muzoya şimdi whatsapdan baktım, en son ocakta online olmuşöldü mü kaldı mı nolduysa
ya aylin öyle olumsuz konuşunca deneme amaçlı günümüz şartları ile ilgili bir soru sordum, 2016 dan önce olmaz dedi halbuki şu an o durum var yani, 2016yı beklememe gerek yoktu.. yani o da öyle mükemmel değil
Canim acikcasi cok kotu degilim bi kez daha anladim bizim problemimiz siddetli iletisimsizlikcanım sen iyi misin ? Noldu içini döktün galiba ona
Haklisin canim kusura bakma hatirlatmak istemezdimYok cnm bende ovuyosn demedim muzo diyince tuylerim diken diken oluyo bide bana senin gibi kizin bu adamla ne isi olur demezmi..
Canim bence cafede calismiyo yoksa ben duymustm kesinlikle evinde filan bakiyo olabilirCanim Antalya`da olsaydin bu kadin bulunurdu benim tahminim cafede calistigi yönünde..
Ayy kuzum olur mu hic onemli degilHaklisin canim kusura bakma hatirlatmak istemezdim
Canim acikcasi cok kotu degilim bi kez daha anladim bizim problemimiz siddetli iletisimsizlik
olabilir canim simdiye kadar cikardi.. ama fokur cafede calisanlarida tam bilmedigimden tahmin yürüttüm bikac yerde fal bakan cafeler var degisik.. eski belediye haninda su mustafa kuaförün orda fal bakanlar var ,konyaatindada gördüm.. fokur cafe zaten epeydir var ama gitmisligim yok.. bu kadar cok yer varken birinde calisiyodur heralde ya da evindedir..Canim bence cafede calismiyo yoksa ben duymustm kesinlikle evinde filan bakiyo olabilir
Ben sanki isiklarda evi var diye duymstm acikcasi ant da bu isi yapn yok diye dusunyrm ve gitmyrm muzo fokur da bide parkin arkdsnda fokur var ordada levent diye bi cocuk vardi iyi sallamistiolabilir canim simdiye kadar cikardi.. ama fokur cafede calisanlarida tam bilmedigimden tahmin yürüttüm bikac yerde fal bakan cafeler var degisik.. eski belediye haninda su mustafa kuaförün orda fal bakanlar var ,konyaatindada gördüm.. fokur cafe zaten epeydir var ama gitmisligim yok.. bu kadar cok yer varken birinde calisiyodur heralde ya da evindedir..
Artik benmde tercihim bu yondeen güzeli, sessizlikten ise iletişememeyi tercih ederim
Canim acikcasi cok kotu degilim bi kez daha anladim bizim problemimiz siddetli iletisimsizlik
Canim benim yengec onun terazi artik uyumlumu uyumsuz mu bilmiyorum ama biz gercekten uyumsuzuz sanirmburçlarınız mı uyumsuz acaba canım:) çekim var da, iletişim mi olmuyor:))
Uyku kadar cok seviyosunuz demis bayaga guzel cumle kurmus bence bende uykuyu sevdigim kadar birini sevsem hic birakmamEmine nin bana kurdugu cümle :uykuyu seviyorsunuz ama birini sevdiğinizde ondan vazgeçmiyorsunuz.
konuyu ordan oraya nasıl baglamıs ya
valla sadece tek cümlesi buEmineme laf ettirmem bana yorumunu gorsen kopardin
bana zorlasam ne halin varsa gor dicekti gelicek ama mecbur da bi cacik olmaz diyicekti diyemedivalla sadece tek cümlesi budiğerleri de komedi
terazinin tribi hiç bitmez ki normaldir. nerdeyse bi kızdan triplidir:)) istediği hemen olucak, sürekli görüşücez, sürekli konuşucaz of çok sıkıyordu. ben çekememiştim vallaCanim benim yengec onun terazi artik uyumlumu uyumsuz mu bilmiyorum ama biz gercekten uyumsuzuz sanirmo deilde biz ergenligide gectik hattaa o bayaga bayaga gecmiste triplerimiz orda kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?