Binnaz Abla

Ah be canım hep böyle düşündük diye bu hallere düştük ama seviyoruz napalım inşallah selenanın dediği gibi olur inşallah barışırsınız biran önce de biter bu dertler ya
Anla
Cnm asla olmZ gemiyi kacirdiin.bitti demis uzun uzun baya saydirmis.his olsa bu kadar silip atamazdi .patladi bomba gibi.bakalim selena da mesajdan sonra goruscgmzi barsma olcgni soyledi ins dediginiz gibi olur

Kizlar dun yine kendimi tutumadim ve birbirimize girdim bana gene basladin yine dedi:-( bende tamam haklsn deyip kestrip attim bi baktm bugun watsapa cesaret sectiklerin degil vazgectiklerindir diye yazmis

Ah be canım hep böyle düşündük diye bu hallere düştük ama seviyoruz napalım inşallah selenanın dediği gibi olur inşallah barışırsınız biran önce de biter bu dertler ya
Of kabus gibi hersey uyansakta bitsek sana olumlu dedigi seyler cikmadimi

Anla

Cnm asla olmZ gemiyi kacirdiin.bitti demis uzun uzun baya saydirmis.his olsa bu kadar silip atamazdi .patladi bomba gibi.bakalim selena da mesajdan sonra goruscgmzi barsma olcgni soyledi ins dediginiz gibi olur
donetella, eğer yeniden başlarsanız ankaradan güzel bir yemek ve kahve isterim senden
eğer ben yanılırsam aynısını ben vaadediyorum sana
ama geçen sefer yaptığın gibi saçma sapan şeyler yapmayıp adamın karşısında iyi, mantıklı ve uslanmış kız olacaksın..ergen gibi davranırsan en aşık erkek bile gider.. bu adamın hisleri var sana hala

hayatım fatimaya duvar acıksa soralım, bakmayacaksa cidden yükleme 50 kredi az değil. Olmazsa siteye mesaj at istersen sorsunlar bakacaksa yükle ama tellwe bakmayacaksa da bakacak diyebilir bir de o var
yok yaa duvarı kapalı.. baktım ben.. bugn ders çalışayım diye kalktım, şimdi de aklım fatimaya takılacak yaauufff

Ankarada degilim cnm yemek zor fal ismarlayabilirim.sekenada aynisini dedi hareketlerine dikkat et takip ediyo :) bulundugum yere gelirsen ismarlarim cnm donse bir yemek nedirki

Ankarada degilim cnm yemek zor fal ismarlayabilirim.sekenada aynisini dedi hareketlerine dikkat et takip ediyo :) bulundugum yere gelirsen ismarlarim cnm donse bir yemek nedirki
ben fizana da gelirim bebek.. ama bu ilişkinin başlaması sana bağlı bunu unutma.. ne yaparsan sen kendine yapacaksın.. görüşmek isterse "kesin saydıracak" diyip kaçma, bırak içini döksün, boşaltsın.. o sustuğunda sadece ama ben seni seviyorum de, yük ona kalsın.. senden gidecektir sorumluluk...

canim bu kadin bulunur aslinda antalyadan birisi zaten cep telini ögrenmek yeterli olur muzoyu herkes taniyor antalyada en azindan fal baktirmis insanlar(ben tanimiyorum).. faceden ona rica etsen fatimanin numarasini vermez mi?

valla azıcı düşük olsa deneyelim diyeceğim ama 50 lira çok valla
baldanım eğer yine online olursa ben kesin atıcam zaten.. eğer memnun kalırsam haber ederim zaten.. ya kadın bende o zaman acayip ayrıntıları bilmişti.. o zaman deli divane aşık olduğum adama donetalla misali şeyler yapmıştım, artık geberse aramaz diyordum ki hep ilk arayan, özür dileyen, peşinden giden ben olurdum.. fatima bana senin için acıdan ölsün diye aramıyor, bekliyor aramanı ama asla arama Urminaa asla bekle, o eşşek gibi arayacak demişti.. diğer iş-okulla ilgili bildiği şey ise bundan çok çok daha acayipti. ayrıntı yazmayayım falcılar anlamasın ama benim enerjm acayip tutmuştu..

şimdi yine iş-okulla ilgili sorularım var ve çok önemli ya.. ayline attım, olumsuz dedi, çok üzüldüm ama umudum bitmedi.

canim bu kadin bulunur aslinda antalyadan birisi zaten cep telini ögrenmek yeterli olur muzoyu herkes taniyor antalyada en azindan fal baktirmis insanlar(ben tanimiyorum).. faceden ona rica etsen fatimanin numarasini vermez mi?
muzo dolandırıcı gibi bi herif ya, ulaştım ona, ben bakiim dedi, para yatırmamı istedi, oyaladı durdu..

Ya muzo deme cnm bana isim filan iyi bilir arada baska isinlerde sayar ama birsey oldgu yok

muzo dolandırıcı gibi bi herif ya, ulaştım ona, ben bakiim dedi, para yatırmamı istedi, oyaladı durdu..
canim ben muzoya baktir demiyorum fatimanin telefonunda israr et sadece.. yada eger tellwe duvari acilirsa fatimanin ordan konusmaya calis cünkü bu kadin tellweden fal bakmaz..

valla alım açıksa at hayatım ben de işe girersem bodoslama atarım Sana baya iyi bilmiş ya bana o kadar bilen falcı hiç olmadı, inşallah acar da alımları atarsın. Falcıların olumsuz dediklerine bakma sen umudunu kaybetmedikten sonra her neyse olur

Ya muzo deme cnm bana isim filan iyi bilir arada baska isinlerde sayar ama birsey oldgu yok
Yok kuzum ben muzoyu övmüyorum baktirmis falanda degilim sevmemde antalyadaki falcilara gitmisligim falan yok öyle duygu haric.. sadece fatimaya ulasmak icin tek araci o adam baska alternatif yok diye görünüyor

Gorusmek istemiyoki bulusalim dye soyledim ama asla dedi

canim ben muzoya baktir demiyorum fatimanin telefonunda israr et sadece.. yada eger tellwe duvari acilirsa fatimanin ordan konusmaya calis cünkü bu kadin tellweden fal bakmaz..
muzoya şimdi whatsapdan baktım, en son ocakta online olmuş öldü mü kaldı mı nolduysa

ya aylin öyle olumsuz konuşunca deneme amaçlı günümüz şartları ile ilgili bir soru sordum, 2016 dan önce olmaz dedi halbuki şu an o durum var yani, 2016yı beklememe gerek yoktu.. yani o da öyle mükemmel değil

Yok kuzum ben muzoyu övmüyorum baktirmis falanda degilim sevmemde antalyadaki falcilara gitmisligim falan yok öyle duygu haric.. sadece fatimaya ulasmak icin tek araci o adam baska alternatif yok diye görünüyor
Yok cnm bende ovuyosn demedim muzo diyince tuylerim diken diken oluyo bide bana senin gibi kizin bu adamla ne isi olur demezmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…