Binnaz Abla

ben aylini begenmedim canım zaten 14 şubatta atmıstım karalamış bir şeyler yollamış.

Canim bence cafede calismiyo yoksa ben duymustm kesinlikle evinde filan bakiyo olabilir
olabilir canim simdiye kadar cikardi.. ama fokur cafede calisanlarida tam bilmedigimden tahmin yürüttüm bikac yerde fal bakan cafeler var degisik.. eski belediye haninda su mustafa kuaförün orda fal bakanlar var ,konyaatindada gördüm.. fokur cafe zaten epeydir var ama gitmisligim yok.. bu kadar cok yer varken birinde calisiyodur heralde ya da evindedir..

Ben sanki isiklarda evi var diye duymstm acikcasi ant da bu isi yapn yok diye dusunyrm ve gitmyrm muzo fokur da bide parkin arkdsnda fokur var ordada levent diye bi cocuk vardi iyi sallamisti

bence bu tellwe editörleri veya çalışanları öss-lgs gibi sınavlarda türkçe bölümünden sıfır çekmişler.. msj attım fatima fal alacak mı? sisteme girmiş ama duvarı kapalı olduğundan kendisine soramıyorum vs dedim..
gelen el-cevap: Harici iletişim isteklerine cevap veremiyoruz. İsterseniz bir süre daha bekleyip iptal edin.

la ben fal göndermedim ki iptal edeyim (çizmedin ki kesesin mode on cem yılmaz), ikinicisi harici iletişim isteğinde bulunan mı oldu olmmm ?!?!?!

herkesin herkesle enerjisi tutmuyor mesela nesibe..cok ıyı bakıyor evet ama yasadıklarım onun baktıgı dahilinde gitmiyor.reiki herkes iyi diyordu ama bana otuz yasında eski sevgili buldu sagolsun.naira bana iletişim var dedi ama eski erkek arkadasımla ılgılı ona fal attıgımda eskiyle ilgili bir şey yok evli mutlu cocuklu formatında yorum yaptı..meryem ve aylinle enerjimin tuttuguna ınanıyorum kı onların aynı kısı olduguna ınanıyorum belki de bu kadar cok fal baktırdıgımız ıcın bır seyler cıkmıyor..

burçlarınız mı uyumsuz acaba canım:) çekim var da, iletişim mi olmuyor:))
Canim benim yengec onun terazi artik uyumlumu uyumsuz mu bilmiyorum ama biz gercekten uyumsuzuz sanirm o deilde biz ergenligide gectik hattaa o bayaga bayaga gecmiste triplerimiz orda kalmis

Emine nin bana kurdugu cümle :uykuyu seviyorsunuz ama birini sevdiğinizde ondan vazgeçmiyorsunuz.
konuyu ordan oraya nasıl baglamıs ya
Uyku kadar cok seviyosunuz demis bayaga guzel cumle kurmus bence bende uykuyu sevdigim kadar birini sevsem hic birakmam

Emineme laf ettirmem bana yorumunu gorsen kopardin

Canim benim yengec onun terazi artik uyumlumu uyumsuz mu bilmiyorum ama biz gercekten uyumsuzuz sanirm o deilde biz ergenligide gectik hattaa o bayaga bayaga gecmiste triplerimiz orda kalmis
terazinin tribi hiç bitmez ki normaldir. nerdeyse bi kızdan triplidir:)) istediği hemen olucak, sürekli görüşücez, sürekli konuşucaz of çok sıkıyordu. ben çekememiştim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…