Evet ole dedi gorusceksiniz yumusicak ama suan ole degil hiccc

Evet ole dedi gorusceksiniz yumusicak ama suan ole degil hiccc
Ah canım ya selenanın dediği her şeyi ben de yaşadım bana sen tam uykuya dalarken ondan bi adım gelecek bu sefer daha yumuşak daha anlayışlı dedi bütün kötü şeyler çıktı bi tanecik görüşmeyi bekleyip duruyorum ya en azından yüzünü göretim çook özledim

ohaaa ciddi misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn ?

ayy ama alımları açık görünüyor da gerçekten fal alır mı ki? geçen yaz da böyle bir göründü tekrar kayboldu.. fatimaaa lütfen fal alımını da açç.. şu tellwe den 50 kredi alıp elimde kalmasını istemiyoruum

Banada aynen ole oldu gece anlatti sabah yasadim herseyde dedigi dekilde oldu bariscaniz naz lancak ama gorusmyi kaul etcek dedi.ins ole ilerler bende cok ozledim bir gulusune neleri vermezdim

Banada aynen ole oldu gece anlatti sabah yasadim herseyde dedigi dekilde oldu bariscaniz naz lancak ama gorusmyi kaul etcek dedi.ins ole ilerler bende cok ozledim bir gulusune neleri vermezdim
Ah be canım hep böyle düşündük diye bu hallere düştük ama seviyoruz napalım inşallah selenanın dediği gibi olur inşallah barışırsınız biran önce de biter bu dertler ya

tatlım, senin durumun için fala filan ihtiyacın yok. o kadar belli ki bir araya geleceğiniz. adam da zaten zerre kadar his kalmasa idi ne sinirlenir, ne öyle uzun uzun msj atar ne de saydırmak için arardı.. bunlar hala bir şeyler olduğunu gösterir..

kendimden örnek veriyorum, artık hiç sallamadığım bir ex'in bana ulaşmaya çalışması kulağımın dibinde bir sivrisinek vızıltısı gibi gelirken, hala hisler beslediğim birinin saçma bir twitter yazısı bile umut olabiliyordu.

gızçeler umutlarınızı kırmak ve neşelenmeniz için demiyorum ama selenaya en son 2 ay önce baktırdığım faldan tek bir kelam çıkmamış ya .. yaşlı ve hasta bir akrabadan iyi haberler gelmedi, öyle bir akrabam yok, 1.85 boylarında biri karşıma çıkmadı ve onla başlamadık, gittiğim partide yılışık biri bana asılmadı.

daha ne diyem? mahmut mu diyem?

en son nesibe'ye baktrdığım falda can alıcı bir iddia da bulundu.. bu iddia sahibi fatima-fama filan olaydı halaya durmuştum çoktan ama çıkarsa benden herkese çay !!! şakire bile

en son nesibe'ye baktrdığım falda can alıcı bir iddia da bulundu.. bu iddia sahibi fatima-fama filan olaydı halaya durmuştum çoktan ama çıkarsa benden herkese çay !!! şakire bile

hayatım fatimaya duvar acıksa soralım, bakmayacaksa cidden yükleme 50 kredi az değil. Olmazsa siteye mesaj at istersen sorsunlar bakacaksa yükle ama tellwe bakmayacaksa da bakacak diyebilir bir de o var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…