Binnaz Abla

terazinin tribi hiç bitmez ki normaldir. nerdeyse bi kızdan triplidir:)) istediği hemen olucak, sürekli görüşücez, sürekli konuşucaz of çok sıkıyordu. ben çekememiştim valla
Ayy cok yasa ilk zamanlar cocuk mu bu diyodum ama anlik degisiyolar ve fazla ozgurlugune duskundu

Panpa beklsek mi 1-2 gun yoksa dalsak mi? 50 kredi az degil, elimizde kalirsa baktiracak adam da yok.

enerji tutmamış olamaz mı? defalarca fal baktırdım o yüzden son fallarda hakkımda bildiği şeyler fazla. ama ilk attığım fallarda hiçbişey söylemememe rağmen çok şey bildi hatta ağustos eylül ayı gibi burda selenanın adını arattığımda birisi daha sosyal medyadan aratıyo bilgileri demişti çok iyi hatırlıyorum. ama sosyal medyadan asla bulamayacağı şeyler söylemişti bana gelecek de çıktı. niye savunuyosun diyebilirsin belki ama herkesin faori falcısı vardır benimki de selena. bana kimsenin hiçbiyerden öğrenemeyeceği şeyler söylemişti ben günahını alma derim

Ayy cok yasa ilk zamanlar cocuk mu bu diyodum ama anlik degisiyolar ve fazla ozgurlugune duskundu
aynen çok değişken, işte o da kötü bi durum. mesela bi diyosun ki bu bana deli gibi aşık galiba, sonra bi acayip tavırlar, yok diyosun çok da istemiyor galiba. ama ben de kovayım ben de gel gitliyim anlıyordum halinden ama daha istikrarlı birini çok yorar davranışları.
güzel tarafı da çok romantikler, çok güzel konuşuyorlar. insana dünyanın en güzel, en özel kızıymış gibi hissettiriyorlar:)

Ya hakkini yiyemem yasadigim en guzel askti sonu husranda olsa degisikti sanki butun dunyasi bendim sanirim bunlari kaybetmek zor geliyo suanki adama bakyorum hangisi gercekti diyorum..neyse adamda suc yokmus burcunun aziziligine ugrasmis

Fatıma az indir ya su krediyi online sitede 50 kredi ne indir 20 ye bak sürümden kazanırsın kaç kişi atarız şuradan sana
Ya acaba öylesine girdi çıktı siteye tellwe yöneticileri burayı okuyorda onlar Fatma sisteme girmiş gibi göstermiş olamaz mı?

Ya acaba öylesine girdi çıktı siteye tellwe yöneticileri burayı okuyorda onlar Fatma sisteme girmiş gibi göstermiş olamaz mı?

olabilir canım o kadarını ben bilemem, ara ara girip çıkıyor falcılar geçen de medyum meral diye biri geldi ama hiç bakmadı yine yok. Ama benim içimden fatıma parasız kaldı döndü geçti

bence öylesine girdi çıktı.. evde boş otururken şu tellwedeki hesabım duruyo mu acaba diye baktı sanırsam.. kadın niye tellwe'ye yüzde ücret versin ki kendisi alıyodur tamamını evinde filan bakarak.

Girmeden sısteme emın olmadan kredı almayın.telweyee hıccv güvenmıyorum saraylı ve selena orada olmasa asla gırmem o siteye o derece.ne gelen cvpları cevap ne yorumcuları kıbar durust. Hıcc kredı kartıyla dolar uzerınden yukleme yapıyo duşunun artık yorumcular haftalarca bekletır, az puan verırsın ötekı yorumcu fal ıade eder az puan verıyosun dıye sacma sapan bı sıte, esek yerıne koyuylar hepımızı, kım hatası bızım selena ve en önemlı saraylı olmasa davalık sıte davalık..

olabilir canım o kadarını ben bilemem, ara ara girip çıkıyor falcılar geçen de medyum meral diye biri geldi ama hiç bakmadı yine yok. Ama benim içimden fatıma parasız kaldı döndü geçti
Belirli bi sure hbr vermeden sıstemde olmazlarsa sıstem kapıyomuş sayfalarını vıze işlemo gıbı:) arada gır cık haha

Bende istiyorum atmak urminamm ama kimsecikleri birakmadik ki aticakk hepsi denendi resmen

Herkese merhaba . Buradaki yazılanları çok uzun zamandır takip ediyorum . Artık üye olup benimde bir yorum yapma zamanım geldi . Ondan önce dünden beri bir konu aşırı derecede canımı sıkıyor . Meryem ile Aylin'in aynı kişi olduğunu düşünüyorum . Meryem'e attığım fallarda hakkımda bildiği tüm detayları , aylin bana ne hikmetse kartları bile yorumlamadan tak tak söyledi . Hani ciddi manada öyle sallanıp tutulacak şeyler değil . Bir kaç nokta atışı yapılır da baştan sonra takılmadan bu kadar net hayatımı nasıl özetleyebilir ?

Aylin ve meryem aynı mı değil mi bilmiyorum da. Anı ve geleceği tutturuyolar mı söylediklerinden çıkanlar oldu mu bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…