- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
inşallah canım inşallah barışırsınız içinde bulunduğun durumu anlayabiliyorum aynısını bende yaşıyorum ama benimkii imkansızSe
Selena bu olayi yasadiktan sonra goruscgmzi ve bariscgmzi soyledi.ins dedigi gibi ilerler.
Ben ona cok kotu hakaretler ettim onun kizgnlgi var.senle isim olmax o sozlerinden sonra asla dedi.gemiyi kacirdin fln dedi.sellena bunu ztn demisti.dun.sabahinda yasayinca icime bi okuz oturdu bayada uzun yazmis.iyikide o gun acmamisim.belliki laflari yedirtmrye aramis.bence bu çocuğun içinde sana karşı hala bişeyler var ilk aradığında açmamış aradan 1 gün geçmiş mesaj atmış umrunda olmasa ne mesaj atar nede arardı direkt daha önceden yaptığı gibi engellerdi. Attığı mesaj kötümüydü ne dedi ki?
Su an benimkide oyle gorunuyoinşallah canım inşallah barışırsınız içinde bulunduğun durumu anlayabiliyorum aynısını bende yaşıyorum ama benimkii imkansız
eğer selenanın dediği gibi ilerlerse yüz yüze görüştüğünüz de belki kızgınlığı geçer tekrar birlikte olursunuz inşallah öyle olur . selena söylemişmiydi barışmadan önce konuşucaksınız diye?Ben ona cok kotu hakaretler ettim onun kizgnlgi var.senle isim olmax o sozlerinden sonra asla dedi.gemiyi kacirdin fln dedi.sellena bunu ztn demisti.dun.sabahinda yasayinca icime bi okuz oturdu bayada uzun yazmis.iyikide o gun acmamisim.belliki laflari yedirtmrye aramis.
yok canım seninki bana imkansız gibi görünmüyo barışcaksınız benceSu an benimkide oyle gorunuyo
Evet ole dedi gorusceksiniz yumusicak ama suan ole degil hiccceğer selenanın dediği gibi ilerlerse yüz yüze görüştüğünüz de belki kızgınlığı geçer tekrar birlikte olursunuz inşallah öyle olur . selena söylemişmiydi barışmadan önce konuşucaksınız diye?
biraz daha bekle kötü düşünmeEvet ole dedi gorusceksiniz yumusicak ama suan ole degil hiccc
inanmıyorum noldu tatlımKizlar gunaydin dun selenaya fal baktirmistim.dedigi seyi bu sabah aynen yasadim kavalti zehir oldu yemeden doktum hepsini .moralim cok bozuk
OffffKizlar gunaydin dun selenaya fal baktirmistim.dedigi seyi bu sabah aynen yasadim kavalti zehir oldu yemeden doktum hepsini .moralim cok bozuk
Ah canım ya selenanın dediği her şeyi ben de yaşadım bana sen tam uykuya dalarken ondan bi adım gelecek bu sefer daha yumuşak daha anlayışlı dedi bütün kötü şeyler çıktı bi tanecik görüşmeyi bekleyip duruyorum yaEvet ole dedi gorusceksiniz yumusicak ama suan ole degil hiccc
ohaaa ciddi misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn ?Urminaa cicim rica etsem fama ve greta gerdi dönsün der misin ?
Gecen gün fatima gelsin dedin buyrunuz medyumfatima geri dönmüşBen bu fatimanın ilk çıktığını hatırlıyorum kendime baktırmayacağım sözü verip baktırmamıştım hatun şimdi 50 lira olmuş
Banada aynen ole oldu gece anlatti sabah yasadim herseyde dedigi dekilde oldu bariscaniz naz lancak ama gorusmyi kaul etcek dedi.ins ole ilerler bende cok ozledim bir gulusune neleri vermezdimAh canım ya selenanın dediği her şeyi ben de yaşadım bana sen tam uykuya dalarken ondan bi adım gelecek bu sefer daha yumuşak daha anlayışlı dedi bütün kötü şeyler çıktı bi tanecik görüşmeyi bekleyip duruyorum yaen azından yüzünü göretim çook özledim
Ah bacim sormainanmıyorum noldu tatlım
Ah be canım hep böyle düşündük diye bu hallere düştük ama seviyoruz napalımBanada aynen ole oldu gece anlatti sabah yasadim herseyde dedigi dekilde oldu bariscaniz naz lancak ama gorusmyi kaul etcek dedi.ins ole ilerler bende cok ozledim bir gulusune neleri vermezdim
tatlım, senin durumun için fala filan ihtiyacın yok. o kadar belli ki bir araya geleceğiniz. adam da zaten zerre kadar his kalmasa idi ne sinirlenir, ne öyle uzun uzun msj atar ne de saydırmak için arardı.. bunlar hala bir şeyler olduğunu gösterir..Banada aynen ole oldu gece anlatti sabah yasadim herseyde dedigi dekilde oldu bariscaniz naz lancak ama gorusmyi kaul etcek dedi.ins ole ilerler bende cok ozledim bir gulusune neleri vermezdim
en son nesibe'ye baktrdığım falda can alıcı bir iddia da bulundu.. bu iddia sahibi fatima-fama filan olaydı halaya durmuştum çoktan ama çıkarsa benden herkese çay !!! şakire bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?